Ogo, net 4 kartus Man per 2 kartus jau nemazai
O cia mano naujieji pasizaidimai
Ateinu su 3varijantu tos pacios mergaites . Daryta tikroje juros kriaukleje, kuria parsiveziau is sauletosios Ispanijos. Pasitaike labai gera kriaukle kuri turejo tokia sklyle suverimuij, bet tokia nemenka. Lauziau galva kaip suverti techniskai. juosteles priraitymo budu viskas pavyko .
Grazus Jusu uzpiltinukai. Man keletuij bandymu irgi tokios skylutes gavosi. pasimokiau kad derva reikia pirmiau pilti nei delioti skenduolius . Bandziau tas skylutes uzpildyti, kaip ir aliete minejo neiseina jau taip akuratnai be zymiu tai padaryt
Grazus Jusu uzpiltinukai. Man keletuij bandymu irgi tokios skylutes gavosi. pasimokiau kad derva reikia pirmiau pilti nei delioti skenduolius . Bandziau tas skylutes uzpildyti, kaip ir aliete minejo neiseina jau taip akuratnai be zymiu tai padaryt
geeeras
na prieksperimentavai, Miško uoga, tai kapitaliai Pradžia yr, lausime tęsinio
Nepakartojamai faini Aliete, tavo neužmirštuoliukai, atlikimas virtuoziškai gražus
Bjauruška, labai auskarai įdomiai padryti , tik pabandyk "pasivaidenti" naujai nufotkinusi ant kitokio fono, šitas "užgožia" grožį
Kvartetas, mintis patiko su kriaukle, bet įtarimas, kad tų mergaičių printeris perdaug prispausdino
na prieksperimentavai, Miško uoga, tai kapitaliai Pradžia yr, lausime tęsinio
Nepakartojamai faini Aliete, tavo neužmirštuoliukai, atlikimas virtuoziškai gražus
Bjauruška, labai auskarai įdomiai padryti , tik pabandyk "pasivaidenti" naujai nufotkinusi ant kitokio fono, šitas "užgožia" grožį
Kvartetas, mintis patiko su kriaukle, bet įtarimas, kad tų mergaičių printeris perdaug prispausdino
Jo as tu mergaiciu prisidejau i lapa kiek tik betilpo bandymams. Na nemazai isgadinau, o ir paciai idomu ka galima padaryt turint viena ir tapati . Bet daugiau nebebus. Vsio ismeciau jau sita grazuole kiek beliko ....
Tiesa kaip jus tuos uzpiltinukus fotogafuojat. jie blizga ir taip sunkiai pagauti tikraji vaizda kaip mato akys
Papildyta:
Tiesa nebepamenu ar rasiau, kad lakas 2komponentu vistik nepasitvirtini. nepatiko man taip kaip titanas.
pilant i silikonines formeles sunkiai issikrapsto ir vietomis gaunasi tokie pabaltavimai panasus kaip kazkurios mergaites idetas bandynukas su tesla.
zodziu ne tam skirta ir vsio... tiktu lieti tik labai nestoru sluoksniuku. ant dekupazuoto paveiksliuko sueitu
Tiesa kaip jus tuos uzpiltinukus fotogafuojat. jie blizga ir taip sunkiai pagauti tikraji vaizda kaip mato akys
Papildyta:
Tiesa nebepamenu ar rasiau, kad lakas 2komponentu vistik nepasitvirtini. nepatiko man taip kaip titanas.
pilant i silikonines formeles sunkiai issikrapsto ir vietomis gaunasi tokie pabaltavimai panasus kaip kazkurios mergaites idetas bandynukas su tesla.
zodziu ne tam skirta ir vsio... tiktu lieti tik labai nestoru sluoksniuku. ant dekupazuoto paveiksliuko sueitu
QUOTE(kvartetas @ 2011 08 25, 22:01)
lakas 2komponentu vistik nepasitvirtini. nepatiko man taip kaip titanas.
taigi ir aš pabandžiau - NE ANT MEDŽIO jis - pravalas. Matomai reikia kad oruotųsi iš visų pusių...
Dar daug to dvikomponenčio dekupažinio turiu, teks papuošalines (tas - su pūstais šoniukais) dangtelyje užliejinėti, jau negi gailėsi gero daikto, vistiek suges
Nuotaikinga, nefotkinsiu per nauja Neturiu ant ko
QUOTE(aliete @ 2011 08 25, 17:27)
įtariu pirma buvo dėta užpildas, o po to pilta derva, tai kai kur derva neužsipylė...
užtaisyti skylutes galima pačia derva, tik manau ir visas dervinukas papildomu sluosneliu derva apsidengs..., nes juk tiksliai nepataikysi tiek kiek reikia tos dervos į skylutę, prabėgs pro kraštus...
užtaisyti skylutes galima pačia derva, tik manau ir visas dervinukas papildomu sluosneliu derva apsidengs..., nes juk tiksliai nepataikysi tiek kiek reikia tos dervos į skylutę, prabėgs pro kraštus...
žinoma, kad pirma užpildas, paskui derva nors darant tuos su tešla jau buvau gudresnė ir supratau, kad pirmiausia reikia išliet lygų dugną..
bandysiu pilt į tą skylutę ir spausiu į tą pačią leduko formą, lai prateka į viršų perteklius, paskui jau aš su juo kažką padarysiu Galų gale, tai tik pabandymai dar daug klaidų teks taisyt
JŪSŲ DARBAI NUOSTABŪS! Neužmirštuolės su tais 4 sluoksniais
Pritariu, kad Bjauruskos nauji pasižaidimai, nufotkinti ant šviesaus ir lygaus fono atrodytų, dar įspūdingiau
aliete, Bjauruska, kvartetai, super darbeliai
QUOTE(Bjauruska @ 2011 08 25, 20:04)
O cia mano naujieji pasizaidimai
kokie LYGŪS ir tokie mmmmm..... kaip saldainiai
QUOTE(kvartetas @ 2011 08 25, 21:18)
Ateinu su 3varijantu tos pacios mergaites
Labai gražu
dėkui už pagyrimus neužmirštuolėm , per keturis kartus sluoksnevau, nes norėjosi gausos gelyčių ..., o vienu užliejimu, niekaip to padaryti negalejau, nesuvaldžiau beplaukiajančių neužmirštuolių
Bjauruska,
man tai paskutins remelis labai
o ,pirmutiniai auskarai- iš formeliu ?
Kvartetas, kriauklė -grožis , jau taip spalvelės visos susieina ir biserio graštelis limpa..., o ten jis paspalvintas?, nes palvos taip jau suderintos...
o fotografuoti ,tai sunkuma , blikuoja, atšvaituoja , aš tai apsistatau balto popieriaus lapais, tokia lyg ale "dėžę" pasidarau, tikresnę fotografavimo dėžę rankos nedaeina pasidaryti , tai kažkiek taip suvaldau blikus...
Bjauruska,
man tai paskutins remelis labai
o ,pirmutiniai auskarai- iš formeliu ?
Kvartetas, kriauklė -grožis , jau taip spalvelės visos susieina ir biserio graštelis limpa..., o ten jis paspalvintas?, nes palvos taip jau suderintos...
o fotografuoti ,tai sunkuma , blikuoja, atšvaituoja , aš tai apsistatau balto popieriaus lapais, tokia lyg ale "dėžę" pasidarau, tikresnę fotografavimo dėžę rankos nedaeina pasidaryti , tai kažkiek taip suvaldau blikus...
Taip biseriukas spalvintas
Na ir as vakar vaiksciojau ratais aplink ta kriaukle. Pavirsius kur dazyta lakavau blizgiu laku, kad susilietu su uzpilimu. na sunkiai sunkiai sakyciau. Tos dezes taip pat neturiu, o ziauriai reketu
Na ir as vakar vaiksciojau ratais aplink ta kriaukle. Pavirsius kur dazyta lakavau blizgiu laku, kad susilietu su uzpilimu. na sunkiai sunkiai sakyciau. Tos dezes taip pat neturiu, o ziauriai reketu
QUOTE(kvartetas @ 2011 08 26, 10:07)
TTos dezes taip pat neturiu, o ziauriai reketu
)))
Bet kaip vienu metu ta pati mintis mus aplankė -aš trečią dieną laikau atsidariusi porą saitų, kur yra vaizdinė informacija kaip pasidaryti tokią dėžę "namų sąlygomis"