Įkraunama...
Įkraunama...

Essence kosmetika

QUOTE(rimmaa @ 2011 05 26, 14:43)
Merginos, kur jūd randat naujųjų blizgių Vilniuje? Kiek einu į Drogą, niekur nerandu  verysad.gif

Euokose reikia dairytis Essence stendų 4u.gif
Atsakyti
Oj, susimaišiau. Ir turėjau omeny Eurokos smile.gif na nė vienoj dar neužtikau
Atsakyti
QUOTE(rimmaa @ 2011 05 26, 15:11)
Oj, susimaišiau. Ir turėjau omeny Eurokos smile.gif na nė vienoj dar neužtikau

Vilniaus Akropolio Eurokose vakar pirkau tą blizgį smile.gif O Oze nemačiau, lyg ir nebuvo g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo metamorphosis: 26 gegužės 2011 - 14:26
Rimtai? Buvau ten, nu nemačiau nors tu ką.. matyt akla jau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rimmaa @ 2011 05 26, 15:55)
Rimtai? Buvau ten, nu nemačiau nors tu ką.. matyt akla jau  biggrin.gif

Gal išpirko? Kai buvau, tai jie tokiam siauram plyšelyje stende buvo padėti, ir keturi bebuvo likę g.gif
Atsakyti
QUOTE(metamorphosis @ 2011 05 26, 16:03)
Gal išpirko? Kai buvau, tai jie tokiam siauram plyšelyje stende buvo padėti, ir keturi bebuvo likę g.gif

Tai turbūt jau buvo išpirkti, gaila unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(rimmaa @ 2011 05 26, 14:43)
Merginos, kur jūd randat naujųjų blizgių Vilniuje? Kiek einu į Drogą, niekur nerandu  verysad.gif

Eurokose mirksiukas.gif
Papildyta:

Per vėlai pamačiau, kad pasitaisėte blush2.gif
Atsakyti
Radau ir aš pagaliau blizgius! smile.gif paėmiau 1 ir 2 numeriukus, spalvytės gražios, žiūrėsiu kaip laikys smile.gif dar pasiėmiau dvipusį akių pieštuką - vienam gale juodas, o kitam baltas. Tai juodas labai patiko (ryškus, gerai brėžia, išsilaiko), o baltas nekoks unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rimmaa: 27 gegužės 2011 - 17:00
o kur jūs radot?bo aš jau praradau viltį biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Tibė @ 2011 05 27, 18:18)
o kur jūs radot?bo aš jau praradau viltį biggrin.gif

CUP'e smile.gif Aš irgi jau buvau praradus biggrin.gif tikiuos dar rasit ! 4u.gif
Atsakyti
o,bent ne kitam pasaulio krašte biggrin.gif eisiu kada ieškoti
Atsakyti
QUOTE(metamorphosis @ 2011 05 26, 10:20)
Superinis daiktas. Šiandien išbandžiau: jokių gumulėlių, visiškai nelipina blakstienų, labai tankina, kad ilgintų nepastebėjau, bet ir nerašo, kad turėtų ilginti, tik didinti apimtį  smile.gif Kol kas labai patenkinta smile.gif

Pritariu dėl oranžinio Multiaction drinks_cheers.gif Tušas patiko, nes tankina, paprasta padažyt net tas blaktienas, kurios pačiose akių kampučiuose. Be to nelipina ir neapsunkina blakstienų. Nepastebėjau, kad trupėtų. Labai patiko, skirčiau jam antrą vietą po rožinio.

Tibe, ar nematėt Essence jau yra Holographic kolekcija?
Atsakyti