pulina, tas pirmas , oranžavas tai atrodo , gražuolis
ant nertos vielutės aš jau esu dariusi, tik ne iš karto liejau, o tik pati jau išdžiuvusi liejinį su gelytėm prie nertinuko daliejau , dabartinis maniškis be jokio dugnelio, ten tik kraštuose kaldinta viela, na jau kai padarysiu visą papuošalą -pasirodysiu
kvartetas, idomu kaip gausis su tuo laku ir kietikliu , mes remontuose naudojom berods latvišką laką su kietikliu- ant medžio jis ok , o aš smalsaudama buvau ji riebiai užsiliejisi ant plevės, taip pat turėjo minčių, gal panašu į epox. dervą ir šnipštas gavosi, kažkodėl gerai neišdžiuvo, glitnus toks gabalas gavosi....
pasiziurejau i bankute isdziuti turetu kaip ir epox per 24 val. bet nemanau kad taip greit susitings- visgi storai tuose indukuose gaunasi . na nieko as kantrybes turiu galiu ir savaite laukti
QUOTE(aliete @ 2011 07 26, 20:47)
pulina, tas pirmas , oranžavas tai atrodo , gražuolis
ant nertos vielutės aš jau esu dariusi, tik ne iš karto liejau, o tik pati jau išdžiuvusi liejinį su gelytėm prie nertinuko daliejau , dabartinis maniškis be jokio dugnelio, ten tik kraštuose kaldinta viela, na jau kai padarysiu visą papuošalą -pasirodysiu
man irgi ta medetka labai prie širdies
QUOTE(pulina @ 2011 07 26, 19:21)
ir aš vieną tik ant vielos liejau... rezultatas patinka, bet daug išsinaudojo epoxes...
Be galo GRAŽU
Ice tea, ačiū
QUOTE(pulina @ 2011 07 27, 08:35)
...
kaaaaip gražu
Ui, kokia medetka grazi
Sveikos, mergaitės
Aš irgi priklausau dervuotojų klubui
Tik iškilo man klausimų, gal galit padėti:
> pirkau Bison epoksidinius klijus, skiedžiasi 1:1, bet pirmą kartą užliejus darbelį jis buvo lipnus, antrą kartą - mažiau, bet vis tiek lipnus. Kas ne taip?
> įliedinėjau į auskarų formeles ant kartono pieštus paveikslėlius. Kai dariau ant kietesnio kartono - nieko, viskas ok gavosi, o kai ant kito piešiau - jis savotiškai sudrėko. Na, kraštai tokie kaip šlapi dabar atrodo, nors jau savaitė kaip uždžiuvo derva, etc. Kas čia per fenomenas, kad klijai sudrėkina kartoną?
Būsiu labai dėkinga, jei atsakysite. Ačiū!
Aš irgi priklausau dervuotojų klubui
Tik iškilo man klausimų, gal galit padėti:
> pirkau Bison epoksidinius klijus, skiedžiasi 1:1, bet pirmą kartą užliejus darbelį jis buvo lipnus, antrą kartą - mažiau, bet vis tiek lipnus. Kas ne taip?
> įliedinėjau į auskarų formeles ant kartono pieštus paveikslėlius. Kai dariau ant kietesnio kartono - nieko, viskas ok gavosi, o kai ant kito piešiau - jis savotiškai sudrėko. Na, kraštai tokie kaip šlapi dabar atrodo, nors jau savaitė kaip uždžiuvo derva, etc. Kas čia per fenomenas, kad klijai sudrėkina kartoną?
Būsiu labai dėkinga, jei atsakysite. Ačiū!
QUOTE(pulina @ 2011 07 26, 19:21)
ir aš vieną tik ant vielos liejau... rezultatas patinka, bet daug išsinaudojo epoxes...
Papildyta:
o čia irgi visaip bandžiau įkomponuot liejinuką... nebuvo už ko pakabint, nepatiko vaizdas kai persišvietė.. tai va prikleckevojau bet man visai tinka
Papildyta:
o čia irgi visaip bandžiau įkomponuot liejinuką... nebuvo už ko pakabint, nepatiko vaizdas kai persišvietė.. tai va prikleckevojau bet man visai tinka
vauuuu kaip gražu
Simtakoje, Nuotaikinga, Bjauruska, ačiux
Aliete, koooks grožis ale sumąstai
Aliete, koooks grožis ale sumąstai
QUOTE(aliete @ 2011 07 27, 18:58)
kam vasaros kvapų
liuuuks