Įkraunama...
Įkraunama...

J.Crew aptariame ir patariame, 12 tema

QUOTE(SaiMita @ 2011 05 23, 11:02)

kazkaip labai pigiai atrodo, jcrew puslapyje tai graziai g.gif As nerizikuociau is factory to daikto pirkti blush2.gif

QUOTE(kicule @ 2011 05 23, 11:19)

Labai gražiai atrodo bigsmile.gif

Aciu mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Vlastimila @ 2011 05 23, 11:09)

Kaip įdomu kuris?

Islet Paisley bandeau bikini, man jo rastas toks prabangus wub.gif Bet ispirko juos labai greitai be nuolaidu, o dabar pirkti galima, bet issius tik birzelio gale, tai kol ateis jau ir vasara ipusejus bus doh.gif
Atsakyti
KRISTELA, pamiršau pagirti paltuką doh.gif NUOSTABIAI atrodo wub.gif Ir visi kiti pirkinėliai labai gražūs mirksiukas.gif
Atsakyti
papilde apie 100 vienetu atrodo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(KRISTELA @ 2011 05 23, 12:29)
Islet Paisley bandeau bikini, man jo rastas toks prabangus wub.gif  Bet ispirko juos labai greitai be nuolaidu,

.....labai wub.gif ....gerai buvo, kai nereikėjo-nė nemačiau, kad tokių grožių yra....
Pastebėjau, kad patys gražiausi drabužiai iš Jcrew lieka neišreklamuoti, tyliai nusėda lietuvaičių spintose......
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vlastimila: 23 gegužės 2011 - 11:42
QUOTE(SaiMita @ 2011 05 23, 12:38)
papilde apie 100 vienetu atrodo  doh.gif

99 jei tiksliau rolleyes.gif
Atsakyti
Kad ir kaip sunku nieko neimsiu ir lauksiu 40 % off cool.gif naivu, bet bandysiu palaukt ax.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Viktorija69: 23 gegužės 2011 - 11:50
QUOTE(Viktorija69 @ 2011 05 23, 12:50)
Kad ir kaip sunku nieko neimsiu ir lauksiu 40 % off cool.gif  naivu, bet bandysiu palaukt  ax.gif  biggrin.gif

Aš laukiau , laukia...paemiau ir užsakiau viena maikute, šiandien žiūriu 30% biggrin.gif
Atsakyti
bliamba nieko gero.. arba spalvos nera kokios noriu doh.gif jau galvoju kita imt, bet sveikas protas liepia palaukt.. juk siandien tik pirma nuolaidu diena mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(SaiMita @ 2011 05 23, 11:02)

Aš paėmiau šią, žiūrėsiu, ką gausiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(success @ 2011 05 23, 11:29)
KRISTELA, pamiršau pagirti paltuką  doh.gif NUOSTABIAI atrodo  wub.gif Ir visi kiti pirkinėliai labai gražūs  mirksiukas.gif

Aciu mirksiukas.gif paltukas spintoje kantriai laukia rudens smile.gif

Beje, kad jau apie senesnes foto snekam, tai ant taves tobulai atrodo tiek golden bubbles pencil, tiek maikute su elniu, tiek sortai... wub.gif Maikytes man nereikejo, kol ant taves nepamaciau, iskart nusipirkau tokia (tik galvoju ar ji prasitampys nesiojant, nes pavyko tik XXS paciupti), o vakar dar ir golden bubbles sijonuka pavyko uzsisakyti thumbup.gif

QUOTE(Vlastimila @ 2011 05 23, 11:39)
.....labai wub.gif ....gerai buvo, kai nereikėjo-nė nemačiau, kad tokių grožių yra....
Pastebėjau, kad patys gražiausi drabužiai iš Jcrew lieka neišreklamuoti, tyliai nusėda lietuvaičių spintose......

As tai galvoju kiek groziu mes net nepastebim, nes juos isperka amerikonkos dar iki sale doh.gif Pvz silkine turkio spalvos rastuota suknute, kur Cikada7 buvo foto ikelusi - jau isparduota, o net sale nebuvo jai doh.gif
Atsakyti
Nieko gero, ne tas zodis.. skaitosi papildymas lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(KRISTELA @ 2011 05 23, 12:58)

As tai galvoju kiek groziu mes net nepastebim, nes juos isperka amerikonkos dar iki sale

Taip taip, bet dar kai kas lieka ir nuo amerikonkų....ir tokių perliukų netgi....
...O aš tą Bonbon paltą jau turiu ax.gif negaliu nepasigirt blush2.gif kaaaip patinka.... blush2.gif irgi laukia rudens......

Atsakyti