nu va užpyliau 6 rėmelius, tikiuosi nors pora bus sėkmingi
QUOTE(zwaigzdele @ 2011 06 15, 20:00)
norėjau pasidomėti, ar šią dervą Prosvet nereikia su niekuo maišyt? nes pagal tą Ice resit techniką tai susimaišo du komponentai, tai norėjau tiksliai sužinot
bet kuri epox. derva ,ar tai būtų "ice resin" ,ar "prosvet" , ar kito pavadinimo derva susideda iš dviejų komponentu-pačios dervos ir kietiklio, jie parduodami paprastai vienoje pakuotėje . Juos sumaišius ir vykdomas liejimas
taigi "prosvet" pakuotėje taip pat yra ir derva ir kietiklis
Ui, mergiotes, kiek groziu pridejot
Aliete, puikios neuzmirstuoles
Pulina, superiniai auskariukai
Aruna, puiku komplektukas, tik nesupyk uz mano asmenine nuomone - man tu metaliniu sparneliu jau per daug Jie man kazkaip iskrenta is konteksto O is ko tie drugeliai? Labai dailus
Aliete, puikios neuzmirstuoles
Aruna, puiku komplektukas, tik nesupyk uz mano asmenine nuomone - man tu metaliniu sparneliu jau per daug Jie man kazkaip iskrenta is konteksto O is ko tie drugeliai? Labai dailus
QUOTE(Aruna @ 2011 06 16, 08:50)
DRUGIO EFEKTAS
Gaudei drugelius ar iškirpai
Žiauriai GRAŽU
QUOTE(Bjauruska @ 2011 06 16, 08:57)
ačiū... neišlipa iš ausų jie man
Laukiu ir aš kada Aruna pasakys kur drugelius ėmė laabai jau gražiai gavos
Nesakysiu, nebūtina gi viską išduoti
Bjauruska - klientės norai- įstatymas
Bjauruska - klientės norai- įstatymas
Aruna, as tik savo nuomone issakiau
sveikutės
pagaliau baigiau šiuos auskarėlius..., labai patiko man tas remelis, o galvojau greit įliesiu kokia gelytę...o prasikankinau visą savaitę , pirmiausia tie remeliai niekaip nenorėjo tiesiai stovėti,į ką tik aš juos netvirtinau... baigiau plastelinu , po to liejant vis dervą išsiliedavo pro krašteli,jau kokiais ten mažais lašeliais varvinau..., turiu dar vieną porą tokių ,bet sakiau jau nebedarysiu
pagaliau baigiau šiuos auskarėlius..., labai patiko man tas remelis, o galvojau greit įliesiu kokia gelytę...o prasikankinau visą savaitę , pirmiausia tie remeliai niekaip nenorėjo tiesiai stovėti,į ką tik aš juos netvirtinau... baigiau plastelinu , po to liejant vis dervą išsiliedavo pro krašteli,jau kokiais ten mažais lašeliais varvinau..., turiu dar vieną porą tokių ,bet sakiau jau nebedarysiu
bet vistiek aliete gavosi dangiškai gražiai
na o čia mano toks neįspūdingas taisymas, iš mano susiliejusių paveikslėlių, tik ant šito nelabai matos dar kad išsiliejęs
kitus kur dariau irgi pabandžiau be klijų, nu tai geresnis vaizdelis, nes patamsėjo visas paveiksliukas, o ne lopais
na o čia mano toks neįspūdingas taisymas, iš mano susiliejusių paveikslėlių, tik ant šito nelabai matos dar kad išsiliejęs
kitus kur dariau irgi pabandžiau be klijų, nu tai geresnis vaizdelis, nes patamsėjo visas paveiksliukas, o ne lopais