Įkraunama...
Įkraunama...

Essence kosmetika

QUOTE(lady_m @ 2011 05 23, 17:29)
O Klaipėdoje kas nors matėt šiuos naujuosius blizgesiukus? Pravažiavau kelis Eurokosus, bet neužtikau  g.gif

bige maciau yra 4u.gif

merginos ssakykit gal kas mate is nauju lupdaziuku essence pastoviosios kolekcijos yra atsirade jau kur ar dar ne? naujieji numeriukai nuo 52 turi but bigsmile.gif
jei kas kur pamatysit praneskit ax.gif
Atsakyti
gal kas gali pakomentuoti kaip issilaiko spalvyte siu naujuju blizgiu "stay with me"
Atsakyti
Uzvakar isbandziau piestuka prancuziskam manikiurui, nusilakavau vakare. Kita ryta ploviau nemazai (buvau su pirstinem),jas nusimovus,praktiskai visi nagai buvo apsilaupe,baltoji dalis nutrupejus. Niekad nepirkciau, gerai, kad uz dyka dave,tai bent supratau kokia tai nesamone.
Atsakyti
O kokiu kitu uzlakavot? biggrin.gif Nes man jis labai patinka,spalva super balta,man laikos ilgiau negu su paprastu laku thumbup.gif Tik po keliu kartu pradeda teketi dazai tuo piestuku ir nebeimanoma nieko uzdazyt,bet seip tai super jis man smile.gif Ten man rodos akriliniu dazu pagrindu, kurie nusiplauna po vandeniu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(smilsee @ 2011 05 24, 11:46)
O kokiu kitu uzlakavot? biggrin.gif  Nes man jis labai patinka,spalva super balta,man laikos ilgiau negu su paprastu laku thumbup.gif  Tik po keliu kartu pradeda teketi dazai tuo piestuku ir nebeimanoma nieko uzdazyt,bet seip tai super jis man  smile.gif Ten man rodos akriliniu dazu pagrindu, kurie nusiplauna po vandeniu  ax.gif

Taip,ant virsaus uzlakau laku. Man primine korektoriu schmoll.gif
Atsakyti
Pasirodysiu lyg visiška neišmanėle, bet kas gali paaiškinti kaip šituo pieštuku naudotis? user posted image
Jis kažkoks kietas, jokios spalvos.. Purčiau ir visa kita.. Kokia jo paskirtis? ax.gif ax.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(NickaD @ 2011 05 24, 17:50)
Pasirodysiu lyg visiška neišmanėle, bet kas gali paaiškinti kaip šituo pieštuku naudotis? user posted image
Jis kažkoks kietas, jokios spalvos.. Purčiau ir visa kita.. Kokia jo paskirtis? ax.gif  ax.gif  ax.gif

My Webpage
Atsakyti
Ačiū. 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Beje,Klaipedoj riporto maximos eurokose maciau tu naujuju blizgiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Laumė* @ 2011 05 24, 18:54)

labai sudomino, reikes nusipirkti ir isbandyti
Atsakyti
QUOTE(Kristalė* @ 2011 05 24, 22:21)
labai sudomino, reikes nusipirkti ir isbandyti

Dabar perkant bet kuria Essence preke, ji duoda uz 1 ct mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(smilsee @ 2011 05 24, 12:46)
O kokiu kitu uzlakavot? biggrin.gif  Nes man jis labai patinka,spalva super balta,man laikos ilgiau negu su paprastu laku thumbup.gif  Tik po keliu kartu pradeda teketi dazai tuo piestuku ir nebeimanoma nieko uzdazyt,bet seip tai super jis man  smile.gif Ten man rodos akriliniu dazu pagrindu, kurie nusiplauna po vandeniu  ax.gif

Man irgi jis nieko gero, vakar gavau, tai po pietu pasidariau su juo galiukus, ant virsaus bespalvio uztepiau, o ryte jau visi krasciukai aptrupeje buvo, nors slapinta rankos minimaliai buvo smile.gif
Atsakyti
man su tuo pieštuku vinas nagas jau pirmą dieną nusilupo, sekančią visi kiti aptrupėjo. nors buvo tikrai geru top-coat'u užtepti. tai ar tas tepaliukas prie nago neprisitvirtina, ar kaip g.gif
Atsakyti