Įkraunama...
Įkraunama...

Essence kosmetika

Laba diena 4u.gif
Tai ar kas matė, kur Šiauliuos tų blizgių stay with me rasti?
Atsakyti
QUOTE(Olivia. @ 2011 05 28, 20:19)
Shopingai, domina atsiliepimai apie blossoms ir stay with me blizgesius tongue.gif

Su Essence man patinka blizgiuose tai, kad visi bandyti skanus. Kaip tik vakar viena is 'xxxl' blizgiu pabandziau, tai ir laikesi puikiai - po 2 valandu karstyje, kalbant ir pan nenusitryne visas, paskui jau pati nusivaliau.

'Blossoms' blizgi kolkas tik karta bandziau - spalvyte grazi, svelni rozine, ant lupu labai lengvas, netirstas, bet spalva truputi pienine, tai subega i raukslytes. Siaip nera akivaizdziai tas subegimas, ypac maziau tepant, tai susinaudos, bet vistiek antro nepirkciau.

'Stay with me' normaliai dar neisbandziau - tepiausi pora kartu ir neuzfiksavau kaip laikosi. Bet tepasi smagiai, ant lupu nesijaucia, nera tirstas, vieno istraukimo pilnai uztenka visoms lupoms padengti. Spalva ant lupu nera tokia ryski kaip indelyje. Jau svajoju apie pora kitu spalvu - vienos nera cia JAV, kita yra, bet manau kolkas susilaikysiu.... Siaip nesigailiu pirkus.
Atsakyti
QUOTE(marakuja07 @ 2011 05 29, 16:32)
Laba diena  4u.gif

Žiūrėjau šiandien Akro Eurokose, bet nebuvo.
Atsakyti
QUOTE(marakuja07 @ 2011 05 29, 17:32)
Laba diena  4u.gif

Savaitgali apvazinejau visus eurokosus isskyrus pietiniame iki , bet niekur neradau. schmoll.gif
Atsakyti
Gal yra jau žinančių, kada nauja kolekcija pasirodys meet_me@holografics.com?
Atsakyti
O i Lietuva atkeliaus Nail Art Twins? Nes laukiu nesulaukiu melynojo wub.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(fairynlovely @ 2011 05 30, 09:58)
O i Lietuva atkeliaus Nail Art Twins? Nes laukiu nesulaukiu melynojo  wub.gif
user posted image

Kažkaip abejočiau... Nes būtent šitos spalvos jau labai seniai pasirodžiusios užsienyje.
Atsakyti
ei, vilnietes, gal zinot kur yra blosoms kolekcija? nes maciau tik oze, ir kaip tik man reikiamos turkio spalvos lako nebuvo sad.gif nes panoramoj, siaures miestely, cupe tai nemaciau 4u.gif
Atsakyti
Liepkalnio Maximoj, Savanorių prospekto Norfoj, Bige dar berods.
Atsakyti
ateinu su atsiliepimais apie keleta essence isigytu produktu biggrin.gif
isigyjau multi action rozini tusa ir buvau labai nustebinta sio tuso rezultatu. (tikrai bus kartojamas sis pirkinys, wub.gif nes blakstienas padaro grazias ir kaip uz tokia kaina tikrai verta isigyti, nes buna ir brangesniu tusu, bet neatlieka to ko noriu as is tuso, mano mylimiausias yra max factor masterpiece max, dabar ir sis bus prie tusu kurie man patiko saraso)
essence silky touch blush, isigyjau dvi spalvytes: 10 adorable ir 30 secret it-girl, pirmasis nepatiko ir iskart perleidau ji, nes prakstiskai neduoda visai spalvos, o antrasis patinka spalva galima gerai isgaut ir ji tokia gaivi persikine tokia zodziu tinka thumbup.gif , kiek ziurinejau kur swatchus tai ir 40 natural beauty skaistalai neduoda spalvytes, nelabai spalva isgaunama.. g.gif
essence lupdaziukas turiu dvejus creamy nude ir fifth avenua
http://wieniawski.bl...ick-swatch.html
laabai patinka nes nesausina lupas ir drekina ir spalvytes o ypac patinka tas creamy nude wub.gif wub.gif wub.gif , dar planuoju isigyt dar du naujus tik vis nesulaukiu kada essence stendai bus papildyti naujai ir atsiras nauju siu luodaziuku nuo 52 nr unsure.gif verysad.gif
http://www.essence.e.../lipsticks.html
turiu ir stay with blizgius 2 ir 3 nr. labai patinka
essence blossoms pudra isigyjau kartu su catrice ta is urban baroque tai galiu pasakyt visu pirma kvapas man essence produktu mielesnis wub.gif , konsistencija ir essence labiau patinka, nes man catrice kazkaip kietesni tie gaminiai ir miltuoti tokie labiau.

kas uzmatysit klaipedoj naujus essence stendus su luodaziukais minetais praneskit 4u.gif 4u.gif
o va cia trys naujosios essence kolekcijos:) ballerina backstage; 50,s girls ir nails in style:)
kazin kas pas mus atkeliaus:))
http://www.essence.e...nd-preview.html
Atsakyti
http://essence-kosme...d-liepa-2011#11
Atsakyti
Įsigyjau:

1. Išsukamą pieštuką, spalva 07 Easy going - labai geras pieštukas, minšktas, kreminis, patogu naudotis, tinka waterlinijai, išsilaiko visą dieną, nematau jokių minusų. Galėtų Essence daugiau pieštukų spalvyčių sukurt, aš pirkčiau ir pirkčiau smile.gif

2. Matinį bronzantą, spalva 02 Love to be matt - nelabai. Kaip ir pudra, labai prastai supresuotas, dulka, purvina viską aplink makaluojant šepetėliu. Spalva, vienas dalykas, man per šviesi, tik kokiu 1 tonu tamsesnė, nei odos spalva, antras dalykas, į ružavumą sad.gif Nerekomenduoju, kontūravimui visai netinka schmoll.gif

Naujos kolekcijos nesudomino unsure.gif

Atsakyti