Įkraunama...
Įkraunama...

J.Crew aptariame ir patariame, 12 tema

QUOTE(Siges @ 2011 05 20, 13:43)
Aš šitus cielus tris turiu biggrin.gif Man irgi labai faini  wub.gif

drinks_cheers.gif
tai va kad, del to ir keista kad labai daug pas parduoda, ir dydi sakyciau atitinka
Atsakyti
QUOTE(Zivukas.d @ 2011 05 20, 13:48)
drinks_cheers.gif
tai va kad, del to ir keista kad labai daug pas parduoda, ir dydi sakyciau atitinka

Pagal mane, tai irgi atitinka, turiu S, tai niekaip nepasakyčiau, kad atitinka M, kaip skelbimuose rašo g.gif Nežinau ką ten XS ar XXS atitinka, bet S tikrai jokio M neatitinka schmoll.gif

Na jis laaabai tamprus, tai iš tos pusės ir L atitikti gali, nes tikrai įsispraustų doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
man irgi jis super fainas, malonus ir dar labai gražių spalvyčių būna wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Zivukas.d @ 2011 05 20, 12:48)
drinks_cheers.gif

Matyt dėl tos priežasties ir pardavinėja blush2.gif Man rankovės trumpokos ir siaurokos, bet šiaip ir nešioju labiau M, tik kai visi jcrew rūbai padidinti, pasiėmiau mažesnį... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Ilka* @ 2011 05 20, 14:06)
Matyt dėl tos priežasties ir pardavinėja  blush2.gif Man rankovės trumpokos ir siaurokos, bet šiaip ir nešioju labiau M, tik kai visi jcrew rūbai padidinti, pasiėmiau mažesnį...  blush2.gif

Apie tai nepagalvojau laugh.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ilka* @ 2011 05 20, 13:06)
Matyt dėl tos priežasties ir pardavinėja  blush2.gif Man rankovės trumpokos ir siaurokos, bet šiaip ir nešioju labiau M, tik kai visi jcrew rūbai padidinti, pasiėmiau mažesnį...  blush2.gif

Bet jūs aukšta mirksiukas.gif Tai vien dėl to megztukus kiek turiu ėmiau nešiojamo dydžio wink.gif
Atsakyti
Ar jau buvo papildymas? 4u.gif
Atsakyti
Nea.
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2011 05 20, 13:26)

Ir per nuorodas nebuvo?
Atsakyti
Buvo.
Atsakyti
Aš tai į šį sijoną vis pasižiūriu. Nerealus jis man.
http://www.jcrew.com...D=1305891362272
O šiame blog'e išvis pasaka bigsmile.gif
http://egyptomaniac5...ews-poplin.html

Atsakyti
O kas perka SM?
Atsakyti