Įkraunama...
Įkraunama...

Ice resin technika

QUOTE(Ice tea @ 2011 06 21, 08:18)
Kaip sakant- "za ačiū nipastrojiš dačių"  tongue.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif Kelk foto- bus geriausia padėka  bigsmile.gif  thumbup.gif

taigi paliaaaaukit, varysiu keliais - alkūnėm dabar per Vilnių epoksidkės ilgai stingstančios ieškoti, paskui jau "skandinsiu" joje ažkažką

O aš arba kvailystę padariau (tipo promachą) arba turėsiu savo atžvilgiu kažką prikolno sugalvoti, nes parsisiunčiau pagrindus su dviem vidinėm skylėm... Tai dabar "grožiuosi" ir misliju kaip čia juos kabinti teks

user posted image Kai ką jau sumąsčiau, tik kilo klausimas - ar neprabėgs epoksidkė per plyšelius jei troselis bus įvertas?
Atsakyti
QUOTE(Nuotaikinga @ 2011 06 21, 10:40)
taigi paliaaaaukit, varysiu keliais - alkūnėm dabar per Vilnių epoksidkės ilgai stingstančios ieškoti, paskui jau "skandinsiu" joje ažkažką

O aš arba  kvailystę padariau  (tipo promachą) arba turėsiu savo atžvilgiu kažką prikolno sugalvoti, nes parsisiunčiau pagrindus su dviem vidinėm skylėm...  Tai dabar "grožiuosi" ir misliju kaip čia juos kabinti teks

user posted image Kai ką jau sumąsčiau, tik kilo klausimas - ar neprabėgs epoksidkė per plyšelius jei troselis bus įvertas?

Sunkiai iziuriu, bet, atrodo, kad parsisiuntei pagrindus apyrankems. Nors manau, kad ir toki imanoma pakabinti. Ir jei neklystu, tai ta puse, is kurios matosi ivertas troselis yra "blogoji", tad reiku lieti i ta, kur nesimato troseliu ir nera skyliu.
Atsakyti
Nuotaikinga, aš ir manau ,kad tai pagrindai apyrankei , ir labai dailučiai rolleyes.gif, tik bortelis tos gerosios pusės gan nedidelis... o,jei liesi ten kur skilutės tikrai bėgs,nors ir bus troselis...reikia pirmą skilutes "mirtinai" užtaisyti smile.gif

čia dar pagalvojau,beskaitinėdama,kad yra problemėlė su paveiksliukų įliejimu- spalva keičia, išsilieja..., o ar kas nors bandėte paveiksliuką sufiksuoti dekupažiniu lakų-klijais ?, aš ,kai neužsiemu dekupažu,tai ir neturiu nieko, bet pagalvojau, kad ta priemonė spalvą turėtu gerai užfiksuoti tik įdomu,kaip ji reguos su dervą?...
Atsakyti
jasna dabar - tikroji kita pusė doh.gif ir kad tai - pagrindukai apyrankei. Bet reikia ir tokių bigsmile.gif )))

O dėl dekupažinių klijų reikės paeksperimentuoti, nes namuose bent kelios "veislės" yra. O kadangi maniškiai akrilo pagrindu - tai jie gali "netyčia" ir tas skyles užlopyti g.gif
Atsakyti
QUOTE(Nuotaikinga @ 2011 06 21, 13:10)
jasna dabar - tikroji kita pusė  doh.gif  ir kad tai - pagrindukai apyrankei. Bet reikia ir tokių  bigsmile.gif )))

O dėl dekupažinių klijų reikės paeksperimentuoti, nes namuose bent kelios "veislės" yra. O kadangi maniškiai akrilo pagrindu - tai jie gali "netyčia" ir tas skyles užlopyti  g.gif

Skyles uzlopyti gali ir su epoksidine - pasidaryk misinio, palauk kol pakankamai sutirstes, kad nebegtu ir tada uztepk skyles. Gal dar iseitu koki karoliuka i skyle itaisyti kartu su epoksidine.
Atsakyti
Gal dar iseitu koki karoliuka i skyle itaisyti kartu su epoksidine.

Nea, nesigaus. Ten tos skylės tokios "teisingos", jos labai švelniai įleistos sienelėje, ir dar gerulis tas, kad galima ir stačiai, ir gulsčiai derinti. Tad jei auskarus meistrauti - galėsiu taikyti kaip "geriau" ar pagal dizainą man tiks
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nuotaikinga: 21 birželio 2011 - 16:49
Mano pagrindai irgi su skylutėm kampuose buvo, tai iš kitos pusės lipnia juostele užklijavau ir užpyliau, kai sudžiūs, nulupsiu ir vsio...... laukiu kol sustings dabar ... dirol.gif
Atsakyti
Dovanėlė draugei wub.gif
user posted image
Atsakyti
Kokie mieli wub.gif
Atsakyti
QUOTE(pulina @ 2011 06 21, 17:50)
Mano pagrindai irgi su skylutėm kampuose buvo, tai iš kitos pusės lipnia juostele užklijavau ir užpyliau, kai sudžiūs, nulupsiu ir vsio......

galvojau apie tai. Bet ar ta lipni juosta neprisiklijuoja "mirtinai" su epoksidke?

Ice tea, labai mieli auskariukai wub.gif
Atsakyti
nea, neprisiklijuoja smile.gif Labai lengvai nusiima.
Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2011 06 22, 09:38)
Dovanėlė draugei  wub.gif

gražu bigsmile.gif
Atsakyti