Įkraunama...
Įkraunama...

Essence kosmetika

O aš nusipirkau tuos šešėlius.

user posted image

Spalva pas des copper. Labai malonios konsistencijos, gražiai blizga. Laikosi neblogai, į dienos pabaigą šiek tiek subėga. Išpardavimo metu gal ir kitą spalvą paimsiu, jei tik bus.
Atsakyti
Vakar nusipirkau dvispalvius seselius ir xxl nude lupu blizgi. bigsmile.gif Likau labai nustebinta, seseliai puikiai issilaike nuo 7.00 iki 19. 00 h, nesubego i rauksles, nors ir nenaudojau seseliu pagrindo. Lupu blizgis taip pat suzavejo, puiki spalva ir gerai laikosi. thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(lauryna @ 2011 08 08, 21:20)
Vakar nusipirkau  dvispalvius seselius ir xxl nude lupu blizgi. bigsmile.gif Likau labai nustebinta, seseliai puikiai issilaike nuo 7.00 iki 19. 00 h, nesubego i rauksles, nors ir  nenaudojau seseliu pagrindo. Lupu blizgis taip pat suzavejo, puiki spalva ir gerai laikosi. thumbup.gif  thumbup.gif

mačiau vakar paskutiniuose pirkiniuose tuos jūsų šešelius. Tokie blizgūs atrodo. Kaip uzsitepus atrodo?
Atsakyti
QUOTE(koko_sa @ 2011 08 08, 20:27)
mačiau vakar paskutiniuose pirkiniuose tuos jūsų šešelius. Tokie blizgūs atrodo. Kaip uzsitepus atrodo?

Blizgoki, bet daug netepiau. blush2.gif Jie daugiau gal vakarui tiktu.
Atsakyti
Nusipirkau visų išgirtą oranžinį tušą ir lūpdažį. Kol kas nuomonė tik apie lūpdažį ax.gif
Nesitikėjau, kad taip patiks. Juo labiau, kad lūpdažių aš aplamai nemėgstu ir beveik nenaudoju biggrin.gif Bet šitas tikrai labai smagus.
Privalumai:
kvepia saldainiais
riebus, lengvai tepasi
ant lūpų jausmas lyg būtų užtepta lūpų balzamo
blizgus finish'as
pakuotė simpatiška ir jos spalva atitinka lūpdažio atspalvį
gan gerai laikosi, po valgymo dar kažkas lieka
nesausina
kainuoja kapeikas (su nuolaida mažiau, nei 6 lt)
Trūkumų nepastebėjau.
Mano spalvytė 51, Fifth avenue - ryški rožinė.
user posted image
Atsakyti
BALLERINA BACKSTAGE kolekcija
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Olivia.: 09 rugpjūčio 2011 - 15:27
QUOTE(koko_sa @ 2011 08 08, 21:27)

apie kuriuos dvigubus seselius cia eina kalba?

as va tokius esu prigriebus
user posted image
tai vienais labai patenkinta (rusva ir gelsva spalvos)

o vat kitais (sidabrine ir ruzava spalvos) labai man nepatiko , kazkaip negraziai dengiasi, ir turi bjauru metalini spindesi doh.gif

beje kokie atsiliepimai apie flomasterini essence piestuka black mania?
user posted image
as nesugebu ismokti su juo dazytis, na grynas flomasteris man doh.gif gal kas atrado buda kaip su juo elgtis reikia blink.gif ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MissR: 09 rugpjūčio 2011 - 16:10
QUOTE(dontstop @ 2011 08 09, 14:09)
Nusipirkau visų išgirtą oranžinį tušą ir lūpdažį. Kol kas nuomonė tik apie lūpdažį  ax.gif
Nesitikėjau, kad taip patiks. Juo labiau, kad lūpdažių aš aplamai nemėgstu ir beveik nenaudoju  biggrin.gif Bet šitas tikrai labai smagus.
Privalumai:
kvepia saldainiais
riebus, lengvai tepasi
ant lūpų jausmas lyg būtų užtepta lūpų balzamo
blizgus finish'as
pakuotė simpatiška ir jos spalva atitinka lūpdažio atspalvį
gan gerai laikosi, po valgymo dar kažkas lieka
nesausina
kainuoja kapeikas (su nuolaida mažiau, nei 6 lt)
Trūkumų nepastebėjau.
Mano spalvytė 51, Fifth avenue - ryški rožinė.

Aš irgi šį turiu, tapačią spalvyte.
laiko tikrai gan gerai, riebus. Bet man nepatinka, kad jame daug blizgučių. doh.gif tai va taip ir guli nenaudojamas, gal kada ir susizgadys .
Atsakyti
MissR, apie situos as rasiau.
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Pikciurna_ @ 2011 08 08, 14:29)
Kiek kainavo ?  ax.gif

6 lt su centais. 4u.gif
Atsakyti
Kuris geresnis iš flomasterinių pravedimų - black mania ar paprastas?
Atsakyti
šiandien ir aš pastebėjau, kad oranžinis tušas tepa paakius šiek tiek unsure.gif
kaip gaila, nes taip patiko kaip dažo doh.gif angel_sadangel.gif
Atsakyti