Įkraunama...
Įkraunama...

Essence kosmetika

QUOTE(rosea @ 2011 08 07, 17:34)
mistika:) man oranzinis vienas is geriausiu kada bandytu tusu, niekuom YSL nenusileidziantis, bet byra jau po poros valandu, o kai turejau rozini visa diena man jis laikesi g.gif

Nu va tas pats, po poros valandu paakiai buvo normaliai juodi unsure.gif
Zodziu man zalias(sitas isvis tragiskai byredavo) ir oranzinis byra, o rozinis ne. Dazo tiek oranzinis tiek rozinis abu graziai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Soy @ 2011 08 07, 19:04)
Nu va tas pats, po poros valandu paakiai buvo normaliai juodi unsure.gif
Zodziu man zalias(sitas isvis tragiskai byredavo) ir oranzinis byra, o rozinis ne. Dazo tiek oranzinis tiek rozinis abu graziai smile.gif

Man orandžinis nebyra biggrin.gif
Atsakyti
uzsikabinau uz akcijos ir pagriebiau skaistalu sepetuka. tai zinokit, isimylejau !! nuostabesnio (dar ir uz tokia kaina) neesu turejus. bigsmile.gif wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
Išviso, gal ar tušas byra/nebyra priklauso nuo pagaminimo datos arba kiek laiko jau juo naudojatės... Mistika su tuo byrėjimu yra. g.gif
Atsakyti
Nors Lietuvoj naujas Essence stendas taip ir nepasirodė, keletas naujų gaminių tiesiog dėliojami senajame, bet vis tiek laukiu rudens naujovių. Čia radau peržiūrai:
http://essence-kosme...nce-gaminiai#43
Atsakyti
QUOTE(NickaD @ 2011 08 07, 22:00)
Išviso, gal ar tušas byra/nebyra priklauso nuo pagaminimo datos arba kiek laiko jau juo naudojatės... Mistika su tuo byrėjimu yra. g.gif

Man asmeniskai byrejo naujas, po pirmo panaudojimo.
Atsakyti
Man žalias tušas byra siaubingai, nors ir dažo gražiai doh.gif Blizgį toffee dievinu, antrą jau baigiu sunaudoti wub.gif
Ir dar labai įsimylėjau essence balerrina nagų lakus, juodą ir rožinį, superiškai lakuojasi ir laikosi, tas juodaiss labai visų dėmesį traukia, nes nagučiai neilgi, juo nulakuoti, blizgučiai gražiai žėri prieš saulę wub.gif
Atsakyti
QUOTE(sheeva @ 2011 08 08, 00:46)
Nors Lietuvoj naujas Essence stendas taip ir nepasirodė, keletas naujų gaminių tiesiog dėliojami senajame, bet vis tiek laukiu rudens naujovių. Čia radau peržiūrai:
http://essence-kosme...nce-gaminiai#43

Jau kiek norėčiau iš čia. bigsmile.gif Tikiuosi, kad LT bus.
Atsakyti
QUOTE(sheeva @ 2011 08 07, 23:46)

Koks šepetėlis! bigsmile.gif Turbūt toks pat švelnus kaip ir dabartinis, esamas stenduose. wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Soy @ 2011 08 07, 09:49)
As irgi nusipirkau oranzini tusa, bet man jis byra unsure.gif Dazo tikrai graziai nu bet...
Rozinis nebyrejo

Susigundžiau ir aš oranžiniu tušu, gaila, bet byra ir man g.gif O efektas pasidažius tikrai neblogas.
Atsakyti
QUOTE(Zarina'4ka @ 2011 08 07, 21:54)
uzsikabinau uz akcijos ir pagriebiau skaistalu sepetuka. tai zinokit, isimylejau !! nuostabesnio (dar ir uz tokia kaina) neesu turejus. bigsmile.gif  wub.gif  thumbup.gif

Kiek kainavo ? ax.gif
Atsakyti
tikrai naujo stendo taip ir nesulaukem doh.gif tikekimes, kad jis dar atkeliaus iki musu ir tos rudens naujoves karttu rolleyes.gif
apziurejau siandien ballerina backstage kolekcija ir isigijau skaistalus sufle, kainavo 11,5lt laabai patinka man panasi konsistencija kaip ir maybelline dream mouse, bet essence man labiau patinka, spalva tokia svelni rozine nei per ryski, nei per blanki, zodziu man kaip tik. Ir isigijau plauku raisti 5,95lt kainavo irgi patinka.
ziurejau ir seselius, spalvos visu tai thumbup.gif , bet kai apziurejau geriau juos tik apie 2gr. verysad.gif doh.gif , tai seseliu yra tik kakliuke tam, o visas indelio dugnas tai tuscias, kazkaip kai apsiziurejau ir persigalvojau schmoll.gif
lupu blizgesiai pieniniai man tokie pasirode savo konsistencija irgi nesuzavejo, tik blizgesiu aplikatorius labai patiko, bet visumoj nesugunde vis tik mane jie.

laukiu 50's girls reloaded kolekcijos. O gal ji jau yra kai kur pasirodzius?? bigsmile.gif
Atsakyti