Įkraunama...
Įkraunama...

Ice resin technika

QUOTE(aliete @ 2011 07 25, 10:58)
ateinu, su "pipirai" tęsiniu smile.gif
pakabukas

user posted image

nu jau pipirų grožis, turiu užsisaugojus tokį vaizdelį tik viduj ingridientai mėlyni thumbup.gif reikės eit ieškot, nes ta forma užburianti ax.gif
Atsakyti
Kiek laiko dziovinate gelytes?
Atsakyti
QUOTE(agnera_jewellery @ 2011 07 26, 08:57)
Kiek laiko dziovinate gelytes?

kol sudžiūva: 'plonos' džiūsta trumpiau, 'riebios' ilgiau... tongue.gif
Atsakyti
as ta forma irgi nusipirkau silikonine. eisiu prosvieto nusipirkti ir vel eksperimentuosiu biggrin.gif . vakar uzpyliau dar karteli savo nelaimingaja sage, bus matyt kaip dabar desis su ja. 4u.gif

pipiriukai nuosabus wub.gif . o pakabukui dvi sulietas formas sulipinot?
Atsakyti
QUOTE(pulina @ 2011 07 26, 09:14)
kol sudžiūva: 'plonos' džiūsta trumpiau, 'riebios' ilgiau...  tongue.gif

savaite? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(agnera_jewellery @ 2011 07 26, 09:14)

aš pyliau gėlytes ir kažkur po 4 dienų... atrodė sudžiūvusios... manau savaitės tikrai turėtų pakakt... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kvartetas @ 2011 07 26, 09:14)

pipiriukai nuosabus wub.gif . o pakabukui dvi sulietas formas sulipinot?

taip , tai dvi formelės sulipintos smile.gif
bet , ne iš pirmo karto man tai pavyko biggrin.gif , nes kai išemi liejinį jo kraštai nelygus..., na, jei liesite - pamatysite , kad ne taip paprasta viskas ... mirksiukas.gif

tai, dėkui , merytes, už pagyrimus pipirams rolleyes.gif
ir laukiam pasirodant su savais bandymais mirksiukas.gif
Atsakyti
aliete o su kuo lipinot su ta pacia derva? ax.gif
Atsakyti
taip, su ta pačia derva smile.gif
Atsakyti
user posted image gaaavooosiiii user posted image

jau užlieta, laukiu kol sustings. Mano epoksidkė skiedžiasi 1:1. Liejau antrą kartą,bet reikės dar vieno sluoksnio, tada galėsiu pasirodyti thumbup.gif
Oi jau kokia apsipatenkinusi esu wub.gif tik burbuliukai - kur jie buvo nereikalingi, ten pasidarė, bet kitame "projekte" ma jų oi kaip norėjosi, va ten tiesiog mizeris kiek susidarė.

Teks paeksperimentuoti "burbuline" tema daug daugiau praktiškai. Jau beveik pajutau kaip jie darosi švirkšte g.gif

Oi merginos, kaaaaip patiko epoksidkė user posted image
Atsakyti
QUOTE(Nuotaikinga @ 2011 07 26, 13:15)
user posted image  gaaavooosiiii user posted image

jau užlieta, laukiu kol sustings.  Mano epoksidkė skiedžiasi 1:1. Liejau antrą kartą,bet reikės dar vieno sluoksnio, tada galėsiu pasirodyti  thumbup.gif 
Oi jau kokia apsipatenkinusi esu  wub.gif  tik burbuliukai - kur jie buvo nereikalingi, ten pasidarė, bet kitame "projekte" ma jų oi kaip norėjosi, va ten tiesiog mizeris kiek susidarė.

Teks paeksperimentuoti "burbuline" tema daug daugiau praktiškai. Jau beveik pajutau kaip jie darosi švirkšte  g.gif

Oi merginos, kaaaaip patiko epoksidkė user posted image

Prasytume daugiau vaizdu ir kuo greiciau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Bjauruska @ 2011 07 26, 13:19)
Prasytume daugiau vaizdu ir kuo greiciau  ax.gif

a tai kad dar stingsta mirksiukas.gif
Atsakyti