Įkraunama...
Įkraunama...

Ice resin technika

QUOTE(Nuotaikinga @ 2011 07 22, 16:35)
nea, ten parašyta kad "pragręžiamos skylutės" - reiškia per tas epoksidke užsipildžiusias karoliukų skylutes ir gręžia.

O kaip manot, kas ten per gėlytės dedamos? Tikrai ne "gyvos" džiovintos, o kažkas kita. Ar tik ne modelino?

Man tose formelėse nepatiko, kad šonai išsilankstę nelygiai gaunasi. Tokia "betvarkinė" forma pasidaro.
Arba tada gal reikia labai kietą plastiką imti ar kartoną, ir daryti daugkartinio naudojimo formeles, tik plėvelę pakeičiant.

neatydžiai skaičiau biggrin.gif , na bet ir darbo doh.gif

aš esu bandžiusi iškloti formą plona plevelę, bet blogybė tame, kad nuo plevelės lieka raukšlių įspaudai gaminyje, jie aišku nėra labai baisus, bet vistiek matosi ir reikia švitrinti, arba vienos pusės darbo nerodyti biggrin.gif sprendžiant tai ir atsirado pas mane kai kurių liejinukų apnerimai vielute biggrin.gif
Atsakyti
O jei aplipint dezele lipnia juostele rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(aliete @ 2011 07 22, 14:51)
pirmojoje nuorodoje klijų pavadinime matau žodelį -water-, tai jis man kelia įtarima  g.gif

aš mąstau, kad gal tas "water" parašytas, kad suprask derva skaidri kaip vanduo gaunas g.gif

O jūs, kol darbeliai kietėja, juos uždengiat, kad nedulkėtų? Ar uždengt reik aklinai ar turi būt kažkokios skylutės ar pan., kad oro patektų?
Atsakyti
QUOTE(Bjauruska @ 2011 07 22, 16:44)
Aga, modelinines gelytes ten smile.gif

o šaize... Tai dar ką - teks ir modelinu užsiimti? lotuliukas.gif )))
Atsakyti
QUOTE(rutekas @ 2011 07 22, 23:48)

O jūs, kol darbeliai kietėja, juos uždengiat, kad nedulkėtų? Ar uždengt reik aklinai ar turi būt kažkokios skylutės ar pan., kad oro patektų?

aš tai nedengiu..., kažkaip vis pamąstau, gal per parą dulkių sluoksnis nesusidarys biggrin.gif , nors čia neseniai kažkokia mažulytė muselė buvo prilipus, bet, dar buvo nesuketėję, tai iškrasčiau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(aliete @ 2011 07 20, 13:45)
Ice tea, jo pasitaiko pasitaiko nepritaikytu remelių doh.gif , pamenu kaip su vienais auskariukais kaikinausi lašindama po lašelį, kad tik neptrabegtu:oh ..., šeip man tai nepatinka apybėgia remeliai..., kažkaip man tada pačio užliejimo formos trūksta, toks jis be kontūrų...
bet užtat auskarėliai  thumbup.gif , na ir "tas kas bus gražu"  biggrin.gif -fainas smile.gif

pulina, aš tai naudoju vienintelį būdą kovoje su "pasitaškimais"- labai,labai labai letai stumti švirkšta... aišku ne visada pavyksta doh.gif

padariau ir žiedą "pipirai"

user posted image

Jau tavo žiedelis... wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif
Papildyta:
aliete,norėjau paklausti į kokias formas tu lašini dervą, kad jos būna tokios...Mielos(man).
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sorca: 24 liepos 2011 - 11:53
QUOTE(Aruna @ 2011 06 16, 08:50)
DRUGIO EFEKTAS
user posted image

Aruna, klausimas kilo: tie drugeliai - tai spausdinti ant popieriaus?
Atsakyti
QUOTE(Sorca @ 2011 07 24, 12:56)

aliete,norėjau paklausti į kokias formas tu lašini dervą, kad jos būna tokios...Mielos(man).

jau čia rašiau, atradau silikonines formeles ledukams biggrin.gif , pirkau maxsimoje biggrin.gif

bus dar pipirų biggrin.gif , darau pakabuką

o, dar šiandien teko užsukti į žvejybos krautuvę, pirkau kažkokio masalo, išsirinkau kvepenčio vanile lotuliukas.gif , čia , matyt, produktas spec. žveju moterims lotuliukas.gif , ir žinote ką pamačiau toj krautuvėje, o gi labai tikrai atrodančių muselių, laumžirgių, ir dar ten kažkokių vabaliuku..., kas ten norėjo lieti muses mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(aliete @ 2011 07 24, 18:37)
pamačiau toj krautuvėje, o gi labai tikrai atrodančių muselių, laumžirgių, ir dar ten kažkokių vabaliuku..., kas ten norėjo lieti muses mirksiukas.gif

tikėtina, kad su šai info kelių musių yvybes išgelbėjai thumbup.gif reik užsukt... smile.gif
Atsakyti
ateinu, su "pipirai" tęsiniu smile.gif
pakabukas

user posted image
Atsakyti
QUOTE(aliete @ 2011 07 25, 10:58)
ateinu, su "pipirai" tęsiniu smile.gif
pakabukas

Nu nerealiai bigsmile.gif thumbup.gif thumbup.gif Spicy thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2011 07 25, 11:16)
Nu nerealiai  bigsmile.gif  thumbup.gif  thumbup.gif Spicy  thumbup.gif  thumbup.gif

jo jo, pritariu thumbup.gif
Atsakyti