Įkraunama...
Įkraunama...

J.Crew aptariame ir patariame, 12 tema

QUOTE(Viktorija69 @ 2011 05 20, 16:25)
ir as ta patyriau  doh.gif  vakar sios kelnes nudaze ir  sviesia odine rankine ir sviesia striukyte, kaip sunervino, svarbiausia kad valiau rankine ir niekas nenusivalo  schmoll.gif  dar tik karta ja uzsidejau ir sugadino.

sios user posted image

friends.gif
Man sitie legginsai botu vidu nudaze, tai buvo imtasi po to atsargumo priemoniu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(SaiMita @ 2011 05 20, 12:00)
cia kaip suprantu rastas jau  wub.gif kaip water... kazkokia buvo ta su gelem  wub.gif  nu tikrai nereali  wub.gif  wub.gif  wub.gif  noriu visko  biggrin.gif

oi ir man si nauja linija wub.gif maudymukas ir baltinukai tai isvis thumbup.gif

QUOTE(Zivukas.d @ 2011 05 20, 13:39)
o ko sita megztuka daug kas pardavineja isparduotuvej, as ju du turiu, man jie labai mieli  g.gif

manau daug kurios pirko turedamos galvoje kad bus padidinti, kaip dauguma, o sie pasirode atitinka doh.gif as turiu pora, tai irgi labai patenkinta thumbup.gif
Atsakyti
Panos, atsiėmiau šiandien krūvą šmutkų. šitomis -labai esu patenkinta, daug geriau atrodo realiai, nors labai bijojau dėl jų
user posted image
Atsakyti
QUOTE(savita1 @ 2011 05 20, 15:40)
Man tas neoninis lininis megstukas kaip dazo doh.gif Sud....nudaze sviesia odine rankine, ir dzinsus, nesamone kazkokia doh.gif

Gal išskalbus apsiramins biškiuką g.gif
Siaubas, nebenoriu net pradėti dėvėti saviškio unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(bumbulas @ 2011 05 20, 16:50)
Panos, atsiėmiau šiandien krūvą šmutkų. šitomis -labai esu patenkinta, daug geriau atrodo realiai, nors labai bijojau dėl jų
user posted image

Oi, prasom issamiau bigsmile.gif As vis i jas ziuriu ziuriu rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Gyte66 @ 2011 05 20, 16:46)
friends.gif
Man sitie legginsai botu vidu nudaze, tai buvo imtasi po to atsargumo priemoniu  smile.gif

Tikrai, buvau pamirsus jie man ir batus nudaze, irgi verstos odos, o dar nesenai is valyklos buvo paimti doh.gif rolleyes.gif

QUOTE(pgituke @ 2011 05 20, 16:48)
oi ir man si nauja linija wub.gif maudymukas ir baltinukai tai isvis thumbup.gif

drinks_cheers.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(bumbulas @ 2011 05 20, 16:50)

Kaip man idomu sitos kelnes, pasirodykit butinai gyvai bigsmile.gif

QUOTE(success @ 2011 05 20, 16:51)
Gal išskalbus apsiramins biškiuką  g.gif
Siaubas, nebenoriu net pradėti dėvėti saviškio  unsure.gif

Na nzn, reikes pabandyti skalbti, bet biski bijau, kazkaip atrodo kad jis labai issitampys, jau dabar po keliu uzsidejimu geras maisas paliko doh.gif
O gal kuri jau skalbet linini megstini?
Atsakyti
Watercolor Leopard Print Pencil Skirt Purple
user posted image

gal kas turite nuoroda? 4u.gif

tiesa, gavau, Jūsų vadinamą Obamienės sijoną -tai šiandien darbe tiek komplimentų sulaukiau ... wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ralija: 20 gegužės 2011 - 16:07
O turit kazka j.crew kur raso dry clean? Kaip skalbiat? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Gyte66 @ 2011 05 20, 16:52)
Oi, prasom issamiau  bigsmile.gif  As vis i jas ziuriu ziuriu  rolleyes.gif

sudėtis 100 proc viskozė, ėmiau 4, sakyčiau atitiko, oda minkšta ant kišenukų, labiausiai bijojau, kad nekabotų užpakalis, kaip pas manekenę, bet - ne, normaliai. Ėmiau jas iš sportinio azarto. Gal pirmadienį padarysiu foto. O Andree suknė- ne veltui tiek buvo išgirta, aš netelpu ( tiksliau kaip dešrelė), bet dukra jau nusitvėrė. VISKAS - EISIU SPORTUOTI IR NEVALGYSIU wub.gif
Atsakyti
QUOTE(ralija @ 2011 05 20, 17:03)
Watercolor Leopard Print Pencil Skirt Purple

gal kas turite nuoroda?  4u.gif

tiesa, gavau, Jūsų vadinamą Obamienės sijoną -tai šiandien darbe tiek komplimentų sulaukiau ...  wub.gif

As turiu sita sinoja, bet is factory, nemanau kad jcrew dar kada ji imes schmoll.gif Siaip, atrodo taip kaip foto, fainas sijonas, turi tamprumo, lyginant su obamienes tuo, tai pastarasis visiskai nesitampo ax.gif
Atsakyti
bukit geros, imeskit sitos suknutes nuoroda blush2.gif kiek ji kainavo siandien? blush2.gif
user posted image
Atsakyti