Įkraunama...
Įkraunama...

Ice resin technika

QUOTE(pulina @ 2011 08 23, 19:55)
tą kur langus klijuodavo (ji kaip popierinė daugiau) tai ta tik čirkšt ir nelieka jokių klijų...  biggrin.gif

tą kur statybininkai naudoja?

Geeeras thumbup.gif
Atsakyti
Ai kokie gražūs darbai..

Kažkaip kuo labiau skaitinėju, kuo daugiau randu gražių darbų, tuo labiau rankos svyra, kad man taip nepavyks unsure.gif ale, taip taip, durna mintis, niekas negimsta mokėdamas doh.gif gal kada ir man taip pavyks smile.gif

o dabar esminis klausimas. Ar ta derva labai smirda? Turiu ir svarstau, ar vaikams sumigus ir išsitraukus tą chemiją ar neprismardinsiu visos trobos? O gal geriau darbelius daryt lauke? Bet ar pvz vėjas neturi įtakos dervos kietėjimui?

Ot prirašiau.. atleiskit naujokei, jei apie tai rašyta, tikriausiai būsiu praleidusi, nes temą visą skaičiau, o kitur dar tik pradėjau smile.gif 4u.gif blush2.gif
Atsakyti
kvapa turi sioki toki, bet man bentjau nera ziauriai ir neoakenciamai stiprus.

arba mano uosle jau per tiek laiko pripratusi, o vaikai toksikomanai lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Miško uoga @ 2011 08 23, 22:52)
o dabar esminis klausimas. Ar ta derva labai smirda? Turiu ir svarstau, ar vaikams sumigus ir išsitraukus tą chemiją ar neprismardinsiu visos trobos? O gal geriau darbelius daryt lauke? Bet ar pvz vėjas neturi įtakos dervos kietėjimui?
usiai būsiu praleidusi, nes temą visą skaičiau, o kitur dar tik pradėjau smile.gif  4u.gif  blush2.gif

nėra jau tas kvapas aitrus... jei prie nosies prikišus maišysi tada jo... lotuliukas.gif turi specifinį kvapą ir tiek.. tongue.gif
Atsakyti
Nuotaikinga bigsmile.gif , aš APAKUS blink.gif WOUW thumbup.gif thumbup.gif

QUOTE(Miško uoga @ 2011 08 23, 22:52)
o dabar esminis klausimas. Ar ta derva labai smirda?

Tikrai neužtrokšit biggrin.gif Panašu į nagų lako smirduką mirksiukas.gif
Atsakyti
man tai vienos daugiau smirdi, kitos mažiau smile.gif, bet kvapas ,tai tikrai nėra baisingas biggrin.gif , o kad epox. derva yra toksiška tai tiesa ..., bet gi , manau, priklauso kokiais kiekiais naudosi ... smile.gif
Atsakyti
Labas 4u.gif

Bandymai su derva:

Tai, ką jau turėjau tikrai sausa - prieskoniai - svogūnai, poras ir morkos hihihi.gif
user posted image

Karoliukai ir siūlas:
user posted image

Neišsiskleidęs kažkokio augalo žiedas:
user posted image

Derva papildomai maišyta ir šiek tiek pasidrumstus smile.gif bet man čia visai tinka smile.gif viduje druskos tešlos formelės (likutis nuo kalėdinių eglutės papuošimų):
user posted image

Ir dar bent keli paruošti variantai liko neužpilti - pritrūkau dervos hihihi.gif
Taip, žinau, nekokybiškai, su skylėm, ne į pakabukus kokius (jų dar neturiu), bet bandysiu šituos apdirbt, taisyt (kažin, gražiai galima užpilt tas skyles? ar jau čia reiks pagalvot kuo pridengt? hihihi.gif)
Ir baisiai daug skaitau apie papuošalų gamybą, tai esu žalia žalia kaip ką tik pradėjusi dygti žolė.. Skaitysiu ir galvosiu, ką su šitais gero padaryti g.gif
Atsakyti
Kiek bandymų bigsmile.gif karoliukų su siūlais gražus derinukas.. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Miško uoga @ 2011 08 25, 15:15)
Bandymai su derva:

Kai ką bigsmile.gif - matau pasitaškei NEBLOGAI bigsmile.gif thumbup.gif thumbup.gif
Nu reiks atlėkus gyvai pačiupint biggrin.gif
Atsakyti
Miško uoga , sveikinimai su bandymais smile.gif
man tas kažkokio augalo žiedas labai įdomus rolleyes.gif
ir prieskoniniai gerai atrodo thumbup.gif , morkos kokios ryškios

tik tos skyles beveik visuose gan nustebino..., kiek aš liejau , o jau nemažai hortenzijų priliejau biggrin.gif , man nesidaro jokios skylės g.gif , įtariu pirma buvo dėta užpildas, o po to pilta derva, tai kai kur derva neužsipylė...
užtaisyti skylutes galima pačia derva, tik manau ir visas dervinukas papildomu sluosneliu derva apsidengs..., nes juk tiksliai nepataikysi tiek kiek reikia tos dervos į skylutę, prabėgs pro kraštus...

ir aš pasirodysiu, maniškės neužmištuolės smile.gif

user posted image
Atsakyti
Aliete, superines neuzmirstuoles wub.gif
Atsakyti
Bjauruska, dėkui smile.gif
šituose remeliuose per keturis sluoksnius neužmirštuolės deliotos..., kantrybės ir kruopštybės pareikalavo biggrin.gif
Atsakyti