Įkraunama...
Įkraunama...

Ice resin technika

pulina, tas pirmas , oranžavas tai thumbup.gif atrodo , gražuolis smile.gif
ant nertos vielutės aš jau esu dariusi, tik ne iš karto liejau, o tik pati jau išdžiuvusi liejinį su gelytėm prie nertinuko daliejau smile.gif, dabartinis maniškis be jokio dugnelio, ten tik kraštuose kaldinta viela, na jau kai padarysiu visą papuošalą -pasirodysiu smile.gif

kvartetas, idomu kaip gausis su tuo laku ir kietikliu mastau.gif , mes remontuose naudojom berods latvišką laką su kietikliu- ant medžio jis ok smile.gif, o aš smalsaudama buvau ji riebiai užsiliejisi ant plevės, taip pat turėjo minčių, gal panašu į epox. dervą ir šnipštas gavosi, kažkodėl gerai neišdžiuvo, glitnus toks gabalas gavosi....
Atsakyti
pasiziurejau i bankute isdziuti turetu kaip ir epox per 24 val. bet nemanau kad taip greit susitings- visgi storai tuose indukuose gaunasi g.gif . na nieko as kantrybes turiu galiu ir savaite laukti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(aliete @ 2011 07 26, 20:47)
pulina, tas pirmas , oranžavas tai thumbup.gif atrodo , gražuolis smile.gif
ant nertos vielutės aš jau esu dariusi, tik ne iš karto liejau, o tik pati jau išdžiuvusi liejinį su gelytėm prie nertinuko daliejau smile.gif, dabartinis maniškis be jokio dugnelio, ten tik kraštuose kaldinta viela, na jau kai padarysiu visą papuošalą -pasirodysiu smile.gif

man irgi ta medetka labai prie širdies biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(pulina @ 2011 07 26, 19:21)
ir aš vieną tik ant vielos liejau... rezultatas patinka, bet daug išsinaudojo epoxes...  smile.gif

Be galo GRAŽU wub.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Ice tea, ačiū tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(pulina @ 2011 07 27, 08:35)
...

kaaaaip gražu thumbup.gif
Atsakyti
Ui, kokia medetka grazi wub.gif
Atsakyti
Sveikos, mergaitės 4u.gif

Aš irgi priklausau dervuotojų klubui tongue.gif

Tik iškilo man klausimų, gal galit padėti:

> pirkau Bison epoksidinius klijus, skiedžiasi 1:1, bet pirmą kartą užliejus darbelį jis buvo lipnus, antrą kartą - mažiau, bet vis tiek lipnus. Kas ne taip?

> įliedinėjau į auskarų formeles ant kartono pieštus paveikslėlius. Kai dariau ant kietesnio kartono - nieko, viskas ok gavosi, o kai ant kito piešiau - jis savotiškai sudrėko. Na, kraštai tokie kaip šlapi dabar atrodo, nors jau savaitė kaip uždžiuvo derva, etc. Kas čia per fenomenas, kad klijai sudrėkina kartoną? g.gif

Būsiu labai dėkinga, jei atsakysite. Ačiū!
Atsakyti
kam vasaros kvapų biggrin.gif

dar vienus liejinukus sutvarkiau smile.gif

Hortenzijos

user posted image
Atsakyti
QUOTE(pulina @ 2011 07 26, 19:21)
ir aš vieną tik ant vielos liejau... rezultatas patinka, bet daug išsinaudojo epoxes...  smile.gif
user posted image
Papildyta:
o čia irgi visaip bandžiau įkomponuot liejinuką... nebuvo už ko pakabint, nepatiko vaizdas kai persišvietė.. tai va prikleckevojau bet man visai tinka  bigsmile.gif
user posted image

vauuuu kaip gražu wub.gif
Atsakyti
Simtakoje, Nuotaikinga, Bjauruska, ačiux 4u.gif

Aliete, koooks grožis bigsmile.gif ale sumąstai bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(aliete @ 2011 07 27, 18:58)
kam vasaros kvapų  biggrin.gif

liuuuks thumbup.gif
Atsakyti