Įkraunama...
Įkraunama...

Ice resin technika

Justina_P sveika mirksiukas.gif , o nebandei su pačia derva tų popieriukų klijuoti ir standinti ?, iš vis nenaudoti lipalo, nes ,matyt, jis kaltas...
[/quote]

sveiki mirksiukas.gif taigi kad nebandžiau, nes aš pagal video dariau su tais piešinukais, nes dar tada nežinojau nei kaip elgtis nei ką daryti..gal reikia surizikuoti ir vėl nusipirkti tada g.gif
Atsakyti
normalius paveiksliukus spausdintus normaliame printeryje, reikia is pradziu uzfiksuoti su PVA klijais, kad spalvos neissisklaidytu biggrin.gif , gal tai suveiktu ir augalams g.gif kazkur youtube buvo tai rodyta ir mineta

Akiete, ka reiskia lipalas? o tai vis skaitau ir nezinau , ka reiskia schmoll.gif biggrin.gif
nu taip ,epoxy yra labai skirtingu rusiu (klijai, liejimui, maciau net moli kazkur). pasimokymui, gal ir gerai svirkstai, bet pas mus jie tik 5 min, o man tai pergreitai butu, as juos tik kaip klijus naudoju
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ziit: 25 gegužės 2011 - 18:27
taip, remdamasi youtube rasta medžiaga ir naudojau klijus..
Atsakyti
cia jau negaliu pasakyti, aliete turi savo zodi tarti lotuliukas.gif
as kaip taisykle nenaudoju spausdiniu, vieninteli karta bandziau ant temperos, kuria tapiau ant metalo, tai jokiu problemu, bet tempera gi ir yra principe pva ir pigmentas g.gif gal neisdziuvo iki galo g.gif
Atsakyti
ziit, lipalas tie patis pva klijai smile.gif
nažinau,ką jus ten youtube matėte...bet sakau iš savo dailės praktikos smile.gif, jei fiksuoju spausdinta printeriu paveikslėlį ,tai darau laku, geriausia net ne vandens pagrindo ,o sintetiniu ir dar purškemu... pva, gi truputi suteikia matiškumą...
nežinau,kodėl ten rekomenduojama daryti su pva g.gif , juk pvz.Susan Lenart Kazmer padariusiu daugybe darbų ,kur popierį užlieja ice resin (derva),na kaip dekoratyvinio popieriaus darbą ir kiek aš supratau, to popieriaus niekaip prieš tai nefiksuoja, atseit ice resin pats geras fiksatorius..., gal aš ką ne taip išskaičiau...
Atsakyti
nu tai pabandysiu be klijų biggrin.gif o dėl išdžiūvimo tikrai klijai išdžiūdavo, nes ekspermentavau ne kartą, buvo kad ir pusdienį laikiau laukiau, kad žinočiau kad užtvirtinta..
reikės savaitgalį nusipirkt ir pabandyti smile.gif nes jau galvojau gal siųstis originalią ICE resin pabandyti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(aliete @ 2011 05 25, 13:20)
ziit, lipalas tie patis pva klijai smile.gif
nažinau,ką jus ten youtube matėte...bet sakau iš savo dailės praktikos smile.gif, jei fiksuoju spausdinta printeriu paveikslėlį ,tai darau laku, geriausia net ne vandens pagrindo ,o sintetiniu ir dar purškemu... pva, gi truputi suteikia matiškumą...
nežinau,kodėl ten rekomenduojama daryti  su pva g.gif , juk pvz.Susan Lenart Kazmer padariusiu daugybe darbų ,kur popierį užlieja ice resin (derva),na kaip dekoratyvinio popieriaus darbą ir kiek aš supratau, to popieriaus niekaip prieš tai  nefiksuoja, atseit ice resin pats geras fiksatorius..., gal aš ką ne taip išskaičiau...

tu bandei, tu zinai, as patikejau youtube doh.gif prasme aiskinimo buvo, kad printerinis rasalas reaguoja su resin, o gal tai nuo rusies priklauso g.gif jeigu Kazmer taip sako, ji cia tikrai pro, taigi jos klausyti verta biggrin.gif gal reiks kada ir pabandyti g.gif
Atsakyti
ziit, tai žinok, aš nesu nei vieno papuošalo padariusi su popieriniais paveikslėliais biggrin.gif , na, kažkaip netraukia jie manęs, man gelelės patinka biggrin.gif

o,apie spausdintus paveikslėlių fiksavimą šeip iš bendros praktikos kalbėjau smile.gif... ir kad nebūtų šeip... ,paėmiau ir užtepiau dervos ant savu rašalinių printerių atspausdinto paveikslėlio, na ir niekas man neišsiliejo, puikiai viskas užsifiksavo smile.gif ... taigi , manau, dervą ne tik papuošalams galima naudoti ,bet ir įvairiuose darbuose su popieriumi,atvirutėse, dekoravimuose, skrebinimuose ...
Atsakyti
Siandien ziurejau filmuka, o ten buvo UV derva... labai sudomino... Gal zinot kokiu analogu, kurie butu pigesni? Nes kai paziurejau to Gel du soleil kaina, tai fantazija atsoko lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Bjauruska @ 2011 05 26, 10:05)
Siandien ziurejau filmuka, o ten buvo UV derva...

Irut, gal nuorodą gali mestelti filmuko?
Atsakyti
Aisku, kad galiu smile.gif Va cia smile.gif Tik ten greiciausiai reikes uzsiregistruoti.
Atsakyti
QUOTE(Bjauruska @ 2011 05 26, 11:42)
Aisku, kad galiu smile.gif

yahoo.gif bet jau darbelio veiziejimui gavau lotuliukas.gif

Dėkui smile.gif

Atsakyti