Įkraunama...
Įkraunama...

Ice resin technika

QUOTE(aliete @ 2011 06 18, 21:28)

kokie originalūs smile.gif
Atsakyti
aliete, rezultatas puikus thumbup.gif

.. o į paraloną nebandei įdėt unsure.gif

Justina_P, nesimato brokų (bent jau nuotraukoj), gavosi gražus vasariškas papuošalas mirksiukas.gif
Atsakyti
ačiū Pulina wink.gif
Atsakyti
QUOTE(pulina @ 2011 06 19, 10:37)
aliete, rezultatas puikus  thumbup.gif

.. o į paraloną nebandei įdėt  unsure.gif

tai,kad tie auskarai normaliai,stabiliai neįsismeigia doh.gif , kažkaip kraiposi...o vistiek liejant norisi ,kad būtų stabilu...

bet gi ,dėkui, už pagyrimus smile.gif

Justina_P, o, gi stilingas verinukas gavosi ax.gif , aš ir jokiu dėmių neįžiūriu smile.gif, aišku ,nuotraukėlė mažoka ,kad įžiūrėti biggrin.gif man rodos bendras patamsėjimas ,kai užlieji kokį paveiksliuka- naturalu, persigeria derva, tai ir gaunasi "šlapio"popieriaus efektas, bet gi tai visai gražu mirksiukas.gif
Atsakyti
Pulina yahoo.gif

Justina, viskas gerai

Aliete-, o tai kam reikalingi skalbinių segtukai? lotuliukas.gif
Atsakyti
aliete dėkui smile.gif
kai tik gausiu sidabrinės grandinėlės tai parodysiu ir kas iš kitų gavosi smile.gif
visgi vieną sugadinau, būtent nėrinuką bandydama užlieti, viskas ten kaip ir gražiai, bet šlapio nėrinuko spalva nelabai man gražiai atrodė smile.gif
Atsakyti
QUOTE(aliete @ 2011 06 18, 20:28)
sveikutės smile.gif
pagaliau baigiau šiuos auskarėlius..., labai patiko man tas remelis, o galvojau greit įliesiu kokia gelytę...o prasikankinau visą savaitę  doh.gif , pirmiausia tie remeliai niekaip nenorėjo tiesiai stovėti,į ką tik aš juos netvirtinau... baigiau plastelinu doh.gif , po to liejant vis dervą išsiliedavo pro krašteli,jau kokiais ten mažais lašeliais varvinau..., turiu dar vieną porą tokių ,bet sakiau jau nebedarysiu  biggrin.gif

O TAIP doh.gif Aš irgi su šitais vargau doh.gif Bet..... labai gražu, ane wub.gif

QUOTE(Justina_P @ 2011 06 18, 21:35)
na o čia mano toks neįspūdingas taisymas, iš mano susiliejusių paveikslėlių, tik ant šito nelabai matos dar kad išsiliejęs  smile.gif

thumbup.gif thumbup.gif Nieko nesimato išsiliejusio biggrin.gif Labai dailu wub.gif wub.gif
Atsakyti
labai grazu. Dziaugiuosi uz jus

O aš važiavau į Ukmergės g senukus pirkti epoksidkės, ir... pasirinkimas nulinis.
Man vaidenasi ar tikrai pamenu, kad Ermitaže platesnė "skalė" epoksidinių?

Ir klausimas: jei man nepatinka pagrindo dugno "fonas", ir aš noriu jį paklijuoti kokiu a-lia "pamušalu" (pvz. popieriniu) kokiais klijais geriausia? Ką jūs iš praktikos jau pabandžiusios?
Kad lipalas ten neturi būti, intuicija sako...

Laukiu nesulaukiu iš ebay atkeliaujančių pagrindų, išsibidinau net kelias "versijas", ir taip dabar nagai niežti greičiau sulaukti ir pasidarbuoti mirksiukas.gif .
Atsakyti
QUOTE(Nuotaikinga @ 2011 06 20, 08:45)
labai grazu. Dziaugiuosi uz jus

O aš važiavau į Ukmergės g senukus  pirkti epoksidkės, ir... pasirinkimas nulinis.
Man vaidenasi ar tikrai pamenu, kad Ermitaže platesnė "skalė" epoksidinių?

Ir klausimas: jei man nepatinka pagrindo dugno "fonas", ir aš noriu jį paklijuoti kokiu a-lia "pamušalu" (pvz. popieriniu) kokiais klijais geriausia? Ką jūs iš praktikos jau pabandžiusios?

Laukiu nesulaukiu iš ebay atkeliaujančių pagrindų, išsibidinau net kelias "versijas", ir taip dabar nagai niežti greičiau sulaukti ir pasidarbuoti  mirksiukas.gif .

Del klijavimo, tai as klijuoju ta pacia epoksidke. Is pradzui pasidarau nedideli kieki, suklijuoju, ka reikia ir palieku kuriam laikui, o po to, kai pradeda kieteti, pasidarau nauja misini ir uzpilu iki galo.
Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2011 06 20, 08:25)
thumbup.gif Nieko nesimato išsiliejusio  biggrin.gif Labai dailu  wub.gif  wub.gif

dėkui 4u.gif
QUOTE(Nuotaikinga @ 2011 06 20, 08:45)

aš irgi dabar jau klijavau su tapačia epox smile.gif bet nelaukiau kol nudžius, biškiuką patepliojau ir toliau į darbus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Bjauruska @ 2011 06 20, 09:03)
Del klijavimo, tai as klijuoju ta pacia epoksidke. Is pradzui pasidarau nedideli kieki, suklijuoju, ka reikia ir palieku kuriam laikui, o po to, kai pradeda kieteti, pasidarau nauja misini ir uzpilu iki galo.

super.

O aš gavau pagrindus šiandien - na ir užderėjo mini siuntinukų lotuliukas.gif ))))

Oi kiek minčių kirba ką noriu pabandyti padaryti, ir kiek dar man šioje srityje žinių trūksta bigsmile.gif blush2.gif .

Mergaičiukės, ačiū už geranoriškus patarimus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Nuotaikinga @ 2011 06 21, 00:00)
Mergaičiukės, ačiū už geranoriškus patarimus  4u.gif

Kaip sakant- "za ačiū nipastrojiš dačių" tongue.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Kelk foto- bus geriausia padėka bigsmile.gif thumbup.gif
Atsakyti