Įkraunama...
Įkraunama...

Ice resin technika

QUOTE(aliete @ 2011 07 12, 21:08)
Nesapnuok ramuniukai thumbup.gif
liejimo liga užkrečianti ir plintanti  lotuliukas.gif
labai atidžiai apžiūrinėjau Nesapnuok remelius  blush2.gif .... turi parduotuvėj superinius remelius, aš į juos savas neužmirštuoles liejau,tokie minimalus, bet dydis ir gylis pats tas liejimui, nei per daug , nei per mažai smile.gif

Aliete, apie kokia parduotuve kalbi? ax.gif
Atsakyti
manau apie sita ir siuos kabasoniukus
http://eshop.nesapnu...;category_id=66 4u.gif

nu, bet kaip nervas jama nemagu doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kvartetas: 12 liepos 2011 - 21:30
Aciu 4u.gif
Atsakyti
Pasidariau auskariukus iš poros liejinukų, tokie mažyčiai gavos, faini ax.gif .... o fotkėj fuuu, nesimato grožio doh.gif

user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(pulina @ 2011 07 13, 08:16)
Pasidariau auskariukus iš poros liejinukų, tokie mažyčiai gavos, faini  ax.gif

Smagučiai bigsmile.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2011 07 13, 08:43)
Smagučiai  bigsmile.gif  thumbup.gif

ačiū ax.gif
Atsakyti
QUOTE(pulina @ 2011 07 13, 19:22)
...

nugi miergai, duokit "stambesniu kalibru" pamatyt, senatvė man, neįveiziu net su akuliorais lotuliukas.gif )))
o jei rimtai - taip norisi artėliau subtilybes pažiūrėti, pasidžiaugti bendrapomėgių pasiekimukais, tegul ir pirmaisiais.

O aš savo "cirką" papasakosiu lotuliukas.gif )))
Kol nenusipirkau epoksidkės, namuose buvo toks ddvikomponentis dekupažinis, kuris panašų efektą daro kaip epoksidinė, na ir ką - užliejau kelis daiktelius.

Instrukcijoje parašyta, kad stingsta dvi savaites, tai mano "šedevrai" jau tris nedėlias padžiauti kankinami, ir vis dar nieko gero lotuliukas.gif )))))
Atsakyti
pulina, tie pirmieji violetukai gerai žiūrisi, bent jau iš toli smile.gif
man kaip ir Nuotaikingai iš arčiau norisi "pačiupinti", darykite nuotraukų fragmentus , kad liejinuko gražis pasimatytu..., nors žinau, fotkinti ice resin iš arti gan sunku, blikuoja doh.gif

bet Nuotaikinga, laukti trys savates rezultatų doh.gif , man jau para ilgas laiko tarpas lotuliukas.gif
Atsakyti
Oho, tris savaites laukt doh.gif NUotaikinga, esi kantri mirksiukas.gif Aš rytojaus laukiu nesulaukiu, kol nauji sustings... tongue.gif

Mane irgi tas mažas kalibras biesina... bandžiau bandžiau ir padidinau biskelį.... biggrin.gif
user posted image

panaudojau kitus turimus liejinukus ir štai kas gavos... ax.gif (bendras vaizdas)
user posted image
ir liejinukai iš arčiau...
user posted image
user posted image

einu dar violetinius po padidinamu stiklu bandyt kišt... cool.gif

kažkas gavos tongue.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pulina: 13 liepos 2011 - 21:01
QUOTE(pulina @ 2011 07 13, 21:53)
einu dar violetinius po padidinamu stiklu bandyt kišt...  cool.gif

kažkas gavos  tongue.gif

Na va thumbup.gif , dabar ir aš "įspanginu" lotuliukas.gif

nugi kad gražu, tai faktas thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
Aciu merginos uz grazius zodzius biggrin.gif Dabar planuoju ileiti ka nors i kriaukles praveztas is prancuzijos pakrantes biggrin.gif Vakar vaiksciojau po pievas ir bandziau zolyciu pasiskinti - ziuresim kas cia gausis biggrin.gif Sakau gal idomu butu kokia muse uzsaldyt g.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Nesapnuok @ 2011 07 15, 20:19)
Aciu merginos uz grazius zodzius biggrin.gif  Dabar planuoju ileiti ka nors i kriaukles praveztas is prancuzijos pakrantes biggrin.gif  Vakar vaiksciojau po pievas ir bandziau zolyciu pasiskinti - ziuresim kas cia gausis biggrin.gif Sakau gal idomu butu kokia muse uzsaldyt :hm  lotuliukas.gif

biški žiuru biggrin.gif
Atsakyti