Įkraunama...
Įkraunama...

Ice resin technika

Miško uoga, is manes kritikos nelauk schmoll.gif Is manes tik pagytimai thumbup.gif Labai dailus auskariukai mirksiukas.gif
Atsakyti
Miško uoga, simpatiški liejinukai, ir spalvos atkartojimas biseriuku pritinka thumbup.gif aš kai šiuo metu geltonos fanė, spėk kurie labiausiai patiko biggrin.gif
Atsakyti
ačiū ačiū blush2.gif
Atsakyti
Miško uoga, labai gražūs auskariukai!! 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo efauto: 28 rugpjūčio 2011 - 18:03
QUOTE(Miško uoga @ 2011 08 27, 14:03)
Sakykit, o kaip jūs padarote skylutes tame liejinyje? ar kokį pagaliuką iš kart įliejat? nes šiandien bandžiau pragręžti vieną.. dabar sėdžiu su sutvarstytu pirštu (truputį praskylinau jį  doh.gif )
tikrai nesitikėjau, kad ta derva tokia kieta hihihi.gif

ikisiu savo trigrasi lotuliukas.gif na gal palengvins jums gyvenima. nebrangus "nail polisher" tinka visi mazo diametro graztukai ir kiti priedai
http://www.ebay.com/...=item4aadc9c755
http://www.ebay.com/...=item4aada235e9
dabar nematau, bet kazkada pirkau net rinkini su ivairiais antgaliais
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ziit: 28 rugpjūčio 2011 - 18:13
aš ir naudoju smulkiems pašveitimams nagų dildes biggrin.gif , man jos patogesnės nei juvelyrikoje naudojamos dildės biggrin.gif , šeip turiu normalu akumotorinį daikčiuką su įvairiais angaliais, bet jei reikia kokia vieną skylutę pragręžti pasiimi nagų papuošalams pragręžti skirta gražtelį , toks paprastutis patogiai įstatytas gražtelis rankiniu būdų, atseit pragręžti nagą smile.gif puikiai prasigręžia smile.gif

Miško uoga- gražu rolleyes.gif , man antrieji, kur toks parusvamimas fone labiausiai ax.gif , ten paspalvinta?, ar ir koks žiedlapis?
dariai, matyt, su "titan" ?, šiek tiek toks matiškumas matosi...

maniškiai spalvotieji smile.gif, šitiems užteko tryjų skuoksnių biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
gražu, aliete!! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(aliete @ 2011 08 29, 09:03)
Miško uoga- gražu  rolleyes.gif , man antrieji, kur toks parusvamimas fone labiausiai ax.gif , ten paspalvinta?, ar ir koks žiedlapis?
dariai, matyt, su "titan" ?, šiek tiek toks matiškumas matosi...

maniškiai spalvotieji smile.gif, šitiems užteko tryjų skuoksnių biggrin.gif

na čia tik pirmi bandymai 4u.gif taip, dariau su titanu, nedrįsau su prosvietu "taškytis" ir bandyt proporcijas atitaikyt biggrin.gif Tikriausiai dėl to ir matiškumas. O su prosvietu viskas skaidriai išeina? kai pabaigsiu šitą, bandysiu kitą smile.gif
Antruose auskariukuose fone sudžiovintas apkarpytas aronijos lapas. Jie jau tokie raudoni darosi bigsmile.gif Ir nuotraukoje jie atrodo šiek tiek prasčiau, nei realiai 4u.gif
Ačiū už pagyras 4u.gif

O jūsų lašeliai tiesiog tobuli bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(aliete @ 2011 08 29, 10:03)
...

labai grazu thumbup.gif
Atsakyti
Aliete, aš tas formeles pakabukams tik imu, maniau auskarams per sunkios... reiks permanyt... bigsmile.gif ir labai panašų turiu užsiliejus... blush2.gif joo, prosviet yra prosviet... asimoka būt aptaškytai dėl skaidrumo ir grožio ... thumbup.gif
Atsakyti
Aliete, simpatiski rudeniu kvepiantys auskariukai thumbup.gif
O cia uzsakymas - nevisai uzliejimas, bet auskariukai daryti su derva ax.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Bjauruska @ 2011 08 29, 14:53)
Aliete, simpatiski rudeniu kvepiantys auskariukai  thumbup.gif
O cia uzsakymas - nevisai uzliejimas, bet auskariukai daryti su derva  ax.gif

oho kaip gražu bigsmile.gif super! o derva buvo kaip kietinamoji-klijuojamoji medžiaga?
Papildyta:
QUOTE(pulina @ 2011 08 29, 13:36)
joo, prosviet yra prosviet... asimoka būt aptaškytai dėl skaidrumo ir grožio ...  thumbup.gif

vsio, sekantį pirkimą "taškysiuosi" biggrin.gif
Atsakyti