Merginos, gal kas esate bandę ką nors iš essence maskavimo priemonių? Ir kokių apskritai jų būna?
Reikia priemonės paakių, spuogelių maskavimui.
Turėjau L'oreal Touche Magique- labai patiko, bet norėtųsi rasti kažką pigiau
Nusipirkau ir aš oranžinį multiaction, tai irgi galiu pritart ankstesniems komentarams- labai patiko, nesulipina blakstienų, jos tokios lengvos, atskirtos ir tankios pasidaro, turbūt pirmas mano tušas, kuris musių kojyčių nepadaro iš blakstienų lyginant su rožiniu, tai rožinis sodriau, ryškiau padažo, oranžinis šiek tiek natūraliau atrodo. Išlaiko normaliai, trupėjimo nepastebėjau kol kas.
QUOTE(suntea7 @ 2011 05 27, 21:02)
Merginos, gal kas esate bandę ką nors iš essence maskavimo priemonių? Ir kokių apskritai jų būna?
Visos tokios paskirties Essence priemonės išbandytos ir visos mano nuomone prastos Geriau jau Catrice maskuoklių paletė tada...
QUOTE(sheeva @ 2011 05 27, 20:22)
Tibe, ar nematėt Essence jau yra Holographic kolekcija?
kadangi buvau toj,Eurokos,kurioj net nebuvo tos blossoms kolekcijos,tai aišku,kad nemačiau
Labas Gal kas matete Siauliuose essence stay with me lupu blizgio ? Niekur nerandu
Pagaliau nusigavau iki parduotuves, kuri prekiauja Essence priemonem. Noreaju apziuret tuos 'stay with me' blizgius, nagu lakus ir ploksteles nagu dizainui ir pan, bet realiai nusivyliau, nes ne tik sios firmos, bet ir kitu, taip nepilnai prideta, tai spalvu nera, tai produktu....
'Stay with me' is 7 galimu tik 5 spalvos yra (bet ir internetinej ju nera kitu), as emiau spalvyte 'candy bar', dar zvalgiausi i 'me & my icecream' bei berods 'i like cotton candy' (svelnesne alyvine), bet paskui apsigalvojau ir paemiau tik viena. Visgi testeriu nera, tai nebuvo aisku nei kas, nei kaip. O po to isejus is parduotuves isbandziau ir labai patiko Tik jau atgal nejau.... Apsieisiu kolkas. Siaip aplikatorius man visai fainas, gerai padengia. lygiai, mano lupom tinka. Tik pilnai uztenka pasidazymo karta istrauktu aplikatorium - jei darkart ikisu ir istruakiu, tai per daug blizgio uzsitepa ir lipa ant dantu jis...
Dar paemiau 'blossoms etc' kolekcijos pudryte ir tos pacios kolekcijos blizgi, spalva 'naive' (foto virsutinis) bei 2 xxl' blizgius, spalvos 'nude kiss' ir 'big night out':
Dar ziurejau i lupdazius, bet kaip tik tuomet vyras paskambino, kad jau man laikas is ten eit, tai kuo skubiau dar lekiau prie kito stendo, dar tuos 'stay with me' blizgius apziurejau ir lupdaziai liko uzmirsti...
'Stay with me' is 7 galimu tik 5 spalvos yra (bet ir internetinej ju nera kitu), as emiau spalvyte 'candy bar', dar zvalgiausi i 'me & my icecream' bei berods 'i like cotton candy' (svelnesne alyvine), bet paskui apsigalvojau ir paemiau tik viena. Visgi testeriu nera, tai nebuvo aisku nei kas, nei kaip. O po to isejus is parduotuves isbandziau ir labai patiko Tik jau atgal nejau.... Apsieisiu kolkas. Siaip aplikatorius man visai fainas, gerai padengia. lygiai, mano lupom tinka. Tik pilnai uztenka pasidazymo karta istrauktu aplikatorium - jei darkart ikisu ir istruakiu, tai per daug blizgio uzsitepa ir lipa ant dantu jis...
Dar paemiau 'blossoms etc' kolekcijos pudryte ir tos pacios kolekcijos blizgi, spalva 'naive' (foto virsutinis) bei 2 xxl' blizgius, spalvos 'nude kiss' ir 'big night out':
Dar ziurejau i lupdazius, bet kaip tik tuomet vyras paskambino, kad jau man laikas is ten eit, tai kuo skubiau dar lekiau prie kito stendo, dar tuos 'stay with me' blizgius apziurejau ir lupdaziai liko uzmirsti...
Skaičiau, jog daugumai išbandžiusių šį manikiūro ir pedikiūro pieštuką teko nusivilti. O man jis patiko (pati turiu sidabrinį): truputėlį dar reikia įgūdžių lakuojant (peckiojant) nagų galiukus ir rankai priprasti prie korektoriaus antgalį primenančio aplikatoriaus, tačiau ir dabartinis rezultatas mane džiugina - laikosi jau trečia diena, niekas nepakitę ir neapsilaupę dar ant viršaus lakavau paprastų paprasčiausiu Nail system laku ir essence top coat'u.
QUOTE(shopingas @ 2011 05 28, 01:24)
Pagaliau nusigavau iki parduotuves, kuri prekiauja Essence priemonem. Noreaju apziuret tuos 'stay with me' blizgius, nagu lakus ir ploksteles nagu dizainui ir pan, bet realiai nusivyliau, nes ne tik sios firmos, bet ir kitu, taip nepilnai prideta, tai spalvu nera, tai produktu....
O plokšteles nagu dizainui matėte?
QUOTE(gabijaber @ 2011 05 28, 14:34)
O plokšteles nagu dizainui matėte?
Ne, ju isvis nebuvo...
QUOTE(suntea7 @ 2011 05 27, 21:02)
naudoju ''Stay Natural'' maskuoklį, šeip geras, maskuoju juo pagrinde paakius. Išsilaiko gan normaliai, būna ir praščiau. antrą kart tikriausiai pirkčiau.
štai toks mano.
QUOTE(dontstop @ 2011 05 27, 21:15)
Visos tokios paskirties Essence priemonės išbandytos ir visos mano nuomone prastos
QUOTE(vestu_ @ 2011 05 28, 20:33)
naudoju ''Stay Natural'' maskuoklį
ačiū už nuomones