Įkraunama...
Įkraunama...

Ice resin technika

QUOTE(Bjauruska @ 2011 05 30, 15:17)
Va va, del to man ir patinka mano epoksidine, kad ten viskas lygiom dalim eina... nesipainiosi biggrin.gif

Tai pas mane irgi viskas lygiom dalim lotuliukas.gif lotuliukas.gif , tik va reikia LYGIAI tom dalim ir paimti doh.gif Kai kuriems ir tai sunku padaryti doh.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Nu nieko- pasimokinau doh.gif Gausiu baudos, kol viską iškrapštysiu doh.gif ir dabar jau į švirkštus susipilsiu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2011 05 30, 15:20)
Tai pas mane irgi viskas lygiom dalim  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif , tik va reikia LYGIAI tom dalim ir paimti  doh.gif Kai kuriems ir tai sunku padaryti  doh.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
Nu nieko- pasimokinau  doh.gif Gausiu baudos, kol viską iškrapštysiu doh.gif ir dabar jau į švirkštus susipilsiu  ax.gif

Na visiems pasitaiko... mirksiukas.gif As tai ziuriu, kad man svirkstu po 20 ml mazoka, reiks dideniu ieskotis lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Bjauruska @ 2011 05 30, 15:23)
As tai ziuriu, kad man svirkstu po 20 ml mazoka, reiks dideniu ieskotis  lotuliukas.gif

bigsmile.gif URMU varai bigsmile.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Nea... tik dazniausiai palaukiu, kol prisirinks darbu su epoksidine ir tada maisau daugiau ir darau smile.gif Va, uzvakar uzliejau pakabuka su alyvom, klijavau lelei zvunelius (Undine dariau), dar reikejo auskarus paklijuoti... O kai svirkstai po 20 ml, tai nusibosta juos pritraukinet biggrin.gif
Atsakyti
Bjauruska gražiai alyvos išdžiovintos smile.gif .Bet tų augalėlių džiovinimas,tai ištisas mokslas g.gif .Prisirinkau pievoje gėlių,sudėjau į knygą,po kelių dienų,kai pasižiūrėjau tai nei šis nei tas,šienas ir tiek.Nei formos,nei spalvos blink.gif .
Atsakyti
Rebeke, aciu smile.gif O augaliukus lengva dziovinti, tik pries udedant virsutini lapa reikia juos graziai padeti, pataisyti ziedlapius smile.gif
Atsakyti
Bjauruska, alyvos gražuolės rolleyes.gif , taip ornamentiškai tų alyvų žiedlapiai susidėjo...

rebeka, man kartais taip pat nepavyksta išsidžiovinti,kad spalva išliktu... stengdamasi,kad jie tinkamai išdžiūtų laikausi kelių tokių taisyklėlių- rinkti augalelius tik sauletą dieną, kad jie patis mažiau drėgmės turėtu, džiovinti storoje knygoje su plonais, ne glenciniais lapais, knygą paslėgti , o jei matau,kad augalėliai "mėsingi", arba abejoju,kad išsilaikys spalva, naudoju greitą apdžiovinimą, t.y tarp lapų sudėtus augalėlius keleta minučių palaikau po ligintuvu , po to palieku toliau džiūti knygoje smile.gif
Atsakyti
Vakar perdariau "inkliūzus"- ir vėl nesigavo verysad.gif verysad.gif Apstingsta ir vsio- kimba toliau sau sėkmingai verysad.gif verysad.gif Jau net į švirkštus susipyliau klijus ir TIKRAI lygiom dalim dėjau rolleyes.gif
Ką ne taip darau g.gif g.gif Kaip pagrindą dėjau popieriaus- tai gal jis kaltas g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2011 05 31, 08:39)
Vakar perdariau "inkliūzus"- ir vėl nesigavo  verysad.gif  verysad.gif Apstingsta ir vsio- kimba toliau sau sėkmingai verysad.gif  verysad.gif Jau net į švirkštus susipyliau klijus ir TIKRAI lygiom dalim dėjau  rolleyes.gif
Ką ne taip darau  g.gif  g.gif Kaip pagrindą dėjau popieriaus- tai gal jis kaltas  g.gif

Tikrai nemanau, kad popierius kaltas. Pas mane po alyvom irgi popierius detas. O ta derva tikrai santykiu 1:1 maisoma? Gal pasenusi? Ar anksciau teko su ja dirbti (butent su ta pakuote)?
Atsakyti
QUOTE(Bjauruska @ 2011 05 31, 08:43)
Tikrai nemanau, kad popierius kaltas. Pas mane po alyvom irgi popierius detas. O ta derva tikrai santykiu 1:1 maisoma? Gal pasenusi? Ar anksciau teko su ja dirbti (butent su ta pakuote)?

Nu kaip ir taip ax.gif Juk pienę su ta pačia tokiu pačiu santykiu dariau- su ja VISKAS puikiai smile.gif

Dzin- vakare vėl iškrapštysiu doh.gif ir bandysiu nedėti popieriaus ax.gif
Atsakyti
Laaaabai keista... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Bjauruska @ 2011 05 31, 08:51)
Laaaabai keista...  g.gif

drinks_cheers.gif man irgi kažkaip keistai g.gif - su piene viskas taip paprastai atrodė, o čia doh.gif
O kaži kaip gautųsi, jei ant to kibaus paviršiaus užpilčiau sluoksnį- gal sustingtų g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ice tea: 31 gegužės 2011 - 08:12