Įkraunama...
Įkraunama...

Ice resin technika

Kaip ir zadejau - rodausi 4u.gif

Sita fotke - Alietei, kad isitikintu, kad titanas bespalvis tongue.gif Aisku, jis neprilygsta tikrai ice resin, bet siaip, tai visai neblogas daiktas smile.gif
Viskas sumesta bet kaip ir naudoti dervos likuciai, del to tiek daug burbuliuku biggrin.gif

user posted image

O cia like pasizaidimai blush2.gif

user posted image

user posted image

user posted image

Nuotrauku kokybe nekokia - ner laiko normaliai nufotkinti...
Atsakyti
QUOTE(Bjauruska @ 2011 07 29, 13:34)
Dziugu del regejimo  thumbup.gif Gal galima receptuka i AZ? ax.gif
Del burbuliuku - cia viskas nuo maisymo priklauso... Reik laaaabai atsargiai maisyti, kad ju kuo maziau susidarytu...

Bliamblia... na koks AZ... Čia reikia diską kopijuoti...

Mes kiek laiko tariames dėl susitikimo? Metus? Daugiau?
Va reikia ivykdyti planą-chuliganą, ir susitikti prie taurės ... kavos mirksiukas.gif ir viską papasakosiu bei parodyti galėsiu drinks_cheers.gif

panos, labai gražūs darbeliai. Ypač kaifuoju nuo originalios ice resin, koks skaidrumas - na tiesiog kaip vandeny atrodo thumbup.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nuotaikinga: 29 liepos 2011 - 22:43
QUOTE(Nuotaikinga @ 2011 07 29, 23:39)
Bliamblia... na koks AZ... Čia reikia diską kopijuoti...

Mes kiek laiko tariames dėl  susitikimo? Metus? Daugiau?
Va reikia ivykdyti planą-chuliganą, ir susitikti prie taurės ... kavos  mirksiukas.gif ir viską papasakosiu bei parodyti galėsiu  drinks_cheers.gif

panos, labai gražūs darbeliai. Ypač kaifuoju nuo originalios ice resin, koks skaidrumas - na tiesiog kaip vandeny atrodo  thumbup.gif

o is kur perkate originala? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(agnera_jewellery @ 2011 07 30, 01:27)
o is kur perkate originala?  4u.gif

niekur.
Kažkada prieš porą metų radau inete, bet dabar viskas jau ............ labai brangiai mokama.
Taip kad turiu infą, kuria galima naudotis, ir tiek bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(agnera_jewellery @ 2011 07 30, 01:27)
o is kur perkate originala?  4u.gif

yra ebay ir etsy 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Bjauruska @ 2011 07 29, 18:51)
Kaip ir zadejau - rodausi  4u.gif

Sita fotke - Alietei, kad  isitikintu, kad titanas bespalvis tongue.gif Aisku, jis neprilygsta tikrai ice resin, bet siaip, tai visai neblogas daiktas smile.gif
Viskas sumesta bet kaip ir naudoti dervos likuciai, del to tiek daug burbuliuku biggrin.gif

matau, matau, tikrai ne gelsva thumbup.gif , man tai tie burbuliukai čia visai netrūkdo smile.gif

o, tas su melynu fonu remelyje labai fainas smile.gif toks stačiakampis ir viena gelytė-subtilu... man fono spalva -graži... čia gal kokiu lakų dengta?
Atsakyti
Eina sau kaip etsy pigiai gaunas bigsmile.gif bigsmile.gif As kiek visur ziurinejau, tai 8 oz kokie 30 svaru man iseina doh.gif O ten ir modelininiu dekoraciju pilna bigsmile.gif Aciu aciu aciu oro_buckis.gif oro_buckis.gif oro_buckis.gif oro_buckis.gif

Girti darbeliu negiriu, nes man jie visi ziauriai grazus wub.gif wub.gif wub.gif Net ir bandymukas, ir tas man patinka wub.gif
Atsakyti
QUOTE(aliete @ 2011 07 30, 10:43)
matau, matau, tikrai ne gelsva  thumbup.gif  , man tai tie burbuliukai čia visai netrūkdo smile.gif

o, tas su melynu fonu remelyje labai fainas smile.gif toks stačiakampis ir viena gelytė-subtilu... man fono spalva -graži... čia  gal kokiu lakų dengta?

Aciu smile.gif O fonas - turejau dazyto silko gija (velimui skirta), tai jos pridejau ant dugno ax.gif
Atsakyti
Bjauruska, tai aš įsivaizduoju, kad dar matosi tų gijelių faktūra...turėtu būti gražu wub.gif

o aš "užsėdau" ant liejimo biggrin.gif , na negaliu doh.gif vis norisi išbandyti kaip atrodys tą gelytę įliejus, ar tą žolytę ...

žiūrėkite
čia lubinų žiedeliai

user posted image

o ,čia skėteliai

user posted image

Atsakyti
QUOTE(aliete @ 2011 08 02, 20:18)
o aš "užsėdau" ant liejimo  biggrin.gif , na negaliu  doh.gif  vis norisi išbandyti kaip atrodys tą gelytę įliejus, ar tą žolytę ...

Šaunuoliukė thumbup.gif Labai miela wub.gif

O tu darai su Ice resin originalia? Čia įtariu ne epoksidkė? Ane?

Atsakyti
Nuotaikinga, tai įvairai aš čia lieju ir paprasta epox. dervą panaudoju ir ice resin ,ir pamaišau jas biggrin.gif , man tą įvairovė patinka- liejinukai gaunasi vis šiek tiek skirtingi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(aliete @ 2011 08 03, 12:55)
Nuotaikinga, tai įvairai aš čia lieju ir  paprasta epox. dervą panaudoju ir ice resin ,ir pamaišau jas  biggrin.gif , man tą įvairovė patinka- liejinukai gaunasi vis šiek tiek  skirtingi smile.gif

supratau. Ačiū už mintis thumbup.gif

O aš vakar Bjauruškos mintį realizavau - nusipirkau didesniais kiekiais epox Titan. Bandysiu maišymo prcesą keisti, nes maži kiekiai matomai ir burbulianasi...

Einu eksperimentuoti toliau lotuliukas.gif ))) Pirmaisiais darbeliais kai visus sluoksnius užpyliau, nesu patenkinta mirksiukas.gif
Atsakyti