Man irgi tas manikiūro pieštukas labai nepatiko, nusilupo pirmą dieną nusilakavus bet kaip už vieną centą tai nesigailiu, kad pabandžiau, pati nepirkčiau jokiu būdu.
Keista kad tik man vienai patiko Nors seip man visi lakai labai greit apsilaupo,o sitas laikos bent truputi geriau
man irgi nieko gero tas pieštukas, pradėjo luptis po kelių valandų, po vieno karto guli nenaudojamas
Košmaras tas pieštukas, pasigailėjau, kad naudojau jį darydamasi manikiūrą vakar, nes šiandien teko perlakuot nagus
QUOTE(-Jzh- @ 2011 05 25, 17:20)
Košmaras tas pieštukas, pasigailėjau, kad naudojau jį darydamasi manikiūrą vakar, nes šiandien teko perlakuot nagus
Aš laukiu jūsų atsakymo Catrice kosmetikos temoje
Nusipirkau ir aš šį daiktą :
Jo aplikatorius tikrai labai keistas :
Dengiasi neįprastai, bet spalva tobula Gana lipnus, bet tikrai nėra, kaip rašo "longlasting" Suvalgius ledą, neliko jo nė žymės
Jo aplikatorius tikrai labai keistas :
Dengiasi neįprastai, bet spalva tobula Gana lipnus, bet tikrai nėra, kaip rašo "longlasting" Suvalgius ledą, neliko jo nė žymės
QUOTE(Inspiratative @ 2011 05 19, 16:29)
Sveikos o gal kuri jau išbandėt oranžinį multiaction tušą?
Superinis daiktas. Šiandien išbandžiau: jokių gumulėlių, visiškai nelipina blakstienų, labai tankina, kad ilgintų nepastebėjau, bet ir nerašo, kad turėtų ilginti, tik didinti apimtį Kol kas labai patenkinta
QUOTE(metamorphosis @ 2011 05 25, 18:54)
Mano nuomone realiai nera "long lasting" blizgiu, ypac kai valgoma kazkas. Prisiskaiciau, apie toki "lip stain" kurie nenusivalgo ir nenusitrina, bet tai nera blizgis
QUOTE(fairynlovely @ 2011 05 26, 11:05)
Mano nuomone realiai nera "long lasting" blizgiu, ypac kai valgoma kazkas. Prisiskaiciau, apie toki "lip stain" kurie nenusivalgo ir nenusitrina, bet tai nera blizgis
Na nežinau, aš nesitikiu, kad liks šlapias efektas, bet bent jau spalva turėtų likti, kažkada turėjau maybelline superstay lipgloss, tai tikrai atlaikydavo viską
QUOTE(metamorphosis @ 2011 05 25, 17:54)
As irgi pasidaviau bandos jausmui ir nusipirkau kol kas galiu pasakyt kad spalva tikrai labai gera, kaina irgi super. Tik jau sepetelis tai galetu buti normalus, nepratusi as prie tokio
Palieku atsiliepimus. Visai patiko dėl to, kad nelipina blakstienų, labai gražiai jas atskiria ir tikrai prailgina, nors tepant jo daugiau šiek tiek matosi nelygiai prilipusios ilginančios dalelės. Šiek tiek pritrūko apimties efekto, t.y. blakstienų nestorina, o aš būtent tankinančius ir storinančius tušus mėgstu. Pastebėtina ir tai, kad tušas į dienos pabaigą linkęs patrupėti. Na išvada ta, kad tušas visai neblogas kaip už tokią kainą
Merginos, kur jūd randat naujųjų blizgių Vilniuje? Kiek einu į Drogą, niekur nerandu