Įkraunama...
Įkraunama...

Ice resin technika

QUOTE(Miško uoga @ 2011 08 22, 07:11)
Esmė: dovanas darau pati jau daug metų.. artėjant mamos gimdieniui pradėjau ieškot kažko naujo ir ..RADAU!!!  bigsmile.gif

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Lauksim pakazūškių biggrin.gif thumbup.gif
Atsakyti
bandau "pakazūchintis" ir aš ax.gif

user posted image

(bandau fotošopinti mokintis, tad keliu savo "pirmą blyną". Jau matau kad teks perfotografuoti...)
Atsakyti
QUOTE(Nuotaikinga @ 2011 08 23, 10:19)
bandau "pakazūchintis" ir aš  ax.gif

bigsmile.gif bigsmile.gif KAIP GRAŽU karsta.gif WOUW bigsmile.gif wub.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Nuotaikinga, nagi super wub.gif
Atsakyti
as jau irgi viena darbeli iskankinau. liko tik nufotografuoti ir ikelti.

nuotaikinga super thumbup.gif
Atsakyti
ačiū už įvertinimą
bis.gif

einu tada fotkinti kitus blush2.gif
Atsakyti
user posted image

komplektukas
Atsakyti
Nuotaikinga, nu gi grožis thumbup.gif

ta komplektėlį iš arčiau norisi "pačiupinėti"..., jau labai pakabukas fainuolis...kaip auskariukus padariai tai numanau wink.gif , bet kaip pakabuke vidinė skylę padarei, tai dar reikia pamislyti g.gif
Atsakyti
Na ir komplektukas fainuoliskas thumbup.gif
Nuotaikinga, itariu Pasiskolinsiu ideja su tais "remeliais" ax.gif
Atsakyti
Nuotaikinga thumbup.gif
Atsakyti
aciuks.gif ačiū visoms kas įvertinote blush2.gif

kaip sakė Čeburaška? Mes ... (perfrazuosiu) aš daiau dariau, krūvą prigadinau kol "įsikirtau", bet gavosi, pastangos pasiteisino thumbup.gif

Tik vienas pastebėjimas - labai jau sunkiai didelis plotas valėsi lipučkės "snargliai". Anksčiau IKI būdavo labai gerai valančio nagų lako nuėmėjo, tokio "neėdraus", bet jau nebeveža. O kito panašaus dar neatradau.

Sako - gerai geras spiritas valo (ne vait), bet kur jo gauti? Salicilinis iš vaistinės nevalo. doh.gif O šiaip - darbo labai daug, bet man irgi gražu.
Atsakyti
Nuotaikinga, esu ir aš vergus su ta lipučka doh.gif bet dabar naudoju kitokią, tą kur langus klijuodavo (ji kaip popierinė daugiau) tai ta tik čirkšt ir nelieka jokių klijų... biggrin.gif
Atsakyti