Įkraunama...
Įkraunama...

Essence kosmetika

QUOTE(Orestes @ 2011 08 09, 23:25)
Na ką, pagaliau ir mane paveikė jūsų atsiliepimai apie XXXL Nudes blizgesį, nusipirkau Toffee Forever

user posted image

Visad maniau, kad jei pirksiu kažkurį iš šitų, imsiu kitą spalvą (ši atrodė labai ruda). Bet prisiskaičiau tiek daug atsiliepimų būtent apie šią, kad nusprendžiau surizikuoti. Ir ką - suuuuper  thumbup.gif Spalva ant lūpų atrodo nuostabiai, kvapas puikus, visai neerzina, žėri irgi labai gražiai, ypač saulutėje  wub.gif Ir malonus labai, nėra lipnus. Vienintelis minusas - laikosi labaaai trumpai. Bet ko norėt už tokią kainą (mokėjau 5.69 su akcija). Žodžiu eilinį kartą džiaugiuosi prisiskaičiusi jūsų nuomonių  biggrin.gif

pagal ta pacia kacija pirkau sita blizgesi, tikrai labai patiko. turiu panasius is artdeco, tai kaina keturis kartus skiriasi, o vienintelis produktu skirtumas, kad essence blizgis trumpiau laiko smile.gif
Atsakyti
Stay with me blizgesys labai net patiko bigsmile.gif Turiu spalvą Candy bar,tai labai labai gražu man,manau,kad dar vieną tikrai nusipirksiu smile.gif O ir šepetėlis patogus,žodžiu patenkinta ir ryškumu ir spalva thumbup.gif
Ir pasiėmiau XXXL Nudes,toffee spalva taip pat gražiausia pasirodė,ir išbandžius tikrai pliusas blizgiui biggrin.gif Jau seniai tokio "be spalvos" neturėjau,bet kažkaip tikrai dailiai atrodo,žvilga dailiai ir malonus ant lūpų smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *charite*: 10 rugpjūčio 2011 - 16:20
Dar is essence man labai patinka nagu lakai "Colour and go". Tikrai ilgai laiko, turiu kelias megstamas spalvas (molio, pilka). O nepatiko tai ju piestukas prancuziskam manikiurui. gavau eurokose dovanu, bet greit i siukliadeze manau keliaus blink.gif
Atsakyti
Gal žinot, kiek tas xxl blizgesys kainuoja be akcijos?

Ir ar nepradeda po kiek laiko "smirdėti" (nemoku tiksliau paaiškintt, su daugeliu taip būna, kad greit labai bjaurus tampa kvapas).

Atsakyti
QUOTE(razinka999 @ 2011 08 10, 17:44)
Dar is essence man labai patinka nagu lakai "Colour and go". Tikrai ilgai laiko, turiu kelias megstamas spalvas (molio, pilka). O nepatiko tai ju piestukas prancuziskam manikiurui. gavau eurokose dovanu, bet greit i siukliadeze manau keliaus  blink.gif

Kuom būtent nepatiko? Nežinau, man tai jis gan neblogas. Laikėsi neprastai,tikrai būna ir blogiau. Tik mažai to skystaliuko toj bonkutej, man tik porai kartų teužteko. g.gif
Atsakyti
*****, aš kaip tik varau į Eurokos niekaip tų nude XXXL blizgių nematau. Ieškojau Kauno akropolio eurokos, maximos bazės eurokos, paskui laisvėj dar kažkokioj ir niekur neradau. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(koko_sa @ 2011 08 10, 18:43)
Kuom būtent nepatiko? Nežinau, man tai jis gan neblogas. Laikėsi neprastai,tikrai būna ir blogiau. Tik mažai to skystaliuko toj bonkutej, man tik porai kartų teužteko. g.gif

gal pati kalta, man baisiai nepatogus buvo naudot, siaip ne taip to skystaliuko pavykdavo isgaut g.gif gal koki broka ar perdziuvusi gavau smile.gif

o del blizgesio kvapo nezinau, trumpai turiu ;/ bet kai jo kaina be akciju atrakciju apie 8 litus, tai galima ir dazniau pakeisti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(razinka999 @ 2011 08 10, 19:15)
gal pati kalta, man baisiai nepatogus buvo naudot, siaip ne taip to skystaliuko pavykdavo isgaut  g.gif  gal koki broka ar perdziuvusi gavau smile.gif

o del blizgesio kvapo nezinau, trumpai turiu ;/ bet kai jo kaina be akciju atrakciju apie 8 litus, tai galima ir dazniau pakeisti smile.gif

man irgi tik pirma karta normaliai pavyko tuo piestuku ispaisyti nagus, kitais kartais buvo jau kancia, nes skystis nebegdavo, reikejo stipriai spaust, o stipriai suspaudus daznai sliuksteldavo ant nago per daug, vel valyt naga.. na tikrai isradimas geras, bet padarytas nekokybiskai ar kaip.
Atsakyti
O kaip tie kreminiai seseliai kazin? nesubega labai? levai kad cia kur esu ner testeriu.. spalvom pazet unsure.gif o skaistalus kreminus maciau, tai toks jausmas, kad visai neduoda spalvos unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(laukianti stebuklo @ 2011 08 08, 14:29)
apziuejau siandien ballerina backstage kolekcija ir isigijau skaistalus sufle, kainavo 11,5lt laabai patinka man panasi konsistencija kaip ir maybelline dream mouse, bet essence man labiau patinka, spalva tokia svelni rozine nei per ryski, nei per blanki, zodziu man kaip tik.

Matos spalva ? bigsmile.gif as tepiau ant rankos, man nieko nesimato unsure.gif
Atsakyti
Nusipirkau essence long lasting eye pencil, kadangi nesigauna gražiai pasidažyt tai galiu padovanot kam nors už porą šokoladų rolleyes.gif mano juodas, vos porą kartų naudotas
user posted image
Atsakyti
QUOTE(MissR @ 2011 08 10, 20:32)
man irgi tik pirma karta normaliai pavyko tuo piestuku ispaisyti nagus, kitais kartais buvo jau kancia, nes skystis nebegdavo, reikejo stipriai spaust, o stipriai suspaudus daznai sliuksteldavo ant nago per daug, vel valyt naga.. na tikrai isradimas geras, bet padarytas nekokybiskai ar kaip.

kazkaip su dozavimu turbut prastai padaryta g.gif
Atsakyti
na gi mielosios atsiliepkit ka nors apie essence pudras, permeciau visa tema, nieko neradau, ar jau tokios prastos kad net nekomentuojAT?

p.s. jus man durnei paaiskinkit kodel essence kaip kojines keicia savo kolekcijas, kruva visokiausiu limituotu leidimu, ir veliau isima is prekybos, zinokit nu taip jau nervina, palaiko kelis menesius ir bsio nespejai nusipirkt tai lieki ant ledo. doh.gif
Atsakyti