Įkraunama...
Įkraunama...

Essence kosmetika

QUOTE(Inspiratative @ 2011 08 04, 22:56)
  Žinau, kad labai išgirtas xxl nudes toffee forever blizgis, tai norėjau tokio kvailoko klausimo paklaust,ar nėra jis per daug rudas ant lupų g.gif  biggrin.gif  iš swatch'u internete nelabai supratau biggrin.gif http://www.essence.e...es_Lipgl_04.png

mano lūpos neryškios, blėdnos, tai man blizgis rudų lūpų nepadaro schmoll.gif tikrai graži spalva. Juk čia blizgis, ne lūpų dažas, intensyvumą galima pareguliuot mažiau/daugiau tepant

Papildyta:
QUOTE(*skorpioniuke* @ 2011 06 21, 15:26)
Na va, kazkas labai panasaus tik cia be blizguciu, o essence blizgis turi dar labai smulkiu blizguciu, bet nedaug  ax.gif

user posted image

user posted image

QUOTE(Juxt @ 2011 06 21, 15:58)

Atsakyti
Užmačiau šiandien, kad Eurokos'e nemažai nuolaidų Essence  rolleyes.gif  blizgiams, nagų lakams, akių pieštukams, šešėliams smile.gif  Žinau, kad labai išgirtas xxl nudes toffee forever blizgis, tai norėjau tokio kvailoko klausimo paklaust,ar nėra jis per daug rudas ant lupų g.gif  biggrin.gif  iš swatch'u internete nelabai supratau biggrin.gif

Ne rudas, man balindavo lūpas, labai geras nude atspalvis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2011 08 05, 16:32)
Ne rudas, man balindavo lūpas, labai geras nude atspalvis  4u.gif

man tai nieko nebalina, tik lupas pablizgina, as tikejausi kad lupu spalva prigesins g.gif
Atsakyti
QUOTE(BabyGirl @ 2011 08 04, 18:41)
kur vilniuj yra balerina kolekcija?

Panoramoj tikrai yra smile.gif
Atsakyti
Užmačiau šiandien, kad Eurokos'e nemažai nuolaidų Essence  rolleyes.gif  blizgiams, nagų lakams, akių pieštukams, šešėliams smile.gif  Žinau, kad labai išgirtas xxl nudes toffee forever blizgis, tai norėjau tokio kvailoko klausimo paklaust,ar nėra jis per daug rudas ant lupų g.gif  biggrin.gif  iš swatch'u internete nelabai supratau biggrin.gif

aš irgi to bijojau, ir tepasi jis rudai, bet paskirsčius tikrai labai graži spalva smile.gif
Atsakyti
Gal bandėte tuos kreminius šešėlius iš balerinos kolekcijos? Labai įdomūs atsiliepimai.
Atsakyti
Ačiū už atsiliepimus dėl nude blizgio, nusipirkau šiandien 4u.gif Tikrai liuks spalvytė, ir tirštumas maloniai nustebino, gal ilgiau laikys, nei skystesni g.gif
Atsakyti
Velnias, antradienį nuolaidų dar nebuvo doh.gif

Koks Essence tušas labiausiai pailgintų blakstienas? Tankinimo nereikia, o vat ilginimas nepakenktų.
Atsakyti
Nusipirkau šiandien essences teptuką skaistalam, taip patenkinta esu, toks švelnus, malonus odai. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(sokoladinez @ 2011 08 06, 18:15)
Nusipirkau šiandien essences teptuką skaistalam, taip patenkinta esu, toks švelnus, malonus odai.  thumbup.gif

Aha, tikrai geras. Jokių priekaištų jam neturiu. smile.gif
Atsakyti
as tai nusipirkau isgirtaji oranzini tusa, kaiptik ant akcijos pataikiau! tongue.gif
visai nieko tusas g.gif biggrin.gif
Atsakyti
As irgi nusipirkau oranzini tusa, bet man jis byra unsure.gif Dazo tikrai graziai nu bet...
Rozinis nebyrejo
Atsakyti