Įkraunama...
Įkraunama...

Ice resin technika

Bjauruska, thumbup.gif
Atsakyti
Aciu blush2.gif
Miško uoga, aga, ir kaip kietinamoji medziaga ir kaip klijavimo smile.gif Su neriniais zaisti patiko, bandysiu dar tinkamu nerinuku susirasti hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(pulina @ 2011 08 29, 14:36)
Aliete, aš tas formeles pakabukams tik imu, maniau auskarams per sunkios... reiks permanyt...  bigsmile.gif  ir labai panašų turiu užsiliejus...  blush2.gif  joo, prosviet yra prosviet... asimoka būt aptaškytai dėl skaidrumo ir grožio ...  thumbup.gif

aš pabandžiau auskarams tongue.gif , būtent dydis ir patiko, tokie stambus auskarai smile.gif , svorio šiek tiek turi, bet tikrai nepavadinsi labai sunkus

Bjauruska, bet su tais nerinukais pasikrapštei biggrin.gif , bandžiau įžiūrėti , ar kur nutekėjus derva yra biggrin.gif -nu ,nepastebėjau, labai kruopštu bigsmile.gif
bet galvoju, ar tokius nerinius nepaprasčiau standinti pva g.gif , na, pati niekaip nesu bandžiusi... , bet kiek matydavau tokių auskarų, manau, jie buvo standinti tikrai ne epox. derva..., nu gi papasakok kame privalumas tokio standinimo? smile.gif
Atsakyti
Nutekejimu ir nera tongue.gif Dervos lasinau po lasiuka, tik kad isigertu i nerinukus, bet neteketu. Po to dejau ant polietileno maisiuko, kad apdziutu. Kai jau nebelipo, bet dar buvo pakankamai lankstus nerinukai, juos formavau ant butelio (priklijavau su lipnia juostele).
O privalumas vienas - nebijo dregmes. PVA atidreksta, deformuojasi. O jei per lietu pasivaiksciosi, tai ir pabalti gali.
Atsakyti
QUOTE(Bjauruska @ 2011 08 29, 15:53)
Aliete, simpatiski rudeniu kvepiantys auskariukai  thumbup.gif
O cia uzsakymas - nevisai uzliejimas, bet auskariukai daryti su derva  ax.gif

user posted image

taigi pati mezginukų gali nunerti, kam čia dar ieškoti ax.gif bet įdomi mintis. aš irgi ruošiuos tokius nertus darytis tik va irgi mąstau su kuo sustandint...... kažkokia luga būdavo, ta kaipm akmenį padarydavo mezginį. ir procesas jaučiu greitesnis nei su lašiukais lašintis biggrin.gif
Atsakyti
Vat jau kas kas, o nerimas ir mezgimas ne man... schmoll.gif Nerti dar dar, bet vis vien nemegstu doh.gif
O po lasiuka lasinant labai greit iseina wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Miško uoga @ 2011 08 29, 16:02)
vsio, sekantį pirkimą "taškysiuosi" biggrin.gif

Bandykit truktelėti atgal stumoklį, o tada lėėėėėėėėėėėėtai, pasukant vis - pirmyn. Ten matyt per laiką tas stumokliukas šiek tiek pridžiūsta ir neišjudinus iš anksto gaunasi "PLŪŪŪŪRKŠTTT" doh.gif kai su jėga paspaudžiam.

Aš irgi kelis ruošinukus pasidariau silikoninėse ledų formelėse. Bet nerandu, nu nerandu kas man juos pragręžtų g.gif Ar pati su kuo tai praurbinčiau doh.gif Jaučiu, reiks bandyt, kaip kažkas minėjo, tiesiog grąžtuką į ranką ir rm-rm rm... Bandžiau įkaitinta adata, bet š... gavosi - nusitempė toks "siūlas" doh.gif Tai va. Kai daiktas įgaus formą - pasirodysiu. O vieną grožį, neatsilaikiau ir nuplagijavau blush2.gif Bet to nerodysiu, kad pomidorų kupron negaučiau rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pašnekutė: 30 rugpjūčio 2011 - 15:09
QUOTE(Bjauruska @ 2011 08 30, 07:48)
Vat jau kas kas, o nerimas ir mezgimas ne man...  schmoll.gif Nerti dar dar, bet vis vien nemegstu  doh.gif

Aš tai "šaldžiau" ne savo, o iš "ponių laimės" gautų dykai nėrinukų. Tiesiog akys iššoko, kokio smulkumo ir kruopštumo nertos servetėlės blink.gif Ir KAŽKAM nebuvo gaila tokias išmest doh.gif blink.gif Nu, žmonės-urodai. Taip nesaugot giminaičių darbelių doh.gif Tai kai kurias pasilikau, o kur ne tokios kruopščios - sukarpinėjau fragmentais ir rankdarbiams panaudojau.
Atsakyti
QUOTE(pašnekutė @ 2011 08 30, 15:02)
Bandykit truktelėti atgal stumoklį, o tada lėėėėėėėėėėėėtai, pasukant vis - pirmyn.

Jaučiu, reiks bandyt, kaip kažkas minėjo, tiesiog grąžtuką į ranką ir  rm-rm rm... 

O vieną grožį, neatsilaikiau ir nuplagijavau  blush2.gif  Bet to nerodysiu, kad pomidorų kupron negaučiau rolleyes.gif

taip ir bandysiu 4u.gif

o kaži ar tinka paprasti grąžtai sienai gręžt, ar kažkokie kitokie? blush2.gif g.gif

pomidorų tai turiu daug, ale aš nemėtysiu smile.gif manau, kad jei ne 1:1, tai jau ne tas pats, o šiaip būna, kad idėją "pasiskolini".. rodyk smile.gif

QUOTE(pašnekutė @ 2011 08 30, 15:18)
Aš tai "šaldžiau" ne savo, o iš "ponių laimės" gautų dykai nėrinukų.

thumbup.gif

Klausykit, o gal kas bandėt šitą "CRYSTAL CLEAR EPOXY RESIN"? skamba gerai. ir ta "Pint Sample kit" kaina kažkaip nebloga gal? Už 0,57 litro 13$..
Atsakyti
Pašnekute, rodyk rodyk mirksiukas.gif Is manes pomidoru irgi nelauk, labai jau juos megstu lotuliukas.gif Geriau suvartosiu, nei mesiu tongue.gif

Miško uoga, grazteli naudoju paprasciausia, Senukuose pirkta (kinietiska), tik kad plona 0,7 ar 0,8mm.

O as prisisnekejau... doh.gif Cia vis del tos lipnios juosteles verysad.gif Darau cia viena darbeli ir man reikejo lipnios juosteles, tai panaudojau neseniai pirkta ir akurat - nulupus juostele visi klijai liko ant darbelio mad.gif censored2.gif aggressive.gif Teko valyti spiritu, bet reikes dar sluoksniuko dervos, kad graziai atrodytu, nes nuo kliju zymes liko. Reikes namie susirasti senaja (jei dar yra like), kur nepalikdavo kliju ant darbeliu. Siaip, kiek pastebejau, tai kokybe tu juosteliu labai suprastejusi sad.gif Labai plonos, lengvai plysta ir kas svarbiausia - ne ten, kur reikia. Buna, kad net ir atvynioti gabalo neiseina, nes plysta skersai. Reikes paziureti brangesniu juosteliu, gal jos kokybiskesnes bus g.gif
Atsakyti
QUOTE(Bjauruska @ 2011 08 30, 19:20)
Cia vis del tos lipnios juosteles  verysad.gif Darau cia viena darbeli ir man reikejo lipnios juosteles, tai panaudojau neseniai pirkta ir akurat - nulupus juostele visi klijai liko ant darbelio  mad.gif  censored2.gif  aggressive.gif

o man labai šauniai pavyko su popierine lipnia juostele, na kur langus apklijuoja kad nenudažyt. Gerai prisiklijavo prie rėmelio, nepratekėjo, puikiai ir švariai nusiklijavo, neliko jokių klijų ženklų 4u.gif
Atsakyti
O nuo kliju neliko pedsaku?
Atsakyti