Įkraunama...
Įkraunama...

Ice resin technika

QUOTE(aliete @ 2011 07 27, 18:58)
kam vasaros kvapų  biggrin.gif

dar vienus liejinukus sutvarkiau smile.gif

Hortenzijos

user posted image

labai labai thumbup.gif net nuotakiska sakyciau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(aliete @ 2011 07 27, 18:58)
Hortenzijos

Nu super tu čia atradai formą thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
vakar jau bandziau ziuret kaip stingsta mano lakas formytej. na apdziuves yra, bet truksta . reik laukti bus matyt

labai grazus sitie paskutinieji. as panasias baltutes ir uzpyliau toje formeleje
Atsakyti
Viskas, pamačius aliete hortenzijas, nervai neišlaikė. doh.gif Kokia čia formikė? ar čia pusrutuliukai du klijuoti ar rutuliukas koks naudotas ir tiesiai į jį lieta? grožis nerealus. Sau ką nors pasidaryčiau....... taip kažko naujo norisi ax.gif
Atsakyti
ačiukas už pagyrimus hortenzijom rolleyes.gif

šioj nuotraukoje nelabai auskarų formą matosi..., bet ,kad pačiai būtent ši nuotrauka labai patiko smile.gif, jaučiasi joje vasaros lengvuma, gaivuma ..., tai ir pasirodžiau su ja ax.gif

Avijacija, liejimui naudotos ledukų formelės smile.gif, čia aš jau apie jas plepėjau ...
Atsakyti
QUOTE(aliete @ 2011 07 28, 12:36)
ačiukas už pagyrimus hortenzijom  rolleyes.gif

Avijacija, liejimui naudotos ledukų formelės smile.gif, čia aš jau apie jas plepėjau ...

jau pamačiau. Pipiriniai darbeliai irgi patiko, bet su tom gėlytėm tip lengvai atrodo, kad jau vasarai ir aš užsimaniau. Tik nebandžius aš dar šito dalyko. teks konsultuotis 4u.gif
Atsakyti
Nusivyliau Titan epoksidke. Ji nepateisino mano lūkesčių - neišskaidrėjo kaip norėjau...

Kuri iš epoksių geresnė už Titan?
Atsakyti
nu pipiec 2ipokavimus katik titano parsiveziau cool.gif .
Atsakyti
nu, nepergyvenkite su tuo titanu, taip jis linkęs burbuliuotis, ai, jau tai sakiau biggrin.gif ir burbuliuojasi gan smulkiai nuo to tas neskaidrumas..., bet labai letai maišant kažkiek mažėję tu burbuliukų, nors taip, iki galo neturi skaidrumo ir šiek tiek geltonas..., reik pataikyti ką su juo lieti smile.gif
bet paguodai galiu pasakyti maniškai pipirai lieti iš titan biggrin.gif
gaila buvo orginalios ice resin..., vis gi dar tvirtai iki galo nebuvau įsitikinus kas pavyks smile.gif , tai gi, tikrai galima su ja dirbti smile.gif, tai ir sakau -nepergyvenkite -sunaudosite
Atsakyti
QUOTE(Pindosele @ 2011 07 27, 18:56)
Sveikos, mergaitės  4u.gif

> įliedinėjau į auskarų formeles ant kartono pieštus paveikslėlius. Kai dariau ant kietesnio kartono - nieko, viskas ok gavosi, o kai ant kito piešiau - jis savotiškai sudrėko. Na, kraštai tokie kaip šlapi dabar atrodo, nors jau savaitė kaip uždžiuvo derva, etc. Kas čia per fenomenas, kad klijai sudrėkina kartoną?  g.gif

Būsiu labai dėkinga, jei atsakysite. Ačiū!

na šitą bėdą šiame forume ir aš aptarinėjau smile.gif tiesiog ne popierius turbūt kartas, o blogai prispaudei ir pribėgo, man taip būdavo kai po apačia paklijuodavau su lipalu..kai neklijuoju lipalu tai visas liejinys būna tamsesnės, pasiliejusios spalvos smile.gif
Atsakyti
Aliete jusų hortenzijos nerealios wub.gif wub.gif .O tą ziedelį irgi įliejote?
Atsakyti
na ka galiu jau dalintis ispudziais apie savo laka. katik isemiau is formeliu. visisko skaidrumo nera schmoll.gif . isimta formele turi elastingumo, galima kaip kietesni gumos gaminuka lankstyti. jai labai lenkciau arba tempciau turbut iplesciau. dziuvant garavo t.y. siektiek susmuko. augaliukai kazkaip iskilo i pavirsiu supylus ir nepilnai paskendo. tiesa pasakius as atviksciai padariau turbut doh.gif . ispradziu ipyliau o paskui sausas gelytes imeciau ir panardinau. gali but, kad ir negiliai jas toje formeleje paskandinau.

kadangi labai smalsu buvo kaip ten su tuo metalu, uzpiltinuka padariau alaus korkoij. na imitavau ale gelezini kabasona. naudojau atspauzdinta paveiksliuka ir laka. isdziuvo kerai. pameginau su nadu paspausti -liko zima. tai reiktu stebet kaip bus dar po paros 4u.gif
Atsakyti