Įkraunama...
Įkraunama...

J.Crew aptariame ir patariame, 12 tema

QUOTE(KRISTELA @ 2011 05 23, 11:58)
As pirkau tokia ne factory, nesioju S (krutine 88), emiau XS, taip atrodo:

wub.gif labai grazu.
KRISTELA bet, kad jusu figura verta milijono,
net pavydu 4u.gif
Atsakyti
Bet tikrai is papildymo siandien tai absoliuciai nieko gero... Uzsakiau tik mamai Dulphine bling button megztuka smile.gif dydzius jis atitinka kiek pamenu, ane?

O as dar vis mastau del sortu Factory flora paisley, tik idomu kaip su dydziais ju... g.gif gal reikia imt, ir jei ka pasiaurint g.gif
Atsakyti
QUOTE(Linutelia @ 2011 05 23, 13:31)
Bet tikrai is papildymo siandien tai absoliuciai nieko gero... Uzsakiau tik mamai Dulphine bling button megztuka  smile.gif dydzius jis atitinka kiek pamenu, ane?

O aš kaip susinervinau savaitgalį su tuo Dulphine Bling Button doh.gif mad.gif Tiką dieną prieš buvom pakalbėję, kad tas megztukas dydį atitinka, na ir išsipakuoju savo naujutėlaitį oranžinį megztukėlį jau rengtis, apsivelku unsure.gif Rankovės ilgos, pats visas kaip maišas kabo blink.gif

Nu konkrečiai dydžiu didesnis ohmy.gif Nors turiu juodą ir pilką, tai S man idealiai, o oražinis S atitinka kokį M, ar M su puse doh.gif lotuliukas.gif Paskui nufotkint galėsiu dry.gif

Nu kaip abydna, tiek svajojau apie oražinį, ir dar be nuolaidos nusipirkau, nes su nuolaidą nepavykdavo pagaut, o čia per didelis cry.gif

Tai dabar nežinia ar oražiniai visi padidinti, ar būtent tas vienetas tiesiog padidintas pakliuvo sad.gif Nes vis tiek jo noriu, bet tai XS ar S pirkt nebežinau cry.gif sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Linutelia @ 2011 05 23, 13:31)
Bet tikrai is papildymo siandien tai absoliuciai nieko gero... Uzsakiau tik mamai Dulphine bling button megztuka  smile.gif dydzius jis atitinka kiek pamenu, ane?

O as dar vis mastau del sortu Factory flora paisley, tik idomu kaip su dydziais ju...  g.gif gal reikia imt, ir jei ka pasiaurint  g.gif

drinks_cheers.gif, Dulphine bling button atitinka
nieko neradau, tai ko ieskau savaitgali papilde, kai buvau ne namie verysad.gif
Atsakyti
O kaip šitie Minetonka? Tapkės? Pakomentuokit...
user posted image
Atsakyti
Sveikos, o kaip jus matote tuos papildymus blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Siges @ 2011 05 23, 14:39)
O aš kaip susinervinau savaitgalį su tuo Dulphine Bling Button  doh.gif  mad.gif

As tai emiau tos golden spalvytes g.gif Ir emiau dydi L, nu blem jei bus stipriai didintas tai eina sau... Tik db kaina tai jo nereali gaunasi bigsmile.gif
Atsakyti
Minnetonka® fringed low moccasins 39.99 $
http://www.jcrew.com...29206/29206.jsp
Jeweled jelly capri sandals fainos kokios gaila ne mano dydis
http://www.jcrew.com...25579/25579.jsp
Lombardy leather driving mocs
http://www.jcrew.com...30185/30185.jsp
Atsakyti
QUOTE(Arelija @ 2011 05 23, 12:25)
wub.gif labai grazu.
KRISTELA bet, kad jusu figura verta milijono,
net pavydu 4u.gif

Aciu, na bet jums tai tikrai nereiketu pavydeti, pati esat graksti kaip stirna mirksiukas.gif

QUOTE(Siges @ 2011 05 23, 12:39)
Tai dabar nežinia ar oražiniai visi padidinti, ar būtent tas vienetas tiesiog padidintas pakliuvo sad.gif Nes vis tiek jo noriu, bet tai XS ar S pirkt nebežinau cry.gif sad.gif

Gali buti, kad blogai etikete prisiuta, man taip yra buve su pefect fit maikute, vienos spalvos tinka, o kitos didele, pirktas tas pats dydis. Paskui paziurejau, kad ant pagrindiniu etikeciu raso abi XS, o kur papildoma etikete su dydziu (maikutes viduje, prie petuke siules buvo), tai viena XS kita S, supratau, kad tiesiog supainiota, vadinasi pasitaiko tokiu dalyku pas juos mirksiukas.gif
Atsakyti
Ar sita kuri pirkot g.gif Noriu, bet nzn kaip ju dydziai, padidinti ar ne unsure.gif Nerandu niekur foto ir dydziu komentaru.
Merino keyhole popover
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Siges @ 2011 05 23, 13:39)

As ta rysku oranzini turejau, M dydis man visiskai atitiko, bet paskui sutraukiau beskalbdama... verysad.gif Matyt, tikrai supainiotos etiketes.
Atsakyti
Factory nuolaida irgi galioja? smile.gif
Atsakyti