Aruna, geras būdas
tai ,vaizdų daugiau , gerai -pasirodisiu , šie darbai kiek seniau daryti...,bet man vieni iš mielesnių
verinių fragmentai
QUOTE(aliete @ 2011 06 01, 09:49)
verinių fragmentai
gražuoliai
O tu čia juos pirma kažkokioj formoj išsilieji, o paskui apraizgai, ane
O... grazu...
Aliete, o kokias formeles naudojai? As tai vis galvoju uzsisakyti specialias.... Tik teks is uzsienio uzsakineti, pas mus ju nelabai yra, o jei yra, tai kainos nenormalios...
Aliete, o kokias formeles naudojai? As tai vis galvoju uzsisakyti specialias.... Tik teks is uzsienio uzsakineti, pas mus ju nelabai yra, o jei yra, tai kainos nenormalios...
taip čia lieta į formelę ..., ne spec. tai formele, nes taip pat jų neturiu...
čia atsitiktinai nuo kremo pakuotės, na indelis kremo buvo įstatytas į tokį plasmasiuką, tai ji ir panaudojau liejimamams- dabar saugau kaip savo akį , nes kremas buvo dovanotas ir LT tokių nėr pirkti...
dėkui už pagyrimus manom gelytėm
čia atsitiktinai nuo kremo pakuotės, na indelis kremo buvo įstatytas į tokį plasmasiuką, tai ji ir panaudojau liejimamams- dabar saugau kaip savo akį , nes kremas buvo dovanotas ir LT tokių nėr pirkti...
dėkui už pagyrimus manom gelytėm
Aliete, norėjau Jūsų paklausti: kaip Jūs juodinate vielutę ir kokio metalo ji yra?
Yra juodintos vielutės
QUOTE(Malibu @ 2011 06 01, 12:36)
Aliete, norėjau Jūsų paklausti: kaip Jūs juodinate vielutę ir kokio metalo ji yra?
tai plienas, atkaitintas plienas, tada jis pajuosta ir tampa lankstesnis
Aruna, vaaau
QUOTE(Ice tea @ 2011 06 01, 08:45)
Na, aš irgi laukiu vaizdų
Vakar padariau 20km lankstą, kad klijų nusipirkt
Paėmiau "Prosviet", kaip kažkas rekomendavo ir gyrė. Bet per skubėjimą neapsižiūrėjau, kad čia tie, kur reikia maišyt 10:2,7 Žiūrėjau, žiūrėjau, matavau, braukiau ant švirkšto, o kai reikėjo tą TRUPUTUKĄ spustelėti, tai matyt stumoklis pridžiūvęs buvo Tai kad varė, pasitaškė ant viso stalo Žodžiu, neįsivaizduoju, koks ten santykis bus. Pagal švirkštą panašu, kad išsispaudė kokie 3,5 Na, bet dar nemenkai ir ant stalo teko... Nu, žoooodžiu... Kaip manot, kokių rezultatų tikėtis (tikriausiai 50 ant 50 proc. - arba bus gerai arba ne )
Ir dar: padažiau pagrindą akrilu. Džiovinau atrodo netrumpai ir pagal viską atrodė, kad dažai vyyyyyyyysiškai išdžiūvę. Uždėjau nėrinuką. O kai pyliau epoksidkę, nėrinukas patamsėjo Na, iš balto pasidarė beveik kaip pagrindas Kame čia šaknys? Gal tą akrilą reikėjo per naktį palikt? Ar epoksidkė kaip nors su akrilu reaguoja?
QUOTE(pašnekutė @ 2011 06 02, 15:16)
kai reikėjo tą TRUPUTUKĄ spustelėti, tai matyt stumoklis pridžiūvęs buvo Tai kad varė, pasitaškė ant viso stalo
tai jau tikrai duodi vaizdų
QUOTE(pašnekutė @ 2011 06 02, 15:16)
Ar epoksidkė kaip nors su akrilu reaguoja?
man irgi toks vaizdas buvos susidaręs, kad epoksidkė REAGUOJA. Nes aš dėjau karoliukus plastmasinius dažytus, tai aplinkui spalva išėjo Todėl VĖL gramdysiu
QUOTE(Ice tea @ 2011 06 02, 15:43)
tai jau tikrai duodi vaizdų
Aha
O stalas tai geras buvo