Įkraunama...
Įkraunama...

Essence kosmetika

Man irgi tas manikiūro pieštukas labai nepatiko, nusilupo pirmą dieną nusilakavus doh.gif bet kaip už vieną centą tai nesigailiu, kad pabandžiau, pati nepirkčiau jokiu būdu.
Atsakyti
Keista kad tik man vienai patiko biggrin.gif Nors seip man visi lakai labai greit apsilaupo,o sitas laikos bent truputi geriau unsure.gif
Atsakyti
man irgi nieko gero tas pieštukas, pradėjo luptis po kelių valandų, po vieno karto guli nenaudojamas
Atsakyti
Košmaras tas pieštukas, pasigailėjau, kad naudojau jį darydamasi manikiūrą vakar, nes šiandien teko perlakuot nagus doh.gif
Atsakyti
QUOTE(-Jzh- @ 2011 05 25, 17:20)
Košmaras tas pieštukas, pasigailėjau, kad naudojau jį darydamasi manikiūrą vakar, nes šiandien teko perlakuot nagus  doh.gif

Aš laukiu jūsų atsakymo Catrice kosmetikos temoje blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
Nusipirkau ir aš šį daiktą biggrin.gif :
user posted image
Jo aplikatorius tikrai labai keistas blink.gif :
user posted image
Dengiasi neįprastai, bet spalva tobula smile.gif Gana lipnus, bet tikrai nėra, kaip rašo "longlasting" biggrin.gif Suvalgius ledą, neliko jo nė žymės biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Inspiratative @ 2011 05 19, 16:29)
Sveikos smile.gif  o gal kuri jau išbandėt oranžinį multiaction tušą? ax.gif user posted image

Superinis daiktas. Šiandien išbandžiau: jokių gumulėlių, visiškai nelipina blakstienų, labai tankina, kad ilgintų nepastebėjau, bet ir nerašo, kad turėtų ilginti, tik didinti apimtį smile.gif Kol kas labai patenkinta smile.gif
Atsakyti
QUOTE(metamorphosis @ 2011 05 25, 18:54)
Dengiasi neįprastai, bet spalva tobula smile.gif Gana lipnus, bet tikrai nėra, kaip rašo "longlasting" biggrin.gif Suvalgius ledą, neliko jo nė žymės biggrin.gif

Mano nuomone realiai nera "long lasting" blizgiu, ypac kai valgoma kazkas. Prisiskaiciau, apie toki "lip stain" kurie nenusivalgo ir nenusitrina, bet tai nera blizgis rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(fairynlovely @ 2011 05 26, 11:05)
Mano nuomone realiai nera "long lasting" blizgiu, ypac kai valgoma kazkas. Prisiskaiciau, apie toki "lip stain" kurie nenusivalgo ir nenusitrina, bet tai nera blizgis  rolleyes.gif

Na nežinau, aš nesitikiu, kad liks šlapias efektas, bet bent jau spalva turėtų likti, kažkada turėjau maybelline superstay lipgloss, tai tikrai atlaikydavo viską smile.gif
Atsakyti
QUOTE(metamorphosis @ 2011 05 25, 17:54)

As irgi pasidaviau bandos jausmui ir nusipirkau biggrin.gif kol kas galiu pasakyt kad spalva tikrai labai gera, kaina irgi super. Tik jau sepetelis tai galetu buti normalus, nepratusi as prie tokio biggrin.gif
Atsakyti
user posted image
Palieku atsiliepimus. Visai patiko dėl to, kad nelipina blakstienų, labai gražiai jas atskiria ir tikrai prailgina, nors tepant jo daugiau šiek tiek matosi nelygiai prilipusios ilginančios dalelės. Šiek tiek pritrūko apimties efekto, t.y. blakstienų nestorina, o aš būtent tankinančius ir storinančius tušus mėgstu. Pastebėtina ir tai, kad tušas į dienos pabaigą linkęs patrupėti. Na išvada ta, kad tušas visai neblogas kaip už tokią kainą smile.gif
Atsakyti
Merginos, kur jūd randat naujųjų blizgių Vilniuje? Kiek einu į Drogą, niekur nerandu verysad.gif
Atsakyti