Ačiū už gražius žodžius Tikiuosi ir draugei patiks
QUOTE(Aruna @ 2011 06 23, 08:44)
ŠVYTESYS
Wouw
QUOTE(Aruna @ 2011 06 23, 08:44)
SAULUTĖS
O šitą užpylei ir ant kraštų Visai gražiai žiūrisi
Aruna, labai patiko žiedeliai, ypač pirmasis
Ice tea, ogo kokia "pieva lede"
merginos, ir aš ramiai pro augalus nebepraeinu ))) Vis "mikrobiškesnių" žiedelių dairausi ir namo tempiu džiovinti ))) Oi užkrečiama t a mūsų "bacila"
merginos, ir aš ramiai pro augalus nebepraeinu ))) Vis "mikrobiškesnių" žiedelių dairausi ir namo tempiu džiovinti ))) Oi užkrečiama t a mūsų "bacila"
QUOTE(Nuotaikinga @ 2011 06 23, 16:09)
merginos, ir aš ramiai pro augalus nebepraeinu
užšalo ir mano dar vieni auskariukai, tik ne augaliukai...
ir pakabas (tik dar sugalvot liko ant ko kabint)
QUOTE(pulina @ 2011 06 23, 16:21)
...
čia biseriukus "nuskandinai", ane? nugi fain gaunasi.
Tik mano "repertuare" namuose biserio neveik nesiveisia, nebent kas iš kokių "antikvarų" kur užsilikusio, kad net neatmenamai pamirštas )))
QUOTE(Nuotaikinga @ 2011 06 23, 16:25)
čia biseriukus "nuskandinai", ane? nugi fain gaunasi.
Tik mano "repertuare" namuose biserio neveik nesiveisia, nebent kas iš kokių "antikvarų" kur užsilikusio, kad net neatmenamai pamirštas )))
pas mane kol kas likę nemažai o ir gėlės nebuvo sudžiūvusios, o nagai niežėjo, tai ir pabandžiau...
QUOTE(pašnekutė @ 2011 05 31, 20:58)
Cituoju save ir jau prižadu, greitai, greitai ir aš pasirodysiu, ką nukleckinau Dėjau begalę sluoksnių - vis pataikau pačiupinėti dar nesustingusį, pasimato negražus atspaudas, o tada vėl teplioju ant viršaus Nuuuuu žooooodžiu... Bet kažkas po truputį gimsta
aliete, akcentėlis tikrai