QUOTE(Loreta_1973 @ 2011 05 21, 12:58)
Jau man KATE25 nupirko - per dideli sijona (6dydis) - bet kitaip negalejau - tokio grozio nepirkti Po to galvosiu, ka daryti
siaurinsit
QUOTE(preta @ 2011 05 21, 13:01)
praziopsojau
QUOTE(success @ 2011 05 21, 13:29)
Šį kartą man pasisekė
labai grazu druskos ant zaizdos.
Jei netiks, as Nr. 1 eilej ?
QUOTE(anj @ 2011 05 21, 13:35)
Labai lietuviška
Gerai
QUOTE(-Gyte- @ 2011 05 21, 13:39)
Ar vertas nzn, nes neturiu, bet man jis labai labai grazus Vienas is graziausiu Jcrew sijonu, toks elegantiskas
QUOTE(success @ 2011 05 21, 13:29)
Šį kartą man pasisekė
Tik šis ir buvo vertas dėmesio, pasisekė mažylei
O as esu giliam liudesy... siunciau kate,bet kadangi pas ja yahoo, tai kol laiskas is gmail nuejo,nieko beveik neliko... sijonuko nulinio wildcat\inio irgi
QUOTE(savita1 @ 2011 05 21, 13:40)
Ar vertas nzn, nes neturiu, bet man jis labai labai grazus Vienas is graziausiu Jcrew sijonu, toks elegantiskas
Man irgi atrodo labai labai Bet norisi papildomos nuolaidėlės
QUOTE(bumbulas @ 2011 05 21, 13:40)
Tik šis ir buvo vertas dėmesio, pasisekė mažylei
Paprastai aš, turbūt, būnu paskutinė eilėje, kai reikia kažką vertingo pagauti, nes pastoviai gaunu 'nebėra'. Netikėsiu, pakol sąskaitos negausiu
QUOTE(Chloja @ 2011 05 21, 13:42)
O as esu giliam liudesy... siunciau kate,bet kadangi pas ja yahoo, tai kol laiskas is gmail nuejo,nieko beveik neliko... sijonuko nulinio wildcat\inio irgi
Chloja, aš irgi iš gmail siunčiau ir gavau 'užsakyta' po 4 min. Tai vadinasi, nukeliauja pakankamai greitai
Merginos, kas siunciate Kate is gmailo, ar niekad nebuvo taip,kad kol emailas nueina praeina gal penkios minutes? nesuprantu,kodel taip... is gmailo i gmaila tai akimirksniu nukeliauja Bet nattti sake,kad kitos jai irgi is gmailo raso ir viskas ok. kame cia problema gali but?
Success, tai va,kad... apmaudu tai kaip... per tas penkias minutes krepsa mano kazkas suspejo istustint kolosaliai Nieko, bus tu progu atsigriebt dar, svarbu,kad butu uz ka pirkinius daryt
Success, tai va,kad... apmaudu tai kaip... per tas penkias minutes krepsa mano kazkas suspejo istustint kolosaliai Nieko, bus tu progu atsigriebt dar, svarbu,kad butu uz ka pirkinius daryt