Justina_P sveika , o nebandei su pačia derva tų popieriukų klijuoti ir standinti ?, iš vis nenaudoti lipalo, nes ,matyt, jis kaltas...
[/quote]
sveiki taigi kad nebandžiau, nes aš pagal video dariau su tais piešinukais, nes dar tada nežinojau nei kaip elgtis nei ką daryti..gal reikia surizikuoti ir vėl nusipirkti tada
normalius paveiksliukus spausdintus normaliame printeryje, reikia is pradziu uzfiksuoti su PVA klijais, kad spalvos neissisklaidytu , gal tai suveiktu ir augalams kazkur youtube buvo tai rodyta ir mineta
Akiete, ka reiskia lipalas? o tai vis skaitau ir nezinau , ka reiskia
nu taip ,epoxy yra labai skirtingu rusiu (klijai, liejimui, maciau net moli kazkur). pasimokymui, gal ir gerai svirkstai, bet pas mus jie tik 5 min, o man tai pergreitai butu, as juos tik kaip klijus naudoju
Akiete, ka reiskia lipalas? o tai vis skaitau ir nezinau , ka reiskia
nu taip ,epoxy yra labai skirtingu rusiu (klijai, liejimui, maciau net moli kazkur). pasimokymui, gal ir gerai svirkstai, bet pas mus jie tik 5 min, o man tai pergreitai butu, as juos tik kaip klijus naudoju
taip, remdamasi youtube rasta medžiaga ir naudojau klijus..
cia jau negaliu pasakyti, aliete turi savo zodi tarti
as kaip taisykle nenaudoju spausdiniu, vieninteli karta bandziau ant temperos, kuria tapiau ant metalo, tai jokiu problemu, bet tempera gi ir yra principe pva ir pigmentas gal neisdziuvo iki galo
as kaip taisykle nenaudoju spausdiniu, vieninteli karta bandziau ant temperos, kuria tapiau ant metalo, tai jokiu problemu, bet tempera gi ir yra principe pva ir pigmentas gal neisdziuvo iki galo
ziit, lipalas tie patis pva klijai
nažinau,ką jus ten youtube matėte...bet sakau iš savo dailės praktikos , jei fiksuoju spausdinta printeriu paveikslėlį ,tai darau laku, geriausia net ne vandens pagrindo ,o sintetiniu ir dar purškemu... pva, gi truputi suteikia matiškumą...
nežinau,kodėl ten rekomenduojama daryti su pva , juk pvz.Susan Lenart Kazmer padariusiu daugybe darbų ,kur popierį užlieja ice resin (derva),na kaip dekoratyvinio popieriaus darbą ir kiek aš supratau, to popieriaus niekaip prieš tai nefiksuoja, atseit ice resin pats geras fiksatorius..., gal aš ką ne taip išskaičiau...
nažinau,ką jus ten youtube matėte...bet sakau iš savo dailės praktikos , jei fiksuoju spausdinta printeriu paveikslėlį ,tai darau laku, geriausia net ne vandens pagrindo ,o sintetiniu ir dar purškemu... pva, gi truputi suteikia matiškumą...
nežinau,kodėl ten rekomenduojama daryti su pva , juk pvz.Susan Lenart Kazmer padariusiu daugybe darbų ,kur popierį užlieja ice resin (derva),na kaip dekoratyvinio popieriaus darbą ir kiek aš supratau, to popieriaus niekaip prieš tai nefiksuoja, atseit ice resin pats geras fiksatorius..., gal aš ką ne taip išskaičiau...
nu tai pabandysiu be klijų o dėl išdžiūvimo tikrai klijai išdžiūdavo, nes ekspermentavau ne kartą, buvo kad ir pusdienį laikiau laukiau, kad žinočiau kad užtvirtinta..
reikės savaitgalį nusipirkt ir pabandyti nes jau galvojau gal siųstis originalią ICE resin pabandyti
reikės savaitgalį nusipirkt ir pabandyti nes jau galvojau gal siųstis originalią ICE resin pabandyti
QUOTE(aliete @ 2011 05 25, 13:20)
ziit, lipalas tie patis pva klijai
tu bandei, tu zinai, as patikejau youtube prasme aiskinimo buvo, kad printerinis rasalas reaguoja su resin, o gal tai nuo rusies priklauso jeigu Kazmer taip sako, ji cia tikrai pro, taigi jos klausyti verta gal reiks kada ir pabandyti
ziit, tai žinok, aš nesu nei vieno papuošalo padariusi su popieriniais paveikslėliais , na, kažkaip netraukia jie manęs, man gelelės patinka
o,apie spausdintus paveikslėlių fiksavimą šeip iš bendros praktikos kalbėjau ... ir kad nebūtų šeip... ,paėmiau ir užtepiau dervos ant savu rašalinių printerių atspausdinto paveikslėlio, na ir niekas man neišsiliejo, puikiai viskas užsifiksavo ... taigi , manau, dervą ne tik papuošalams galima naudoti ,bet ir įvairiuose darbuose su popieriumi,atvirutėse, dekoravimuose, skrebinimuose ...
o,apie spausdintus paveikslėlių fiksavimą šeip iš bendros praktikos kalbėjau ... ir kad nebūtų šeip... ,paėmiau ir užtepiau dervos ant savu rašalinių printerių atspausdinto paveikslėlio, na ir niekas man neišsiliejo, puikiai viskas užsifiksavo ... taigi , manau, dervą ne tik papuošalams galima naudoti ,bet ir įvairiuose darbuose su popieriumi,atvirutėse, dekoravimuose, skrebinimuose ...
Siandien ziurejau filmuka, o ten buvo UV derva... labai sudomino... Gal zinot kokiu analogu, kurie butu pigesni? Nes kai paziurejau to Gel du soleil kaina, tai fantazija atsoko
QUOTE(Bjauruska @ 2011 05 26, 10:05)
Siandien ziurejau filmuka, o ten buvo UV derva...
Irut, gal nuorodą gali mestelti filmuko?
QUOTE(Bjauruska @ 2011 05 26, 11:42)
Aisku, kad galiu
bet jau darbelio veiziejimui gavau
Dėkui