Iš naujosios kolekcijos "Ballerina Backstage" nusipirkau,02 wear your little tutu'' ir ,,04 do a floating pirouette'' nagų lakus, užsilakavau 02nr, kolkas 3 dienas be jokio Top coat super laiko !
Ir šiaip visi pirkti Essence lakai nenuvylė, nors iš Color&Go nepirkus nei vieno, nes kažkaip jie susisluoksniavę atrodo, bijau pirkt
Turiu dar "Multi Color" 10 How cute is that? skaistalus, kadangi tai buvo pirmieji skaistalai mano gyvenime, tai neturiu su kuo palyginti, bet patinka
Na nesu lupų blizgių megėja, tai nei vieno nebandžiau, bet susidomėjau jau tuo XXXL nudes
Ta pudrytė už vieną centą man patinka, veliau lėkiau dar nagų lako pirkt, kad gaučiau antrą pudrą, kurią mamai padovanot galėčiau ( nes vis užsimena, kad nori pudros ir neturi laiko nusipirkt )
D
Kolkas šitam tušui negailiu pagirų, ankščiau niekaip neišeidavo pasidažyt apatinių blakstienų neišmaliavojant paakių ( spėju labiausiai šepetėlių kaltė dėl to būdavo), bet su šituo tušiu tai aš kaip karvutė, klapsiu ilgom užriestom blakstienom ir patogiai jaučiuos, nes jei atidžiai neįsižiūri, atrodo naturaliai blakstienos