Dėkui, Pulina- užsakymas buvo rožančius, su kuo nors užlietu
QUOTE(aliete @ 2011 06 13, 17:27)
...
oho kaip idomu
QUOTE(aliete @ 2011 06 13, 17:27)
rodausi savo naują darbą , čia fragmentas verinio
Mmmm- tikras neužmirštuolių grožis
Aliete, nu labai labai
Varysiu į kaimą` ieškot neužmirštuolių
Pabandžiau ir aš apliet kvietkelę... buvo graži geltona, o apliejus atsirado dėmės ant žiedlapių... ir neskaidus toks .... ai bet man patinka (kiekvienai motinai savo vaikai gražūs, ar ne taip)
va
skaidrumas turbūt nuo klijų rūšies priklauso, ane
Ir dukrai ženkliuką padariau tuo pat užmoju.... jai patinka
Varysiu į kaimą` ieškot neužmirštuolių
Pabandžiau ir aš apliet kvietkelę... buvo graži geltona, o apliejus atsirado dėmės ant žiedlapių... ir neskaidus toks .... ai bet man patinka (kiekvienai motinai savo vaikai gražūs, ar ne taip)
va
skaidrumas turbūt nuo klijų rūšies priklauso, ane
Ir dukrai ženkliuką padariau tuo pat užmoju.... jai patinka
QUOTE(pulina @ 2011 06 14, 10:36)
Pabandžiau ir aš apliet kvietkelę... buvo graži geltona, o apliejus atsirado dėmės ant žiedlapių... ir neskaidus toks ....
GRAŽU
O tu padžiovinai žiedelius
QUOTE(Ice tea @ 2011 06 14, 10:38)
džiovinau... atrodė sudžiūvę (gal kokias keturias dienas) gal per mažai
QUOTE(pulina @ 2011 06 14, 10:42)
džiovinau... atrodė sudžiūvę (gal kokias keturias dienas) gal per mažai
Neeee, ne per mažai Svarbu kaip jos atrodė Tada greičiausiai nuo pačios dervos atsirado dėmės Bet man tai gražu kas nėra tobula
O ką į pagrindą dėjai
QUOTE(Ice tea @ 2011 06 14, 11:13)
Neeee, ne per mažai Svarbu kaip jos atrodė Tada greičiausiai nuo pačios dervos atsirado dėmės Bet man tai gražu kas nėra tobula
O ką į pagrindą dėjai
O ką į pagrindą dėjai
violetinių plunksnų padėjau (paklijavau) ant pagrindo...
pulina, auskariukai- gražuoliai, man tos plunksnos labai spalviškai
o,tos dėmelės ant gelyčių,tai nuo to, kad kokiu pagaliuku,jau užlietą gelelę stumdei , tai ir liko taškeliai , aš pati kartais ,net specialiai jau užlieta gelę "pagramdau", tada gaunasi toks peršviečiamumas...
o, skaidrumo nėr dėl klijų rūšies...
dėkui, merginos, už pagyrimus neužmirštuolėm
o,tos dėmelės ant gelyčių,tai nuo to, kad kokiu pagaliuku,jau užlietą gelelę stumdei , tai ir liko taškeliai , aš pati kartais ,net specialiai jau užlieta gelę "pagramdau", tada gaunasi toks peršviečiamumas...
dėkui, merginos, už pagyrimus neužmirštuolėm
QUOTE(aliete @ 2011 06 14, 17:25)
pulina, auskariukai- gražuoliai, man tos plunksnos labai spalviškai
jo jo, vieną gėlę vis taisinėjau
Smagu kad neišpeikėt pirmo blyno, mergičkos