Įkraunama...
Įkraunama...

J.Crew aptariame ir patariame, 12 tema

O labiausiai apsimoka, kai prie sale buna extra nuolaida- seniai jau buvo, seniai....
Atsakyti
Jau kaip laukiu nuolaidu, kai paskutini kart prekinaus jcrew su -40, tai dabar net ranka nekyla be nuolaidos pirkt smile.gif nors siandien fakroty tikrai neblogai papilde
Papildyta:
QUOTE(Amelie @ 2011 05 20, 22:05)
Papasakokit prašom ponios kada čia apsimoka iš jcrew pirkti, neseniai užsikabinau ir noriu pabandyt pirkti. Gal dabar, va nuolaidos neblogos?
Factory su 40 %

cia tas up to .... % taspats kas nieko smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Melajja: 20 gegužės 2011 - 21:43
QUOTE(Melajja @ 2011 05 20, 21:45)
Jau kaip laukiu nuolaidu, kai paskutini kart prekinaus jcrew su -40, tai dabar net ranka nekyla be nuolaidos pirkt  smile.gif nors siandien fakroty tikrai neblogai papilde

tai jus labai santuri...
dauguma musu cia po tu legendiniu -40 gal penkis kartus pirko su minus 30 ir n kartu su minus spyga taukuota (ale papildymai geri budavo..)

ale ot blogai neissikalbet diena - tai naktimis postus laidau
Atsakyti
QUOTE(vuolia @ 2011 05 20, 22:57)
tai jus labai santuri...
dauguma musu cia po tu legendiniu -40 gal penkis kartus pirko su minus 30 ir n kartu su minus spyga taukuota (ale papildymai geri budavo..)

ale ot blogai neissikalbet diena - tai naktimis postus laidau

Prajuokinot biggrin.gif
Ot ačiū, gal palauksiu tada, su špyga taukuota nenoriu pirkt. Man rodos tuoj kai prasidės tie didieji sale'ai birželio mėn., tai jau reiks tik spėt griebt.
Atsakyti
QUOTE(bumbulas @ 2011 05 20, 15:50)
Panos, atsiėmiau šiandien krūvą šmutkų. šitomis -labai esu patenkinta, daug geriau atrodo realiai, nors labai bijojau dėl jų
user posted image

as irgi gavau, labai patiko wub.gif wub.gif tik kad uzsakiau 10 dydi ir dideli man, net nezinau ka daryti, noreciau mazesniu, dabar galvoju ar siaurinti ar kitus uzsakyti g.gif
Atsakyti
QUOTE(Dzinte @ 2011 05 20, 13:38)
Aš tai į šį sijoną vis pasižiūriu. Nerealus jis man.
http://www.jcrew.com...D=1305891362272
O šiame blog'e išvis pasaka bigsmile.gif
http://egyptomaniac5...ews-poplin.html

Atsiėmiau šiandien tokį pilką, tik nespėjau labai apčiupinėt. Ryt daugiau apžiūrėsiu, bet pirmas įspūdis neblogas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(liepa99 @ 2011 05 21, 00:44)
Atsiėmiau šiandien tokį pilką, tik nespėjau labai apčiupinėt. Ryt daugiau apžiūrėsiu, bet pirmas įspūdis neblogas  4u.gif

gal tik viena ji uzsisakinejot? kokia kaina gavosi?
Atsakyti
Kazkaip pasiseke ir perpirkau is isparduotuves leopradinius baltinukus. Kazkaip niekad as jais baisiai nesizavejau, bet kad visos juos gyret, tai ir susigundziau. O dabar supratau ko jus cia visos nuo ju svaigstat bigsmile.gif Audinys tai kazkas nerealaus, nesinori net nuo kuno nisiimti wub.gif wub.gif
2 dydis su 75B-69 pats tas.
Atsakyti
man tik nedaeina - kaip uz tuos leopardinius isparduotuvej praso 140 ar120 lt, kai nuo nauju ju kitokios kainos (tik mazesne su extra nuolaida) ir nebuvo - 20$.
Atsakyti
QUOTE(pgituke @ 2011 05 21, 12:16)
Kazkaip pasiseke ir perpirkau is isparduotuves leopradinius baltinukus. Kazkaip niekad as jais baisiai nesizavejau, bet kad visos juos gyret, tai ir susigundziau.

Jetau, kaip pavydziu biggrin.gif As 0 dydzio kaip noriu wub.gif
Papildyta:
QUOTE(vuolia @ 2011 05 21, 13:05)
man tik nedaeina - kaip uz tuos leopardinius isparduotuvej praso 140 ar120 lt, kai nuo nauju ju kitokios kainos (tik mazesne su extra nuolaida) ir nebuvo - 20$.

va tas tai man irgi idomu g.gif
Atsakyti
Skimmer pant, 0 dydis
Wildcat ombre pencil sijonas, 0 dydis
Calista Cami, 0 dydis
Ruffle-up cami, 2 dydis
Marskinukai, 8 dydis
Papildyta:
QUOTE(vuolia @ 2011 05 21, 12:05)

Tai cia gal kaina kaip uz deficita biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(savita1 @ 2011 05 21, 13:19)
Wildcat ombre pencil sijonas, 0 dydis

Kazi kaip su dydziu sito sijono, atitinka? ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Linutelia: 21 gegužės 2011 - 11:21