Įkraunama...
Įkraunama...

J.Crew aptariame ir patariame, 12 tema

QUOTE(vuolia @ 2011 05 19, 19:20)
man klausimas pasistojo..
o prie ko jus derinant Vintage cotton amour tank - prie dzinsu netinka....kaip nupirkau, taip kabo...

Netgi labai tinka man bent jau prie dzinsiuku wub.gif
Atsakyti
QUOTE(JungeDame @ 2011 05 19, 21:39)
Man regis, sortai didoki, Savita atrodo su panasiai ismatavimais rode 2 dydi, ir gerai buvo, siaip jie labai grazus.
O sukneles sitos kazkaip nesuprantu, nebent nedaug kainavo, bet tinka  bigsmile.gif
Bliuzeles tai nesimato bendro vaizdo  smile.gif

Oi, kainavo smile.gif
Atsakyti
kažkaip tą suknelę išsivaizdavau žymiai įspūdingesne.. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(tiju @ 2011 05 19, 22:49)
kažkaip tą suknelę išsivaizdavau žymiai įspūdingesne..  unsure.gif

As irgi unsure.gif
Atsakyti
Man neblogai ji atrodo g.gif
patiko is psl, ir realiai visai dailu, tik viršus polaisvis atrodo smile.gif

Šortai gražiai man. Net labai smile.gif ir derinys liuks
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif Ateinu pasirodyti su DELILAH PENCIL SKIRT biggrin.gif Soriukas, jei kartais buvo jau rodyta, savaite atostogavau, neskaiciau temukes blush2.gif Mano matmenys 64/90, sijonuko dydis 0.
user posted imageuser posted image
user posted imageuser posted image
Man kazkaip noretusi laisvesnio g.gif Medziagyte 100 proc. medvilne, labai plonytis, vasariskas, galima daug prie ko derinti bigsmile.gif Negaliu tik pasakyti, kad jis man labai patiko doh.gif Gal del to, kad dydzio norretusi didesnio, na nzn unsure.gif
Atsakyti
man grazu. ypac prie svarkiuko turetu tikti
Atsakyti
QUOTE(Arelija @ 2011 05 19, 20:55)
Na ka, rodausi

man tai sortukai labai faini
Atsakyti

Man kazkaip noretusi laisvesnio g.gif Medziagyte 100 proc. medvilne, labai plonytis, vasariskas, galima daug prie ko derinti bigsmile.gif Negaliu tik pasakyti, kad jis man labai patiko doh.gif Gal del to, kad dydzio norretusi didesnio, na nzn unsure.gif
[/quote]

As si sijonuka irgi turiu, negaliu atsidziaugti bigsmile.gif Emiau nulini dydi su 87cm klubais, tai,zinokit,idealiai tinka. Jis ir gerai gula, ir kartu nera toks, varzantis judesius, o jau medziagos svelnumas... wub.gif Jums, varlyte, nuotraukose jis labai graziai atrodo, nepardavinekit mirksiukas.gif Gal dar ir pasitemps kiek 4u.gif
Atsakyti
Kokia spalvų įvairovė marškinukų bigsmile.gif Bet kaina tai pakilusi man atrodo g.gif

http://www.jcrew.com...23871/23871.jsp
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dzinte: 20 gegužės 2011 - 09:18
QUOTE(Dzinte @ 2011 05 20, 09:16)
Kokia spalvų įvairovė marškinukų bigsmile.gif Bet kaina tai pakilusi man atrodo g.gif

http://www.jcrew.com...23871/23871.jsp

$24.50/$54.50 buvo tai 54 manau su papildoma nuolaida, o 24 šiaip
Atsakyti
QUOTE(Auksuole @ 2011 05 20, 10:22)
$24.50/$54.50 buvo tai 54 manau su papildoma nuolaida, o 24 šiaip

Aš kai pirkau man gavosi 24-30%. Tai dabar kainelė doh.gif
Atsakyti