Kaip ir zadejau - rodausi
Sita fotke - Alietei, kad isitikintu, kad titanas bespalvis Aisku, jis neprilygsta tikrai ice resin, bet siaip, tai visai neblogas daiktas
Viskas sumesta bet kaip ir naudoti dervos likuciai, del to tiek daug burbuliuku
O cia like pasizaidimai
Nuotrauku kokybe nekokia - ner laiko normaliai nufotkinti...
QUOTE(Bjauruska @ 2011 07 29, 13:34)
Dziugu del regejimo Gal galima receptuka i AZ?
Del burbuliuku - cia viskas nuo maisymo priklauso... Reik laaaabai atsargiai maisyti, kad ju kuo maziau susidarytu...
Del burbuliuku - cia viskas nuo maisymo priklauso... Reik laaaabai atsargiai maisyti, kad ju kuo maziau susidarytu...
Bliamblia... na koks AZ... Čia reikia diską kopijuoti...
Mes kiek laiko tariames dėl susitikimo? Metus? Daugiau?
Va reikia ivykdyti planą-chuliganą, ir susitikti prie taurės ... kavos ir viską papasakosiu bei parodyti galėsiu
panos, labai gražūs darbeliai. Ypač kaifuoju nuo originalios ice resin, koks skaidrumas - na tiesiog kaip vandeny atrodo
QUOTE(Nuotaikinga @ 2011 07 29, 23:39)
Bliamblia... na koks AZ... Čia reikia diską kopijuoti...
Va reikia ivykdyti planą-chuliganą, ir susitikti prie taurės ... kavos ir viską papasakosiu bei parodyti galėsiu
panos, labai gražūs darbeliai. Ypač kaifuoju nuo originalios ice resin, koks skaidrumas - na tiesiog kaip vandeny atrodo
o is kur perkate originala?
QUOTE(agnera_jewellery @ 2011 07 30, 01:27)
niekur.
Kažkada prieš porą metų radau inete, bet dabar viskas jau ............ labai brangiai mokama.
Taip kad turiu infą, kuria galima naudotis, ir tiek
QUOTE(agnera_jewellery @ 2011 07 30, 01:27)
yra ebay ir etsy
QUOTE(Bjauruska @ 2011 07 29, 18:51)
Kaip ir zadejau - rodausi
Sita fotke - Alietei, kad isitikintu, kad titanas bespalvis Aisku, jis neprilygsta tikrai ice resin, bet siaip, tai visai neblogas daiktas
matau, matau, tikrai ne gelsva , man tai tie burbuliukai čia visai netrūkdo
o, tas su melynu fonu remelyje labai fainas toks stačiakampis ir viena gelytė-subtilu... man fono spalva -graži... čia gal kokiu lakų dengta?
Eina sau kaip etsy pigiai gaunas As kiek visur ziurinejau, tai 8 oz kokie 30 svaru man iseina O ten ir modelininiu dekoraciju pilna Aciu aciu aciu
Girti darbeliu negiriu, nes man jie visi ziauriai grazus Net ir bandymukas, ir tas man patinka
Girti darbeliu negiriu, nes man jie visi ziauriai grazus Net ir bandymukas, ir tas man patinka
QUOTE(aliete @ 2011 07 30, 10:43)
matau, matau, tikrai ne gelsva , man tai tie burbuliukai čia visai netrūkdo
o, tas su melynu fonu remelyje labai fainas toks stačiakampis ir viena gelytė-subtilu... man fono spalva -graži... čia gal kokiu lakų dengta?
Aciu O fonas - turejau dazyto silko gija (velimui skirta), tai jos pridejau ant dugno
QUOTE(aliete @ 2011 08 02, 20:18)
o aš "užsėdau" ant liejimo , na negaliu vis norisi išbandyti kaip atrodys tą gelytę įliejus, ar tą žolytę ...
Šaunuoliukė Labai miela
O tu darai su Ice resin originalia? Čia įtariu ne epoksidkė? Ane?
QUOTE(aliete @ 2011 08 03, 12:55)
Nuotaikinga, tai įvairai aš čia lieju ir paprasta epox. dervą panaudoju ir ice resin ,ir pamaišau jas , man tą įvairovė patinka- liejinukai gaunasi vis šiek tiek skirtingi
supratau. Ačiū už mintis
O aš vakar Bjauruškos mintį realizavau - nusipirkau didesniais kiekiais epox Titan. Bandysiu maišymo prcesą keisti, nes maži kiekiai matomai ir burbulianasi...
Einu eksperimentuoti toliau ))) Pirmaisiais darbeliais kai visus sluoksnius užpyliau, nesu patenkinta