Įkraunama...
Įkraunama...

Ice resin technika

Malibu, gražu .... man ypač pirmieji auskarai į akį krito bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(pulina @ 2011 08 14, 19:03)
Malibu, gražu .... man ypač pirmieji auskarai į akį krito  bigsmile.gif

Ačiū blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Bjauruska @ 2011 08 08, 13:49)

Yra jos Lietuvoj
http://www.artinn.lt...formoms-750-ml/
http://www.artinn.lt...o-pasta-300-ml/
Jei kas bandėt, gal "papasakotumėt" kaip ji, ar tikrai bespalvė. Ko tai man atrodo kad ji gelsva...
Atsakyti
na,matot, tikrai yra jos LT biggrin.gif ,ši gaunasi net truputi pigiau negu ice resin... smile.gif
tik tikrai toj nuotraukoje ,kur i formas lieja ji kažkokia gelsva išsiema g.gif , gal čia tik nuotraukoje ...

pasirodysiu smile.gif... "šiaip meilė"

user posted image
Atsakyti
labai tylu šioj temoj pasidarė unsure.gif g.gif

Malibu, aliete, gražūs užpylimai thumbup.gif 4u.gif 4u.gif

o čia mano darbukas su mažyčiais resin`iukais, dydis 8x6mm.
Melodija
user posted image

ir auskariukai
user posted image

4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
efauto ,
na jau "melodija" vos ne vintažinių papuošalų klasika wub.gif
natos ,smuiko raktas vieni iš populiariausių vintažinio stiliaus papuošalų elementų... gražu smile.gif
Atsakyti
Aš tai trumpam išeinu "atostogų" nuo epoksidkės doh.gif - uoslė sujautrėjus blush2.gif nestuke.gif
Atsakyti
aliete, love is lovely.... wub.gif

eufato, man patinka su muzikine atributika.... thumbup.gif tik gal čia tik nuotrauka tokia... trūksta ryškumo liejinukų ax.gif

Ice tea... lauksim kol sugis uoslė.... biggrin.gif gero tau nestuke.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
dėkoju už įvertinimą 4u.gif 4u.gif

Ice tea, lengvo laukimo 4u.gif
Atsakyti
Ice tea po tokių "atostogų" nestuke.gif dažnai sugrįžtama su naujų įkvepimu ir idėjom smile.gif , tai gero, ramaus laukimo 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Labas 4u.gif

Esmė: dovanas darau pati jau daug metų.. artėjant mamos gimdieniui pradėjau ieškot kažko naujo ir ..RADAU!!! bigsmile.gif

Jau turiu: ledukų formeles iš maximos hihihi.gif (nuo ko pradėjau rinkt priemones)

Darbai: JŪSŲ DARBAI WAAAU!!! O "pipiriukai", "lengvumai" ir kt wub.gif wub.gif wub.gif

Einu ieškot kur geriau / patogiau užsisakyt tų kaip ten jų kabašonų (?) (oi koks juokingas pavadinimas rolleyes.gif ).. Vyras nupirks dervos (greičiausiai Titan) ir ..PRADĖSIU smile.gif Iki rugsėjo 1 reik susisukt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Miško uoga @ 2011 08 22, 06:11)
..RADAU!!!  bigsmile.gif

sveika 4u.gif paskui butinai parodyk ir tu savo kurinelius bigsmile.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo efauto: 22 rugpjūčio 2011 - 07:12