Įkraunama...
Įkraunama...

Essence kosmetika

Na ką, pagaliau ir mane paveikė jūsų atsiliepimai apie XXXL Nudes blizgesį, nusipirkau Toffee Forever

user posted image

Visad maniau, kad jei pirksiu kažkurį iš šitų, imsiu kitą spalvą (ši atrodė labai ruda). Bet prisiskaičiau tiek daug atsiliepimų būtent apie šią, kad nusprendžiau surizikuoti. Ir ką - suuuuper thumbup.gif Spalva ant lūpų atrodo nuostabiai, kvapas puikus, visai neerzina, žėri irgi labai gražiai, ypač saulutėje wub.gif Ir malonus labai, nėra lipnus. Vienintelis minusas - laikosi labaaai trumpai. Bet ko norėt už tokią kainą (mokėjau 5.69 su akcija). Žodžiu eilinį kartą džiaugiuosi prisiskaičiusi jūsų nuomonių biggrin.gif
Atsakyti
Nu rupke, ir man dabar prisireikė to blizgio doh.gif nusipirksiu reik nereik... Nors kaina juokinga, bet nervina, kad nemoku atsispirt biggrin.gif doh.gif
kaip akių pieštukai essence? Gerai laikosi?
Atsakyti
QUOTE(koko_sa @ 2011 08 09, 22:54)
Nu rupke, ir man dabar prisireikė to blizgio doh.gif nusipirksiu reik nereik... Nors kaina juokinga, bet nervina, kad nemoku atsispirt biggrin.gif doh.gif

Turiu juoda piestuka, tai man laiko tikrai gerai, daug geriau negu mano turimi clinique ir dior.
Atsakyti
QUOTE(lauryna @ 2011 08 09, 21:07)
MissR, apie situos as rasiau.

Kaip pigmentacija šitų šešėlių? Ar tamsi tokia pat ant vokų, kaip pakuotėje? atspalviai atrodo super, kaip tik tokių ieškau rolleyes.gif

QUOTE(koko_sa @ 2011 08 09, 23:54)

Labai geri pieštukai, kaip drožiami mediniai, taip išsukami. Minkšti, bet gerai laikosi. Pirkau daug skirtingų atspalvių, nepatiko tik vienas - išsukamas, atspalvis 10 almost famous. Šitas nepigmentuotas, tepasi gabaliukais, nesilaiko ax.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2011 08 10, 07:19)
Kaip pigmentacija šitų šešėlių? Ar tamsi tokia pat ant vokų, kaip pakuotėje? atspalviai atrodo super, kaip tik tokių ieškau  rolleyes.gif
Labai geri pieštukai, kaip drožiami mediniai, taip išsukami. Minkšti, bet gerai laikosi. Pirkau daug skirtingų atspalvių, nepatiko tik vienas - išsukamas, atspalvis 10 almost famous. Šitas nepigmentuotas, tepasi gabaliukais, nesilaiko  ax.gif

Seseliai nera labai pigmentuoti, ant voku neatrodo labai tamsiai kaip pakuoteje.

Atsakyti
QUOTE(koko_sa @ 2011 08 09, 23:54)

turiu juodą, atsparų vandeniui, palyginus kainos ir kokybės santykį laikosi tikrai neblogai, nors man dienos pabaigoje vis tiek jau būna nuplaukęs truputį.
Atsakyti
QUOTE(Orestes @ 2011 08 10, 00:25)
Spalva ant lūpų atrodo nuostabiai, kvapas puikus, visai neerzina, žėri irgi labai gražiai, ypač saulutėje  wub.gif Ir malonus labai, nėra lipnus. Vienintelis minusas - laikosi labaaai trumpai. Bet ko norėt už tokią kainą (mokėjau 5.69 su akcija). Žodžiu eilinį kartą džiaugiuosi prisiskaičiusi jūsų nuomonių  biggrin.gif

Sutinku drinks_cheers.gif

O aš norėjau pagirt "stay with me" blizgesį wub.gif Turiu "my favorite milkshake" (kairiame krašte).
user posted image

Labai puikiai laikosi, švelni spalva, blizga pakankamai, bet neperdaug. Kvapas nesierzina. Tik šepetėlis nelabai patogus, nes jis tokios keistos vingiuotos formos.
Bet tikrai labai džiaugiuosi šiuo pirkiniu ir tas šepetėlis tikriausiai vienintelis minusiukas. Mokėjau apie 8lt. Už tokią kainą tikrai verta smile.gif
Atsakyti
Aš taip pat šitą turiu, tą pačią spalvytę, nerealus jis man wub.gif Ir prie to šepetėlio įmanoma priprasti, man jau nebemaišo jis biggrin.gif
Atsakyti
Tikrai Stay with me blizgesiai nerealūs. Candy Bar spalvos jau antrą tūbelę naudoju, taip pat turiu dar dvi kitas spalvas wub.gif
Atsakyti
Aš irgi prisidedu prie pagyrų stay with me blizgesiukui bigsmile.gif
fainas tikrai ir šepetėlis kad ir keistokas, bet priprast galima. Tik spalvą nevykusią pasiėmiau, tai nesinaudoja. Galėjau imt my favorite milkshake. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(lauryna @ 2011 08 10, 09:09)
Seseliai nera labai pigmentuoti, ant voku neatrodo labai tamsiai kaip pakuoteje.

Gaila, teks dairytis kito gamintojo unsure.gif
Atsakyti
kuri is essence pudru nekemsa poru (ar kemsa maziausiai)?
nusipirkau si menesi brangia pudra isleidau kruva pinigu..bet nuo jos inkstirai kaip grybai po lietaus dauginasi..
sakau gal ka is pigesnes essence pudros pasiulytumet pabandyt? blush2.gif
Atsakyti