Įkraunama...
Įkraunama...

Essence kosmetika

QUOTE(Cosmeticaddict @ 2011 08 01, 22:49)
Rugsėjį-spalį bus pristatyta kolekcija NatverTURista
http://essence-kosme...gsjis-spalis#33

Lūpų balzamas bei nagų lakai sudomino. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Cosmeticaddict @ 2011 08 01, 22:49)
Rugsėjį-spalį bus pristatyta kolekcija NatverTURista
http://essence-kosme...gsjis-spalis#33

Simpatiška smile.gif
Atsakyti
aš nemėgstu tokių šaltų, metalinių atspalvių, tad nelabai sudomino ax.gif
gal tik lupų balzamas (bet kažkodėl atrodo, kad sausins) ir blush'as ax.gif
Atsakyti
kur vilniuj yra balerina kolekcija?
Atsakyti
QUOTE(BabyGirl @ 2011 08 04, 18:41)

Šiandien Madoj buvau, tai mačiau jos Eurokose buvo balerina kolekcija, kur kitur nežinau. Beto bandžiau ta soufle blush tai man nepasirodė riebus, kaip tik sausokas, nes tik patepus pasidaro kaip sausa pudra, manau visai nieko, tik kad pati skaistalų nenaudoju, tai nepirkau:D Nepatiko, kad nebuvo šešėlių testeriukų g.gif net iš indelių nesimato kokios ten spalvos schmoll.gif

Lauksiu labai NATvenTURista kolekcijos, patinka tokios spalvos ir kaip tik man jos labai šiltos pasirodė wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo justicija: 04 rugpjūčio 2011 - 19:00
QUOTE(BabyGirl @ 2011 08 04, 18:41)

Akropoly wink.gif
Atsakyti
Užmačiau šiandien, kad Eurokos'e nemažai nuolaidų Essence rolleyes.gif blizgiams, nagų lakams, akių pieštukams, šešėliams smile.gif Žinau, kad labai išgirtas xxl nudes toffee forever blizgis, tai norėjau tokio kvailoko klausimo paklaust,ar nėra jis per daug rudas ant lupų g.gif biggrin.gif iš swatch'u internete nelabai supratau biggrin.gif user posted image
Atsakyti
QUOTE(justicija @ 2011 08 04, 19:55)
Šiandien Madoj buvau

QUOTE(Brass @ 2011 08 04, 22:05)

aciu 4u.gif toloooka man, tingiu vaziuot lotuliukas.gif , maniau gal flagmane ar VCUP'e yra...
Atsakyti
sveikos,norejau paklausti ar tas naujas multi-action orandzinis smokey eyes jau visuose matet eurokosuose ir mazesniuose ar tik didziuju miestu?
Atsakyti
QUOTE(BabyGirl @ 2011 08 05, 07:26)
aciu  4u.gif  toloooka man, tingiu vaziuot  lotuliukas.gif , maniau gal flagmane ar VCUP'e yra...

Vakar buvau Flagmane, tai tikrai nebuvo Balerinos kolekcijos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(eglootiaa @ 2011 08 05, 08:28)
sveikos,norejau paklausti ar tas naujas multi-action orandzinis smokey eyes jau visuose matet eurokosuose ir mazesniuose ar tik didziuju miestu?

Manau jau turėtų būt visuose. Tik pastebėjau dažnai perka juos, tad greit nelieka. Kaip kad anksčiau rožinius greit išgraibstydavo, dabar orandžinius. biggrin.gif
Atsakyti
Iš naujosios kolekcijos "Ballerina Backstage" nusipirkau,02 wear your little tutu'' ir ,,04 do a floating pirouette'' nagų lakus, užsilakavau 02nr, kolkas 3 dienas be jokio Top coat super laiko ! ax.gif Ir šiaip visi pirkti Essence lakai nenuvylė, nors iš Color&Go nepirkus nei vieno, nes kažkaip jie susisluoksniavę atrodo, bijau pirkt biggrin.gif

Turiu dar "Multi Color" 10 How cute is that? skaistalus, kadangi tai buvo pirmieji skaistalai mano gyvenime, tai neturiu su kuo palyginti, bet patinka biggrin.gif

Na nesu lupų blizgių megėja, tai nei vieno nebandžiau, bet susidomėjau jau tuo XXXL nudes 4u.gif

Ta pudrytė už vieną centą man patinka, veliau lėkiau dar nagų lako pirkt, kad gaučiau antrą pudrą, kurią mamai padovanot galėčiau ( nes vis užsimena, kad nori pudros ir neturi laiko nusipirkt ) biggrin.gifD

user posted image
Kolkas šitam tušui negailiu pagirų, ankščiau niekaip neišeidavo pasidažyt apatinių blakstienų neišmaliavojant paakių ( spėju labiausiai šepetėlių kaltė dėl to būdavo), bet su šituo tušiu tai aš kaip karvutė, klapsiu ilgom užriestom blakstienom ir patogiai jaučiuos, nes jei atidžiai neįsižiūri, atrodo naturaliai blakstienos thumbup.gif
Atsakyti