Įkraunama...
Įkraunama...

Ice resin technika

Na va, pildau pažadus. Mano pirmieji blyniukai blush2.gif Tas pirmasis ir buvo pats pirmasis bandomasis triušis. Kur sakiau, kad dėjau baltą nėrinuką ant šokolado spalvos pagrindo. Akrilu dažyto, gerai, tikrai gerai išdžiovinto. Kaip matyti, nėrinukas nebe "šlapio nėrinuko" spalvos, o rudas tapo doh.gif O ten, kur buvo rudi akrilo dažai, ten ... pažaliavo blink.gif doh.gif Na, bet visumoj, tai viskas gerai gavosi (mene broko nebūna tongue.gif ), lai būna toks. Juolab, kad pats pirmas, eksperimentinis rolleyes.gif
user posted image

user posted image

user posted image

O šis dar nebeigtas. Liūdniausia, kad turėjo būti mėlyni rugegėlių žiedlapėliai, bet per naktį jie pabalo unsure.gif Šiaip, bedžiovinant dalies rugiagėlių žiedlapiai pabalo, bet parinkau mėlynus. Tačiau... Teks kažkuo papildyti, nes dingus spalvai atrodo, kad trūksta dar kažko verysad.gif
user posted image
Atsakyti
Taip taip, pašnekute, mene broko nebūna drinks_cheers.gif tik menininko vaizduotė... lotuliukas.gif
visai neblogai žiūrisi tas eksperimentinis.... mirksiukas.gif o kiti tokie liūdni gavosi,bent jau man, spalvų trūksta....
ale matai kaip spalvą panaikina ta epoksidkė g.gif
Atsakyti
taip epox.derva linkusi spalvą keisti -ypač melyna, nublukima arba suteikia žalia atrspalvį..., su ruda, matyt ,taip ir gavosi suriagavo mėlynas pigmentas...na ir šeip ji, kokia būtų skaidri "meta" gelsvą atspalvį...

pašnekute,bet tai juk pirmieji smile.gif, kaip sakoma mokomieji smile.gif, kiti geriau eisis smile.gif...paskutinėme remelyje tie žiedlapėliai lyg sparniukai pamesti...
Atsakyti
QUOTE(pulina @ 2011 06 26, 12:00)
o kiti tokie liūdni gavosi,bent jau man, spalvų trūksta.... 

Na, mano darbuose jau toks stilius - liūdna ar melancholiška, ar ilgesinga nuotaika visad vyrauja. Kad ir ką daryčiau, visvien išlenda. Tai "Vėlinės", tai "Senelių prisiminimai", tai vėl kas nors tokio doh.gif
Žodžiu, spalvingumo iš manęs nesulauksit ax.gif
Papildyta:
QUOTE(aliete @ 2011 06 26, 14:07)
...paskutinėme remelyje tie žiedlapėliai lyg sparniukai pamesti...

Tai va, norėjau spalvos, o gavosi ... kaip visada doh.gif Dabar suku galvą, kuomi atgaivinti tą pakabuką, nes nesižiūri man jis toks. Kai buvo mėlyni lapukai, atrodė visai kitaip g.gif
Atsakyti
Pašnekute, pirmieji darbeliai thumbup.gif thumbup.gif

QUOTE(pašnekutė @ 2011 06 26, 17:05)
Dabar suku galvą, kuomi atgaivinti tą pakabuką, nes nesižiūri man jis toks.

O jei rėmeliu aplinkui sudėliojus biseriukus skylutėm į viršų bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(aliete @ 2011 06 23, 12:39)
Aruna,tas "švytesys" tai man labai mielas rolleyes.gif

o tam kitam žieduke, tai matyt, gausiai bėgo derva, ir suvaldyti sunkiai sekesi...

Taigi, kad toks užmanymas buvo, ten pakankamai normalūs borteliai, bet pažiūrėjau, kad galima ir tą mezginį paskandint, tai teko kelis kart su juo pavargt lotuliukas.gif

Labai mielas širdukas tulpinis gavosi thumbup.gif

Pašnekute, gali tiesiog pakaitinus išimt tą dervą ir vėl iš naujo užpilt biggrin.gif
Atsakyti
Ačiū įvertinusioms mano kuklius pirmus bandymus 4u.gif

QUOTE(Aruna @ 2011 06 27, 09:13)
Pašnekute, gali tiesiog pakaitinus išimt tą dervą ir vėl iš naujo užpilt  biggrin.gif

Ale-bet-tačiau... Iškrapščius tai teks naują kažką daryti, o mėlynumo kaip ir ba-baaa... mastau.gif
Papildyta:
QUOTE(Ice tea @ 2011 06 27, 08:35)
O jei rėmeliu aplinkui sudėliojus biseriukus skylutėm į viršų  bigsmile.gif

Pridėliojau metalinių karoliukų-žiedukų, biseriukų - tarsi žydintis toks krūmas gavosi (tie lapeliai - kaip krūmo šakelės). Kai užsipils pilnai - parodysiu. Nes dabar tai kyšo jie ir keistai foto atrodo.
Atsakyti
QUOTE(pašnekutė @ 2011 06 28, 13:20)
Ačiū įvertinusioms mano kuklius pirmus bandymus  4u.gif
Ale-bet-tačiau... Iškrapščius tai teks naują kažką daryti, o mėlynumo kaip ir ba-baaa... mastau.gif

Tai kad jo ir dabar nėr biggrin.gif O išėmus seną, gali sukurti naują su mėlynu- taigi visokių aplink materjolų mėlynų yra , ne tik augalai
Atsakyti
Sveikos‼ 4u.gif
Prisižiūrėjau šių wub.gif darbelių ir taip pačiai kilo noras pabandyt... Tai šiandien pagaliau nusipirkau epoksidinių klijų, o rėmelių jau šiam meeenui daryt, pasirūpinau iš anksčiau, tad užteks didelei pradžiai.. Vaje kaip laukiu kada išbandyt biggrin.gif
Atsakyti
mano dervinukas. nu ir privargau su juo. visu pirma neradau pagrinduku iliejamu sagem. taigi gavau sukti galva kaip ta uzsegima seges pritvirtinti patikimai. paemiau pragreziau su graztuku skilutes. uzklijavau paveiksliuka su dekupaziniais klijais. su vadinamaisiais smeigtukais pritvirtinau, o gerojoij pusej israiciau is galiuku (taip pataikiau, kad atrodo mergaite laiko ar tai gele rankytej ar kazkoky fakela). toliau jau gavau dar bent keleta detaliu metaliniu idet, kad graziau atrodytu. siuliukai balti derva persigere ir jie beveik pranyko, bet iziureti imanoma. naudojau epoksidinius klijus cia jau rodytus, ziauriai man sunkiai to kietiklio nuduozuot. atrodo jau taip asargiai spaudziu, bet ciurkst ir per daug doh.gif . o sunkiausia dalis paskandinti biseriukus ir metalines detales,kad pavirsus gautusi isgaubtas. pilsciau sia sage turbut 6 ar 7 kartus.
user posted image

o dar slyksciausias dalykas,kuris tik man buvo atsitikes. gatavas darbelis kury jau turiu iduot. nzn kas man sove i galva. palikau masinoij ant paneles iki pietu. ateinu isedu ir jau tureciau vaziuot atiduot. o zuriu nuo karscio pasigarbanojo visas pavirsius. nu tikrai vos neapsizliumbiau atsisedus. gavau atsiprasinet labai.

supikau, parejus namo su svitriniu nusvitrinau visas bangeles ir uzliejau per naujo....

va dar pamirsau as biserio karoliukus su plaktuku suskaldziau ir gavau tokia smulkia skaldele. gal kam pravers
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kvartetas: 30 birželio 2011 - 07:54
Užšaldytos saulutės wub.gif 14-kos metų merginai ax.gif
user posted image
Papildyta:
QUOTE(kvartetas @ 2011 06 30, 08:52)
nu ir privargau su juo

doh.gif vargo tai jau TIKRAI bigsmile.gif doh.gif Bet rezultatas wub.gif WOUW bigsmile.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Kvartetas ir tu pilstai ? lotuliukas.gif Yra sagėm pagrindų su užsegimais- pažiūrėk perliukas.lt. O bkei kraštukas aukštesnis, tai nereikia biseriukų skaldyt. Kitas dalykas, kad net ir su žemais kraštukais formoje galima juos paskandinti, tiesiog paskui kelis kart užliejant dar po sluoksnį .

Ice tea- žasimingi biggrin.gif
Atsakyti