Miško uoga, is manes kritikos nelauk Is manes tik pagytimai Labai dailus auskariukai
Miško uoga, simpatiški liejinukai, ir spalvos atkartojimas biseriuku pritinka aš kai šiuo metu geltonos fanė, spėk kurie labiausiai patiko
ačiū ačiū
Miško uoga, labai gražūs auskariukai!!
QUOTE(Miško uoga @ 2011 08 27, 14:03)
Sakykit, o kaip jūs padarote skylutes tame liejinyje? ar kokį pagaliuką iš kart įliejat? nes šiandien bandžiau pragręžti vieną.. dabar sėdžiu su sutvarstytu pirštu (truputį praskylinau jį )
tikrai nesitikėjau, kad ta derva tokia kieta
tikrai nesitikėjau, kad ta derva tokia kieta
ikisiu savo trigrasi na gal palengvins jums gyvenima. nebrangus "nail polisher" tinka visi mazo diametro graztukai ir kiti priedai
http://www.ebay.com/...=item4aadc9c755
http://www.ebay.com/...=item4aada235e9
dabar nematau, bet kazkada pirkau net rinkini su ivairiais antgaliais
aš ir naudoju smulkiems pašveitimams nagų dildes , man jos patogesnės nei juvelyrikoje naudojamos dildės , šeip turiu normalu akumotorinį daikčiuką su įvairiais angaliais, bet jei reikia kokia vieną skylutę pragręžti pasiimi nagų papuošalams pragręžti skirta gražtelį , toks paprastutis patogiai įstatytas gražtelis rankiniu būdų, atseit pragręžti nagą puikiai prasigręžia
Miško uoga- gražu , man antrieji, kur toks parusvamimas fone labiausiai , ten paspalvinta?, ar ir koks žiedlapis?
dariai, matyt, su "titan" ?, šiek tiek toks matiškumas matosi...
maniškiai spalvotieji , šitiems užteko tryjų skuoksnių
Miško uoga- gražu , man antrieji, kur toks parusvamimas fone labiausiai , ten paspalvinta?, ar ir koks žiedlapis?
gražu, aliete!!
QUOTE(aliete @ 2011 08 29, 09:03)
na čia tik pirmi bandymai taip, dariau su titanu, nedrįsau su prosvietu "taškytis" ir bandyt proporcijas atitaikyt Tikriausiai dėl to ir matiškumas. O su prosvietu viskas skaidriai išeina? kai pabaigsiu šitą, bandysiu kitą
Antruose auskariukuose fone sudžiovintas apkarpytas aronijos lapas. Jie jau tokie raudoni darosi Ir nuotraukoje jie atrodo šiek tiek prasčiau, nei realiai
Ačiū už pagyras
O jūsų lašeliai tiesiog tobuli
QUOTE(aliete @ 2011 08 29, 10:03)
...
labai grazu
Aliete, aš tas formeles pakabukams tik imu, maniau auskarams per sunkios... reiks permanyt... ir labai panašų turiu užsiliejus... joo, prosviet yra prosviet... asimoka būt aptaškytai dėl skaidrumo ir grožio ...
Aliete, simpatiski rudeniu kvepiantys auskariukai
O cia uzsakymas - nevisai uzliejimas, bet auskariukai daryti su derva
QUOTE(Bjauruska @ 2011 08 29, 14:53)
Aliete, simpatiski rudeniu kvepiantys auskariukai
oho kaip gražu super! o derva buvo kaip kietinamoji-klijuojamoji medžiaga?
Papildyta:
QUOTE(pulina @ 2011 08 29, 13:36)
joo, prosviet yra prosviet... asimoka būt aptaškytai dėl skaidrumo ir grožio ...
vsio, sekantį pirkimą "taškysiuosi"