Įkraunama...
Įkraunama...

J.Crew aptariame ir patariame, 12 tema

Nieko gero neradau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Loreta_1973 @ 2011 05 21, 12:58)
Jau man KATE25 nupirko  cool.gif  wub.gif  4u.gif - per dideli sijona  (6dydis) lotuliukas.gif - bet kitaip negalejau - tokio grozio nepirkti  wub.gif  cool.gif Po to galvosiu, ka daryti  biggrin.gif

siaurinsit mirksiukas.gif

QUOTE(preta @ 2011 05 21, 13:01)

praziopsojau verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(anj @ 2011 05 21, 13:27)

praziopsojau verysad.gif

Šį kartą man pasisekė blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(success @ 2011 05 21, 13:29)

labai grazu lotuliukas.gif druskos ant zaizdos.
Jei netiks, as Nr. 1 eilej blush2.gif ?
Atsakyti
Aš viską pražiopsojau doh.gif
O akip šis sijonas? Vertas kainos?
http://www.jcrew.com...~~~~~/37986.jsp
Atsakyti
QUOTE(anj @ 2011 05 21, 13:35)
labai grazu lotuliukas.gif druskos ant zaizdos.
Jei netiks, as Nr. 1 eilej blush2.gif  ?

Labai lietuviška biggrin.gif

Gerai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(-Gyte- @ 2011 05 21, 13:39)
Aš viską pražiopsojau  doh.gif
O akip šis sijonas? Vertas kainos?
http://www.jcrew.com...~~~~~/37986.jsp

Ar vertas nzn, nes neturiu, bet man jis labai labai grazus wub.gif Vienas is graziausiu Jcrew sijonu, toks elegantiskas wub.gif
Atsakyti
QUOTE(success @ 2011 05 21, 13:29)

Tik šis ir buvo vertas dėmesio, pasisekė mažylei 4u.gif
Atsakyti
O as esu giliam liudesy... siunciau kate,bet kadangi pas ja yahoo, tai kol laiskas is gmail nuejo,nieko beveik neliko... sijonuko nulinio wildcat\inio irgi cool.gif
Atsakyti
QUOTE(savita1 @ 2011 05 21, 13:40)
Ar vertas nzn, nes neturiu, bet man jis labai labai grazus wub.gif Vienas is graziausiu Jcrew sijonu, toks elegantiskas wub.gif

Man irgi atrodo labai labai wub.gif Bet norisi papildomos nuolaidėlės rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(bumbulas @ 2011 05 21, 13:40)
Tik šis ir buvo vertas dėmesio, pasisekė mažylei 4u.gif

Paprastai aš, turbūt, būnu paskutinė eilėje, kai reikia kažką vertingo pagauti, nes pastoviai gaunu 'nebėra'. Netikėsiu, pakol sąskaitos negausiu laugh.gif

QUOTE(Chloja @ 2011 05 21, 13:42)
O as esu giliam liudesy... siunciau kate,bet kadangi pas ja yahoo, tai kol laiskas is gmail nuejo,nieko beveik neliko... sijonuko nulinio wildcat\inio irgi cool.gif

Chloja, aš irgi iš gmail siunčiau ir gavau 'užsakyta' po 4 min. Tai vadinasi, nukeliauja pakankamai greitai 4u.gif
Atsakyti
Merginos, kas siunciate Kate is gmailo, ar niekad nebuvo taip,kad kol emailas nueina praeina gal penkios minutes? nesuprantu,kodel taip... is gmailo i gmaila tai akimirksniu nukeliauja g.gif Bet nattti sake,kad kitos jai irgi is gmailo raso ir viskas ok. kame cia problema gali but? g.gif

Success, tai va,kad... apmaudu tai kaip... per tas penkias minutes krepsa mano kazkas suspejo istustint kolosaliai doh.gif Nieko, bus tu progu atsigriebt dar, svarbu,kad butu uz ka pirkinius daryt
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Chloja: 21 gegužės 2011 - 12:51