QUOTE(Nuotaikinga @ 2011 07 22, 16:35)
nea, ten parašyta kad "pragręžiamos skylutės" - reiškia per tas epoksidke užsipildžiusias karoliukų skylutes ir gręžia.
O kaip manot, kas ten per gėlytės dedamos? Tikrai ne "gyvos" džiovintos, o kažkas kita. Ar tik ne modelino?
Man tose formelėse nepatiko, kad šonai išsilankstę nelygiai gaunasi. Tokia "betvarkinė" forma pasidaro.
Arba tada gal reikia labai kietą plastiką imti ar kartoną, ir daryti daugkartinio naudojimo formeles, tik plėvelę pakeičiant.
O kaip manot, kas ten per gėlytės dedamos? Tikrai ne "gyvos" džiovintos, o kažkas kita. Ar tik ne modelino?
Man tose formelėse nepatiko, kad šonai išsilankstę nelygiai gaunasi. Tokia "betvarkinė" forma pasidaro.
Arba tada gal reikia labai kietą plastiką imti ar kartoną, ir daryti daugkartinio naudojimo formeles, tik plėvelę pakeičiant.
neatydžiai skaičiau , na bet ir darbo
aš esu bandžiusi iškloti formą plona plevelę, bet blogybė tame, kad nuo plevelės lieka raukšlių įspaudai gaminyje, jie aišku nėra labai baisus, bet vistiek matosi ir reikia švitrinti, arba vienos pusės darbo nerodyti sprendžiant tai ir atsirado pas mane kai kurių liejinukų apnerimai vielute