Įkraunama...
Įkraunama...

J.Crew aptariame ir patariame, 12 tema

QUOTE(tiju @ 2011 05 20, 12:08)

O šitą turite kuri nors? Su 90 cm S gal užtektų? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Chloja @ 2011 05 20, 10:52)
As si sijonuka irgi turiu, negaliu atsidziaugti bigsmile.gif Emiau nulini dydi su 87cm klubais, tai,zinokit,idealiai tinka. Jis ir gerai gula, ir kartu nera toks, varzantis judesius, o jau medziagos svelnumas... wub.gif Jums, varlyte, nuotraukose jis labai graziai atrodo, nepardavinekit mirksiukas.gif Gal dar ir pasitemps kiek 4u.gif

Na, jei neparduosiu, tai teks paciai nesiot biggrin.gif bet visvien noretusi man laisvesnio jo ax.gif
Atsakyti
user posted image
Katie eyelet cami
user posted image
Lace-over tank

Papildyta:
Bet kokia gera spalva Casbah
Atsakyti
QUOTE(Auksuole @ 2011 05 20, 11:38)

Bet kokia gera spalva Casbah

cia kaip suprantu rastas jau wub.gif kaip water... kazkokia buvo ta su gelem wub.gif nu tikrai nereali wub.gif wub.gif wub.gif noriu visko biggrin.gif
Atsakyti
Kazko siandien nepildo g.gif doh.gif , o vakar jau tokia valanda buvo tiek geriu imesta, kad net nezinojai ka griebti lotuliukas.gif
Atsakyti
kazkaip 5dieniais visad skupiau, o 4dieniais vieni is geriausiu papildymu buna blush2.gif jei nemaisau.. ax.gif
Atsakyti
Šliopkės, 7 dydis: http://www.jcrew.com...~sole/22914.jsp
Atsakyti
http://www.jcrew.com...33966/33966.jsp
Atsakyti
QUOTE(vaiciciaku @ 2011 05 20, 12:07)
Kazko siandien nepildo g.gif  doh.gif , o vakar jau tokia valanda buvo tiek geriu imesta, kad net nezinojai ka griebti  lotuliukas.gif

Vakar buvo labai daug geriu.
Amerikonai net suprakaitave biggrin.gif turbut dirbo,
ir sumete viska tik 15 val.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Arelija: 20 gegužės 2011 - 11:58
QUOTE(Arelija @ 2011 05 20, 12:55)
Vakar buvo labai daug geriu.
Amerikonai net suprakaitave  biggrin.gif turbut dirbo,
ir sumete viska tik 15 val.

drinks_cheers.gif
Pluso pluso ta pati ruba po kelis kartus pilde doh.gif , ot buvo papildymas, kad dar butu -30 % tai visai maladec butu buve lotuliukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2011 05 20, 12:52)

o ko sita megztuka daug kas pardavineja isparduotuvej, as ju du turiu, man jie labai mieli g.gif
Atsakyti
QUOTE(Zivukas.d @ 2011 05 20, 13:39)
o ko sita megztuka daug kas pardavineja isparduotuvej, as ju du turiu, man jie labai mieli  g.gif

Aš šitus cielus tris turiu biggrin.gif Man irgi labai faini wub.gif
Atsakyti