Galų gale vaizdeliai
Ice tea, gražūs darbai
Niugi grazu Ice tea as jau vel remeliu prisisakiau, uagaleliai jau dziusta, reiks vel gamint kada
Aš irgi dabar ramiai nepraeinu pro žydinčias gėles, smulkius lapelius Visus kišu į popierių suspaudus- mano rankinėj nuo šiol visada papildomas lapas guli- kad galėčiau suspausti ir paslėgti po pinigine
Viskam pasiruosus
Aga, tai gerai, nuraminot mane truputi... Galvojau, kad jau as viena tesergu augalu rinkimo manija Vakar uzmiesty buvau, tai per pievas laksciau, geles rinkau
Vakar viena močiutė Druskininkuose priėjus prie manęs sako: "vaikeli, nerink iš čia gėlyčių- čia juk miestas, geriau į pievas nueik- sveikiau bus"
QUOTE(Ice tea @ 2011 06 03, 14:39)
Reiks pirkti į ką liesi dervą ir ką liesi. kaina 6-15 lt priklausomai kokią pirksi Nori daugiau sužinoti- susirask kantrybės (arba pasiskolink) ir paskaityk VISĄ temą- tikrai kalbėjom apie visa tai
Aš tai vakar VĖL išgramdžiau Ir naujus
Aš tai vakar VĖL išgramdžiau Ir naujus
Aciuka uz atsakyma Kantrybes tikrai susirasiu, tiesiog reikejo suzinoti ar man tai bus iperkama ir ar nepernelyg sudetinga technologija
QUOTE(Ice tea @ 2011 06 06, 09:15)
Nu nemoku aš fotkinti- NEMOKU
O ir šaldyti dar tik mokausi - prašyčiau atlaidžiau į viską pažiūrėti
O ir šaldyti dar tik mokausi - prašyčiau atlaidžiau į viską pažiūrėti
ką, jau čia atlaidžiau ... gi gražu , man ypač tie pirmutiniai auskarėliai -labai smagiai varis su melyna kimba ..., pati tokius remelius nusipirkau,bet dar neįliejau, bet taip pat apie kažką melyna galvoju
ten dar matau tokius lyg auksinius taškelius..., net nuo fono?, ar šeip kas erdvėj?
visi tie liejiniai gan sunkiai fotografuojasi , blikuoja
QUOTE(aliete @ 2011 06 06, 17:11)
ten dar matau tokius lyg auksinius taškelius..., net nuo fono?, ar šeip kas erdvėj?
Ten žiedelio kuokeliai
labas mergaites.jau ilgokai skaitineju jusu temuke ir padariau isvada,kad ta technika man visai priimtina burelyje su mergaitemis .savikaina nera brangi ,tik reikia paciai zolinuku pasidziovinti ir pabandyti kai ka padaryti.tad per atostogas kaime bandysim abi kartu su Naca
QUOTE(blansyte @ 2011 06 07, 09:22)
kad ta technika man visai priimtina burelyje su mergaitemis
Linkėjimai Nacai
O dėl tinkamumo, tai atkreipkit dėmesį į tai, kad tie klijai nėra labai šventas reikalas - ten baisi chemija Bet jei nedės į burną, į akis ir t.t. tai SUPER Tikrai nesunku ir gražu