Įkraunama...
Įkraunama...

Ice resin technika

QUOTE(kvartetas @ 2011 07 03, 23:40)
Sorca senukuose tu dervu buna ivairiu firmu. vienos skiedziasi 1:1, kitoms kietiklio trecdalis kiekkio  ir pan. reiktu butent savojo pasiskaityt instrukcija.

o del uzmaisymo kiekio velgi slidus reikalas. neaisku ka zadat uzpilti. niekas neivardins 1taisykles kiekio. bet manau kad veltui dervos neismesti geriau pasiruosti 2 daiktelius uzpilimui.pirma uzpilsite pilnai, o jei liks likutis ant antrojo. ta antraji nebutina uzpildyti 1sykiu, galima uzpilimus kartoti 4u.gif

Labai ačiu abejoms panelems.Man pagaliau daejo.
Atsakyti
dekavojam už pagyrimus pipiriukams smile.gif , toliau bandau-dabar jau sujungti dvi formeles ... kol kas siunkiai biggrin.gif

QUOTE(Bjauruska @ 2011 07 18, 19:30)

Auskrariukai simpatiski  drinks_cheers.gif Kokias formas naudojai? As tai vis galvoju atsisiusti specialias, dervai skirtas.

čia silikoninės ledukų formelės. O parsisiūsti ir aš vis galvoju biggrin.gif , bet vis neprisiruošiu, nu vargina ir laiko atima tas pirkimas iš užsienio biggrin.gif , galetu pagaliau ir LT pradėti prekiauti ice resin ...

rutekas, taip ,kai papuola drėgmės ( pvz. nepilnai išdžiuvęs koks augaliukas) epox. derva pieniškai pabala ir tampa neskaidri .o dėl dervos spalvos, tai tikslai žinau, kad pati derva tikrai turi būti skaidri, be atspalvio, o kietilį esu naudojus ir gelsvu atspalviu pvz. titan, tai lyg ir nenugeltonavo..., tap kitko ir orginalios ice resin kietiklis turi nežymu geltoną atspalvį, bet kai sumaišai jo nelieka
Atsakyti
Man didziausia beda su pirkimais is uzsienio - reik ilgai laukti... biggrin.gif Radau ebay mazdaug po 5 dolerius + siuntimas, tai vis gundausi...
Atsakyti
Apie epox dervą: buvau jau įpratus naudot Titan.... vakar paskutinę porciją maišant susidrumstė,lyg supienu sumaišyta būtų, nesupratau kas ten nutiko... doh.gif
o šiandien išbandndžiau kitą epoksidkę, kur reikia maišyt 10:2,7.... ir ką... kol išpurškiau iš mažojo švirkšto, viskas buvo aptaškyta, įskaitant mano veidą, ir akinius ... susinervinus sumaišiau visą kiekį kad daugiau to purškalo nebematyt akyse... bet įtariu kad man nelabai sukietės... gavos gana skysta masė, kuri liejos per kraštus laisvai doh.gif (tikiu kad, kas nenaudojo tos bjaurybės ir nesupras apie ką aš čia rašau.. lotuliukas.gif ).... tai va, tokia patirtis.... beje, ta bjaurybė skaidresnė už Titan'ą... bet ... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(pulina @ 2011 07 19, 14:52)
Apie epox dervą: buvau jau įpratus naudot Titan.... vakar paskutinę porciją maišant susidrumstė,lyg supienu sumaišyta būtų,  nesupratau kas ten nutiko...    doh.gif
o šiandien išbandndžiau kitą epoksidkę, kur reikia maišyt 10:2,7.... ir ką... kol išpurškiau iš mažojo švirkšto, viskas buvo aptaškyta, įskaitant mano veidą, ir akinius ... susinervinus sumaišiau visą kiekį kad daugiau to purškalo nebematyt akyse... bet įtariu kad man nelabai sukietės... gavos gana skysta masė, kuri liejos per kraštus laisvai  doh.gif  (tikiu kad, kas nenaudojo tos bjaurybės ir nesupras apie ką aš čia rašau..  lotuliukas.gif ).... tai va, tokia patirtis.... beje, ta bjaurybė skaidresnė už Titan'ą... bet ...  doh.gif

Prasyciau apie bjaurybes tik gera arba nieko lotuliukas.gif Galiu ir isizeisti lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Bjauruska @ 2011 07 19, 14:57)
Prasyciau apie bjaurybes tik gera arba nieko  lotuliukas.gif Galiu ir isizeisti  lotuliukas.gif

sorry ... ax.gif lotuliukas.gif tikrai ne apie tave lotuliukas.gif
Atsakyti
Na, gerai, patikejau... Si karta... lotuliukas.gif

Neseniai bendravau su viena mergiote, tai ji pasakojo, kad i derva deda nedziovintas geles... Sake, kad nei pabala, nei ka... Reikes prasyti irodymu, nes po jusu parasymu man sunkiai tikisi g.gif O gal tiesiog reikes imti ir pabandyti paciai uzlieti gyva gelyte g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bjauruska: 19 liepos 2011 - 14:11
QUOTE(aliete @ 2011 07 19, 14:18)
rutekas, taip ,kai papuola drėgmės ( pvz. nepilnai išdžiuvęs koks augaliukas) epox. derva pieniškai pabala ir tampa neskaidri .o dėl dervos spalvos, tai tikslai žinau, kad pati derva tikrai turi būti skaidri, be atspalvio, o kietilį esu naudojus ir gelsvu atspalviu pvz. titan, tai lyg ir nenugeltonavo..., tap kitko ir orginalios ice resin kietiklis turi nežymu geltoną atspalvį, bet kai sumaišai jo nelieka

labai ačiū už ats 4u.gif

Apie epox dervą: buvau jau įpratus naudot Titan.... vakar paskutinę porciją maišant susidrumstė,lyg supienu sumaišyta būtų,  nesupratau kas ten nutiko...    doh.gif

tai turbūt kaip aliete aukščiau ir paaiškino - derva pabalo nuo drėgmės, gal indelis, kuriame maišei, drėgnas buvo
Atsakyti
QUOTE(Bjauruska @ 2011 07 19, 15:08)
Neseniai bendravau su viena mergiote, tai ji pasakojo, kad i derva deda nedziovintas geles... Sake, kad nei pabala, nei ka... Reikes prasyti irodymu, nes po jusu parasymu man sunkiai tikisi  g.gif O gal tiesiog reikes imti ir pabandyti paciai uzlieti gyva gelyte  g.gif

įdomu... pabandyk mirksiukas.gif aš šiandien su ta b.... derva užliejau mėlyną gėlę, spalva nepakito ( o ne vienai ir ne kartą mėlyna dingdavo spalva) matyt irgi priklauso nuo daug ko... tongue.gif

QUOTE(rutekas @ 2011 07 19, 15:20)
tai turbūt kaip aliete aukščiau ir paaiškino - derva pabalo nuo drėgmės, gal indelis, kuriame maišei, drėgnas buvo

greičiau medinis pagaliukas... tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(pulina @ 2011 07 19, 15:54)
greičiau medinis pagaliukas...  tongue.gif

va va, irgi variantas smile.gif vaje, kaip reik žiūrėt... O kiek laiko reik augaliukui užtikrintai išdžiūt knygoj? dar turbūt augaliukas augaliukui nelygu...
Atsakyti
nedžiovintas geles aš esu bandžiusi- man tikrai pabalo ... smile.gif
o, kiek džiūna augalėliai priklauso ir nuo augalėlių " mesingumo", vieni greičiau , kiti ilgiau...
Atsakyti
o šiandien išbandndžiau kitą epoksidkę, kur reikia maišyt 10:2,7.... ir ką... kol išpurškiau iš mažojo švirkšto, viskas buvo aptaškyta, įskaitant mano veidą, ir akinius ... susinervinus sumaišiau visą kiekį kad daugiau to purškalo nebematyt akyse... bet įtariu kad man nelabai sukietės... gavos gana skysta masė, kuri liejos per kraštus laisvai  doh.gif  (tikiu kad, kas nenaudojo tos bjaurybės ir nesupras apie ką aš čia rašau..  lotuliukas.gif ).... tai va, tokia patirtis.... beje, ta bjaurybė skaidresnė už Titan'ą... bet ...  doh.gif

bandziau, taskese, skystesne, bet po paros buvo labai graziai sukietejus smile.gif ir skaidriai ir be burbulo, ko nelabai gaudavosi su "titan" ir gelvo atspalvio nebuvo.

QUOTE(Bjauruska @ 2011 07 19, 15:08)
Na, gerai, patikejau... Si karta...  lotuliukas.gif

Neseniai bendravau su viena mergiote, tai ji pasakojo, kad i derva deda nedziovintas geles... Sake, kad nei pabala, nei ka... Reikes prasyti irodymu, nes po jusu parasymu man sunkiai tikisi  g.gif O gal tiesiog reikes imti ir pabandyti paciai uzlieti gyva gelyte  g.gif

irgi bandziau nedziovintas pilt, tai sivados tokios, jei ju netraiskant, tai nieks niekur nebala, bet kelias truputi uzpylus prispaudziau kad susiplotu, ir kad su sekanciu pylimu viskas pasisleptu, tai ten kur truputi "pasitraiske" - pabaltavo.
su melynom, tai buvo ir taip, kad is melynos patapo turkio kazkur per pusdieni, bet ryte jau buvo balta kaip ir visos kitos smile.gif
Atsakyti