Įkraunama...
Įkraunama...

Ice resin technika

info ,kaip pasidaryti tą dėžę tiktai yra smile.gif , bet esmė tame, kai pradedi fotografuoti, vis sau sakai, kitam kartui pasidarysiu , kai ateina tas kitas kartas - pasisakai -nebuvo laiko biggrin.gif , o ir neblogai ir taip gaunasi biggrin.gif ..., na ir taip toliau biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
bet iš tiesu aš jos nelabai skubu daryti, nes kažkada buvau pasidariusi..., ir vat trūko man joje šviesos unsure.gif , tokios su pilku atspalvių nuotraukos gaudavosi, kurios man nepatikdavo..., tai kažkaip pati sau nusprendžiau ,kad man daug geraiu gaunasi, kai nėra dėžės viršaus..., o tai jau panašu į paprasčiausią lapų apdeliojimą biggrin.gif
Atsakyti
Ice tea, aciu blush2.gif

QUOTE(aliete @ 2011 08 26, 09:58)
Bjauruska,
man tai paskutins remelis labai rolleyes.gif
o ,pirmutiniai auskarai- iš formeliu ?

Galima sakyti, kad is formeliu hihihi.gif Panaudojau talpa nuo vienadieniu kontaktiniu lesiu hihihi.gif Bet daugiau nenaudosiu - sunkiai issiima... Vistik planuoju uzsisakyti specialias formas g.gif
Atsakyti
QUOTE(Nuotaikinga @ 2011 08 26, 10:26)
lotuliukas.gif )))
Bet kaip vienu metu ta pati mintis mus aplankė -aš trečią dieną laikau atsidariusi porą saitų, kur yra vaizdinė informacija kaip pasidaryti tokią dėžę "namų sąlygomis"  mirksiukas.gif

As irgi namie turiu issisaugojusi pora nuorodu dezutei pasidaryt. o kita nuoroda buvo kede panaudojant. tam kartuij paverti kede su audeklu baltu apsuki pastatai tas stalines lempas is sonu ir fotografuoji. pradzioj gal bandysiu su ta kede pazaisti. mane kas atbaido -tai kad ta deze kazkur turiu sandelioti kol nefotografuoju doh.gif

kitas dalykas gal nelabai tinka paprasti balti lapai, nes jie nepraleidzia sviesos. reiktu bandyt koky balta kepimo popieriu ar koky sumustiniu/sviestini. jis plonesnis g.gif
Atsakyti
Sakykit, o kaip jūs padarote skylutes tame liejinyje? ar kokį pagaliuką iš kart įliejat? nes šiandien bandžiau pragręžti vieną.. dabar sėdžiu su sutvarstytu pirštu (truputį praskylinau jį doh.gif )
tikrai nesitikėjau, kad ta derva tokia kieta hihihi.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Miško uoga: 27 rugpjūčio 2011 - 20:11
QUOTE(Miško uoga @ 2011 08 27, 21:03)
Sakykit, o kaip jūs padarote skylutes tame liejinyje? ar kokį pagaliuką iš kart įliejat? nes šiandien bandžiau pragręžti vieną.. dabar sėdžiu su sutvarstytu pirštu (truputį praskylinau jį  doh.gif )

Kam pirsta skriaudi? blink.gif Juokas juokais, bet tikiuosi, kad nestipriai susizeidei... As tai greziu. Nemanau, kad labai ka kita sugalvoti galima g.gif
Atsakyti
QUOTE(Bjauruska @ 2011 08 27, 20:11)
Kam pirsta skriaudi?  blink.gif Juokas juokais, bet tikiuosi, kad nestipriai susizeidei... As tai greziu. Nemanau, kad labai ka kita sugalvoti galima  g.gif

amm.. o su kuo? man vyras atnešė 1 mm storumo grąžtuką. aš jį į akumuliatorinį suktuvą įtvirtinau ir bandžiau.. nieko nepavyko.. vos žymė yra, kad kas ką bandė daryt hihihi.gif gal reikia kokio deimantinio? nes šitas sulūžo blink.gif ne taip stipriai, ale pasitaškiau kraujais doh.gif tuoj sveika būsiu irnesakyk.gif
Atsakyti
Oi, su suktuvu ilgas zaidimas... nedaug apsuku ten, del to viskas labai letai vyksta... Pas mane graztelis 0,7 mm, bet tam nauduoju maziuka slifuokliuka smile.gif Kazkas panasaus i sita, tik maniskis zymiai paprastesnis:

user posted image
Atsakyti
Aš su grąžteliu suku... su pirštais, nes neturiu kur įstatyt.... bet skylutės išeina... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(pulina @ 2011 08 28, 07:41)
Aš su grąžteliu suku... su pirštais, nes neturiu kur įstatyt.... bet skylutės išeina...  biggrin.gif

Ojei... Tai kiek laiko uztrunki, kol skylute padarai? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(pulina @ 2011 08 28, 06:41)
Aš su grąžteliu suku... su pirštais, nes neturiu kur įstatyt.... bet skylutės išeina...  biggrin.gif

blink.gif kai rankos turėtų būt guminės po tokių gręžimų...

pašnekėjau su savo vyru, tai pasirodo jis irgi į tokį Bjauruskos aparatą seilę varvina savo modelius gamint.. tai kažkada abu sau pasidovanosim smile.gif

einu fotkint, ką padariau biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Miško uoga: 28 rugpjūčio 2011 - 10:14
QUOTE(Bjauruska @ 2011 08 28, 10:40)
Ojei... Tai kiek laiko uztrunki, kol skylute padarai?  blink.gif

nu greitai gana... pasuku pasuku ir turiu skylutę bigsmile.gif

QUOTE(Miško uoga @ 2011 08 28, 11:12)
blink.gif kai rankos turėtų būt guminės po tokių gręžimų...

einu fotkint, ką padariau  biggrin.gif

kad nieko... prieš galą kokią medžiagikę apsuku... biggrin.gif betgi ne daug gręžiu... ax.gif

lauksim fotkių bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pulina: 28 rugpjūčio 2011 - 10:56
štai ir nuotraukos smile.gif
pirmi auskariukai ax.gif

user posted image

user posted image

user posted image

pasakykit savo kritišką žodį smile.gif liekit, kas ant dūšios biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Miško uoga: 28 rugpjūčio 2011 - 11:27