tai jau apgalvojau ta reikala.pas mane mergaites vyresnes ,tad joms tai nebus didele problema
QUOTE(blansyte @ 2011 06 07, 09:50)
tai jau apgalvojau ta reikala.pas mane mergaites vyresnes ,tad joms tai nebus didele problema
Tada SUPER
Lauksim pasirodant
Na viska perskaiciau, isigijau ko reikia, bet neradau butent paminetu firmu epoksidiniu kliju... Paziuresim kas gausis is mano rastu. Turiu toki klausimeli. Ar norint isaldyti atspausdinta paveiksleli ar butina ji sutepti su pva ? jei nesutepciau ar jis neigautu slapio popieriaus efekto persigerus epoksidiniams klijams?
Na kazkas lyg ir gavos, kazkas nevisai... nemazai kliju sugadinau, nes jie ziauriai greitai stigsta ir reikia labai staigiai uzpilti
QUOTE(*Mirabella* @ 2011 06 08, 14:29)
Na kazkas lyg ir gavos, kazkas nevisai... nemazai kliju sugadinau, nes jie ziauriai greitai stigsta ir reikia labai staigiai uzpilti
Tai, matyt, nusipirkai, kur per 5 min sustingsta. Cia jau merginos rase - geriausia pirkti tokia, kuri ilgiau stingsta. Maniske pradeda stingti po gero pusvalandzio, o galutinai sustingsta po 8-12 val.
QUOTE(Bjauruska @ 2011 06 08, 13:37)
Tai, matyt, nusipirkai, kur per 5 min sustingsta. Cia jau merginos rase - geriausia pirkti tokia, kuri ilgiau stingsta. Maniske pradeda stingti po gero pusvalandzio, o galutinai sustingsta po 8-12 val.
Taip, bet senukuose jokio kito pasirinkimo skaidriu kliju nebuvo. Teko imti ka radau. Ten netgi ne per penkias o per tris minuteles ima stingti, tai net negalejau is vieno darbelio normaliai burbuliuku su adata issprogdinti. O ir kiekis tik 6 ml Ateity reikes gal kazkur kitur pasizvalgyti, nes su tokiu variantu nelabai gali pasireiksti.
Ryt ikelsiu "paveizeti" kas gavosi
QUOTE(*Mirabella* @ 2011 06 08, 13:29)
Na viska perskaiciau, isigijau ko reikia, bet neradau butent paminetu firmu epoksidiniu kliju... Paziuresim kas gausis is mano rastu. Turiu toki klausimeli. Ar norint isaldyti atspausdinta paveiksleli ar butina ji sutepti su pva ? jei nesutepciau ar jis neigautu slapio popieriaus efekto persigerus epoksidiniams klijams?
tai ką su tuo paveiksliuku padarei? dengei klijais ar ne?
QUOTE(*Mirabella* @ 2011 06 08, 14:53)
Taip, bet senukuose jokio kito pasirinkimo skaidriu kliju nebuvo. Teko imti ka radau. Ten netgi ne per penkias o per tris minuteles ima stingti, tai net negalejau is vieno darbelio normaliai burbuliuku su adata issprogdinti. O ir kiekis tik 6 ml Ateity reikes gal kazkur kitur pasizvalgyti, nes su tokiu variantu nelabai gali pasireiksti.
Kaip tai ner Senukuose pasirinkimo? Kaip tik Senukuos yra pasirinkimas.
QUOTE(pulina @ 2011 06 08, 13:55)
tai ką su tuo paveiksliuku padarei? dengei klijais ar ne?
Visdelto nedengiau... bet ziede, kuri dariau taip ir gavosi, kad viena puse paveiksliuko nenuskendo ir nepersigere klijais o kita siektiek priskendo ir igavo tamsesni atspalvi, tad sekanti karta bandysiu klijais padengti. Su ateitim viska isbandysiu, nes is esmes man patiko ta technika, labai daug ka gali prigalvoti ir "inkrustuoti" . Pradziai naturalu, kad pirmieji blyniukai pasvilo
QUOTE(*Mirabella* @ 2011 06 08, 14:53)
bet senukuose jokio kito pasirinkimo skaidriu kliju nebuvo.
Dar pirmadienį rinkausi iš kokių penkių rūšių
Gal tave į auto skyrių iškart nusiuntė Aš pirmus iš ten pirkau, tai irgi pasirinkimo nelabai buvo, o ir stingsta jie greičiau
QUOTE(Bjauruska @ 2011 06 08, 14:06)
Na Siauliuose nera... arba bent jau siuo metu : ) Dar klausiau to vyruko kur dirba... tai jis man padave tuos "moment". Kad butu skaidrus ir didesnio kiekio sake neturi.
QUOTE(Bjauruska @ 2011 06 08, 15:06)
nelabai didelis, aš prieš pora dienų pirkau ,'Titan''.... kiti buvo greit džiūstantys arba spec metalui, avalynei... beje ar yra koks skirtumas tarp universalių ir pvz avalynei skirtų?