Įkraunama...
Įkraunama...

Ice resin technika

QUOTE(pulina @ 2011 07 15, 21:06)
biški žiuru  biggrin.gif

Hmmm... Kaip kam lotuliukas.gif ))) Ir kaip kada lotuliukas.gif ))) Kaimo gyventojai dichlofosu sėkmingai naudojasi, ir jie nemano kad žiauru, o jis - nugis nuods žiauriausias mirksiukas.gif

Naminis anekdotas.

Pareinu namo ir jaučiu - nu smirda svetainėje plaukų laku, ir taip "koncentruotai"... Misliju - kas per bajeris, neponial... Aš tai kur kur, bet svetainėje plaukus niekada nesipurškiu.
Tardau vaiką - partizaniška tyla. Nu nieko nežino, nors kutenk... cool.gif (tada jis buvo trečiokas)
Viskas išplaukė, kai nuėjau atverti orlaidės ir pamačiau, kad kažkas dažams negerai ant lango rėmo, keistai jie "susivėlę" ant medinio paviršiaus.

Klausiu - ką darei? Na aišku, kol "mamiškai" nepažadėjau minkštojon vaišes padaryti, neprisipažino, kad ................. lotuliukas.gif ))) su kaimynu bendraamžiu musytes lotuliukas.gif purškė, kad jos skrisdamos sustingtų lotuliukas.gif ))) (musės nesustingo, patikrinta, bet namuose jų populiacija ryškiai pramažėjo) lotuliukas.gif

Pulina, gal jau ir tau bus negaila į epoksidkę "skandinti"? Bus tų musių, nepergyvenk drinks_cheers.gif
Atsakyti
Labas,

panašu, kad būsiu dar viena šios technikos mėgėja:)
Bandymas pirmas buvo tik vakar ir tai toks tik susipažinimas su medžiaga daugiau, rezultatas turint galvoj visą tai visai nieko gal, bet tikrai ne rodymui:) tiesiog biseriuko pamėčiau... viskas tvarkingai sukietėjo. Aš dariau formelėj nuo saldainių, tokioj šiaip gal ne pačioj tinkamiausioj, bet vėlgi - bus galima tobulėt, jei pamatysiu, kad gaunas apskritai vaizdas.
Dauguma, pastebėjau, darot ant kabašonų pagrindų. O klausimas toms, kurios formelėse bandėt, kaip po to skylutes darot? Pragręžiat turbūt?
O sakykit, ar galima būtų tai dervai sukietėjus darbelį apšlifuot?

Esu sužavėta šioj temoj matytų darbelių, stebuklas ta epoksidkė, ką? smile.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rutekas: 16 liepos 2011 - 00:51
QUOTE(Nuotaikinga @ 2011 07 15, 23:55)
su kaimynu bendraamžiu musytes lotuliukas.gif  purškė, kad jos skrisdamos sustingtų  lotuliukas.gif ))) (musės nesustingo, patikrinta, bet namuose jų populiacija ryškiai pramažėjo)  lotuliukas.gif

Pulina, gal jau ir tau bus negaila į epoksidkę "skandinti"? Bus tų musių, nepergyvenk  drinks_cheers.gif

...ale sumąstyt dar reikia, - kad sustingtų skrisdamos lotuliukas.gif lotuliukas.gif

musių bus.... bet man kažkodėl atrodo, kad tokio papuošalo nenorėčiau nešiot.... schmoll.gif

rutekas, sėkmės bandymuose 4u.gif aš šlifuot nebandžiau, bandžiau apkirpt nereikalingą - kerpasi, bandžiau blizgint su flanele - nesiblizgina... daugiau bandymų nedariau lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(pulina @ 2011 07 15, 21:06)
biški žiuru  biggrin.gif

Taigi prie langu jos pacios ten gli jau nelabai gyvos... Bet cia tik garsus pamastymas buvo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(pulina @ 2011 07 13, 21:53)

Mane irgi tas mažas kalibras biesina... bandžiau bandžiau ir padidinau biskelį....  biggrin.gif

pulina va dabar , jau ir įžiūrėti galima thumbup.gif , matosi žiedlapių struktūra, man tie geltoniukai ,pirmieji ,tokie šiek tiek "pasiraukšlėję faini...

Nesapnuok keles kriaukles esu įliejusi, taip pat iš keliones persiveštines biggrin.gif ,atminingas biggrin.gif , įsilieja į jas gerai, bet vat kažkokio įkabinimo tvirtinimo problemos , na kad būtų papuošalas aš taip ir iki galo neišsprendžiau... buvau įliejusi vielos paraitymą su kilpele, bet man kažkaip nelabai patiko... lauksim vaizdų su kriauklėm smile.gif

rutekas epox. dervos gaminukas prasigręžia labai lengvai smile.gif, šlifavimui pasiduoda taip pat legvai smile.gif, tik jei skaidrus paviršius, sudetinga po šlifavimo taip nupoliruoti ,kad vel būtų skaidru, bent man nepavyko biggrin.gif , aišku visada galima užlieti ant viršaus sluoknelį , kad suskaidrėtu vėl... aš ribojuos tik kraštu pašlifavimais smile.gif
Atsakyti
Labai ačiū už atsakymus!
Taip ir maniau, kad šlifavimas turėtų matiškumo priduot, o kraštus vis gi turbūt bandysiu ir aš palygint

užsuksiu pas jus dažniau, patinka man čia smile.gif 4u.gif tik nuotraukų rodyt kol kas negaliu, nes neturiu žinučių pakankamo skaičiaus... bet renku renku lotuliukas.gif
Atsakyti
nežinau nežinau... g.gif kažkokie susidrumstę mano rezultatai unsure.gif Įdomu kodėl g.gif Kai padedi ant balto pagrindo, atrodo viskas ok, skaidru, gražu, bet kai pakeli prieš šviesą, tai ne kas...
O pas jus gaunas visiškai skaidriai įdomu? Gal čia taip ir turi būt? Chm... Gaila, parodyt negaliu...
Atsakyti
Aliete, o jeigu paskui pragrezt sylute pro derva ir pro kriaukle g.gif ?
Atsakyti
rutekas, man tai atvirkščiai būna- prieš šviesą daug geriau persišviečia biggrin.gif

Nesapnuok , epox, derva tikrai grežęsi lengvai , čia problemos nebus, bet va kraiuklė..., ji paprastai linkusi skilti g.gif , nors, gal sukabinta su epox. derva ir kriauklė neskiltu... nepabandžius -nesužinosi biggrin.gif

o, štai ir aš išbandžiau formeles smile.gif

auskarai "pipirai" biggrin.gif

user posted image

Atsakyti
QUOTE(aliete @ 2011 07 18, 19:21)
rutekas, man tai atvirkščiai būna- prieš šviesą daug geriau persišviečia  biggrin.gif

Nesapnuok , epox, derva tikrai grežęsi lengvai , čia problemos nebus, bet va kraiuklė..., ji paprastai linkusi skilti g.gif , nors, gal sukabinta su epox. derva ir kriauklė neskiltu... nepabandžius -nesužinosi  biggrin.gif

o, štai ir aš išbandžiau formeles smile.gif

auskarai "pipirai"  biggrin.gif

Jei graztelis astrus, tai neskils kriaukle (kaip tik siandien greziojau kriaukle is Lietuvos pajurio) smile.gif

Auskrariukai simpatiski drinks_cheers.gif Kokias formas naudojai? As tai vis galvoju atsisiusti specialias, dervai skirtas.
Atsakyti
Gerai atrodo pipirai, aliete ... bus džiaugsmo virtuvės asėms lotuliukas.gif
Atsakyti
Liuks pipirai! Aš irgi ieškau kokių nors panašių formelių, nes db tai tik ovalias turiu.
Dėl to susidrumstimo - bandysiu dar. Įtariu, kad dėl drėgmės taip nutiko... Tik dervos reik užsipirkt:)
O žiūrėkit - aš pirkau tokią, kur kietiklis skaidrus kaip ir derva ("Eksliuziv" berods vadinas, nr 1), bet tik iena pakuotė tokių buvo, o visi kiti (Prosviet, Titan, kt) buvo su gelsvu kietikliu. Tai to gelsvumo nelieka po to ar geriau nepirkt tų?
Atsakyti