Įkraunama...
Įkraunama...

Essence kosmetika

Merginos, gal kas esate bandę ką nors iš essence maskavimo priemonių? Ir kokių apskritai jų būna?
Reikia priemonės paakių, spuogelių maskavimui.
Turėjau L'oreal Touche Magique- labai patiko, bet norėtųsi rasti kažką pigiau g.gif
Atsakyti
Nusipirkau ir aš oranžinį multiaction, tai irgi galiu pritart ankstesniems komentarams- labai patiko, nesulipina blakstienų, jos tokios lengvos, atskirtos ir tankios pasidaro, turbūt pirmas mano tušas, kuris musių kojyčių nepadaro iš blakstienų biggrin.gif lyginant su rožiniu, tai rožinis sodriau, ryškiau padažo, oranžinis šiek tiek natūraliau atrodo. Išlaiko normaliai, trupėjimo nepastebėjau kol kas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Inspiratative: 27 gegužės 2011 - 20:18
QUOTE(suntea7 @ 2011 05 27, 21:02)
Merginos, gal kas esate bandę ką nors iš essence maskavimo priemonių? Ir kokių apskritai jų būna?
Turėjau L'oreal Touche Magique- labai patiko, bet norėtųsi rasti kažką pigiau g.gif

Visos tokios paskirties Essence priemonės išbandytos ir visos mano nuomone prastos cool.gif Geriau jau Catrice maskuoklių paletė tada...
Atsakyti
QUOTE(sheeva @ 2011 05 27, 20:22)
Tibe, ar nematėt Essence jau yra Holographic kolekcija?

kadangi buvau toj,Eurokos,kurioj net nebuvo tos blossoms kolekcijos,tai aišku,kad nemačiau biggrin.gif
Atsakyti
Labas bye1.gif Gal kas matete Siauliuose essence stay with me lupu blizgio ? Niekur nerandu 000189.gif
Atsakyti
Pagaliau nusigavau iki parduotuves, kuri prekiauja Essence priemonem. Noreaju apziuret tuos 'stay with me' blizgius, nagu lakus ir ploksteles nagu dizainui ir pan, bet realiai nusivyliau, nes ne tik sios firmos, bet ir kitu, taip nepilnai prideta, tai spalvu nera, tai produktu....

'Stay with me' is 7 galimu tik 5 spalvos yra (bet ir internetinej ju nera kitu), as emiau spalvyte 'candy bar', dar zvalgiausi i 'me & my icecream' bei berods 'i like cotton candy' (svelnesne alyvine), bet paskui apsigalvojau ir paemiau tik viena. Visgi testeriu nera, tai nebuvo aisku nei kas, nei kaip. O po to isejus is parduotuves isbandziau ir labai patiko thumbup.gif Tik jau atgal nejau.... Apsieisiu kolkas. 4u.gif Siaip aplikatorius man visai fainas, gerai padengia. lygiai, mano lupom tinka. Tik pilnai uztenka pasidazymo karta istrauktu aplikatorium - jei darkart ikisu ir istruakiu, tai per daug blizgio uzsitepa ir lipa ant dantu jis... ax.gif
user posted image

Dar paemiau 'blossoms etc' kolekcijos pudryte ir tos pacios kolekcijos blizgi, spalva 'naive' (foto virsutinis) bei 2 xxl' blizgius, spalvos 'nude kiss' ir 'big night out':
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

Dar ziurejau i lupdazius, bet kaip tik tuomet vyras paskambino, kad jau man laikas is ten eit, tai kuo skubiau dar lekiau prie kito stendo, dar tuos 'stay with me' blizgius apziurejau ir lupdaziai liko uzmirsti... ax.gif
Atsakyti
user posted image

Skaičiau, jog daugumai išbandžiusių šį manikiūro ir pedikiūro pieštuką teko nusivilti. O man jis patiko (pati turiu sidabrinį): truputėlį dar reikia įgūdžių lakuojant (peckiojant) nagų galiukus ir rankai priprasti prie korektoriaus antgalį primenančio aplikatoriaus, tačiau ir dabartinis rezultatas mane džiugina - laikosi jau trečia diena, niekas nepakitę ir neapsilaupę dar schmoll.gif ant viršaus lakavau paprastų paprasčiausiu Nail system laku ir essence top coat'u.
Atsakyti
QUOTE(shopingas @ 2011 05 28, 01:24)
Pagaliau nusigavau iki parduotuves, kuri prekiauja Essence priemonem. Noreaju apziuret tuos 'stay with me' blizgius, nagu lakus ir ploksteles nagu dizainui ir pan, bet realiai nusivyliau, nes ne tik sios firmos, bet ir kitu, taip nepilnai prideta, tai spalvu nera, tai produktu....

O plokšteles nagu dizainui matėte? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(gabijaber @ 2011 05 28, 14:34)
O plokšteles nagu dizainui matėte? smile.gif

Ne, ju isvis nebuvo...
Atsakyti
Shopingai, domina atsiliepimai apie blossoms ir stay with me blizgesius tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(suntea7 @ 2011 05 27, 21:02)

naudoju ''Stay Natural'' maskuoklį, šeip geras, maskuoju juo pagrinde paakius. Išsilaiko gan normaliai, būna ir praščiau. smile.gif antrą kart tikriausiai pirkčiau.
štai toks mano.
user posted image
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2011 05 27, 21:15)
Visos tokios paskirties Essence priemonės išbandytos ir visos mano nuomone prastos  cool.gif 

QUOTE(vestu_ @ 2011 05 28, 20:33)
naudoju ''Stay Natural'' maskuoklį

ačiū už nuomones smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo suntea7: 29 gegužės 2011 - 10:25