Įkraunama...
Įkraunama...

Essence kosmetika

QUOTE(metamorphosis @ 2011 07 27, 22:11)
Apie šituos apie šituos, tai jei miltuoti, gal pabandykit sudrėkinti šepetėlį? Na, man gana natūraliai atrodo, bet naudoju kitą šepetėlį, nes esantis rinkinyje man nepatinka ax.gif

O! Puiki mintis, reikės išbandyt, ačiū bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(metamorphosis @ 2011 07 27, 22:11)
Apie šituos apie šituos, tai jei miltuoti, gal pabandykit sudrėkinti šepetėlį? Na, man gana natūraliai atrodo, bet naudoju kitą šepetėlį, nes esantis rinkinyje man nepatinka ax.gif

Čia kaip suprantu, šitas rinkinys yra skirtas daugiau rudus (šviesius ir tamsesnius) antakius turinčioms.. o nėra paletės tamsiems, tiksliau juodiems antakiams, nes man irgi norisi šešėlių pagalba antakių formą šiek tiek pasireguliuoti, suvienodinti, kartais išryškinti smile.gif

o šepetėlį (tik kitos firmos) irgi kirstinį naudojat?
Atsakyti
Nebloga kosmetika. Manau nera dideles kainos o ir tokia normali kosmetika.
Atsakyti
QUOTE(Safe @ 2011 07 28, 10:48)
Čia kaip suprantu, šitas rinkinys yra skirtas daugiau rudus (šviesius ir tamsesnius) antakius turinčioms.. o nėra paletės tamsiems, tiksliau juodiems antakiams, nes man irgi norisi šešėlių pagalba antakių formą šiek tiek pasireguliuoti, suvienodinti, kartais išryškinti  smile.gif

o šepetėlį (tik kitos firmos) irgi kirstinį naudojat?

Na tamsiai ruda spalva, esanti rinkinyje, tikrai pakankamai tamsi, manau, kad turėtų daugmaž tikti ir labai tamsiems antakiams smile.gif Šiaip tėra tik vienas rinkinys, tamsesnio nėra. Taip, naudoju kirstinį šepetėlį (UMA firmos) smile.gif Su kitokiu turbūt būtų nelabai patogu smile.gif
Atsakyti
o kaip manot,juodus antakius ta tamsesne spalva pakoregavus,kvailai neatrodytų? Ar geriau ieškoti juodo pieštuko? g.gif
Atsakyti
QUOTE(koko_sa @ 2011 07 28, 12:03)
o kaip manot,juodus antakius ta tamsesne spalva pakoregavus,kvailai neatrodytų? Ar geriau ieškoti juodo pieštuko?  g.gif

Radau tamsių antakių swatch'ą:
user posted image
Atsakyti
Tikrai manau tiktų ax.gif Mano pačios antakiai pakankamai tamsūs (visad maišoma tamsiai ruda ir juoda spalva dažant), tai puikiai tinka ir tamsiai rudas antakių šešėlis ax.gif jis tikrai daug labiau pigmentuotas nei bet koks kitas šešėlis skirtas vokams 4u.gif
Atsakyti
Nusipirkau naująjį Ballerina Backstage blizgį rožinį 01 nr, tai labai fainas. Lipnus, bet ilgai laiko, gražiai spindi, suteikia švelnų, rožinį atspalvį smile.gif
Atsakyti
pasidalinsiu kai kuriais pastebėjimais
panaudojau porą mėnesių rožinį Multi action tušą. dabar porą savaičių naudoju oranžinį.
prieš kokį mėnesį akivaizdžiai pradėjo krist blakstienos unsure.gif t.y. valant makiažą ant vatos po 1-3 blakstienas iš kiekvienos akies unsure.gif kas vakarą unsure.gif makiažo valiklius kokius 4 pakeičiau, nes bandžiau jiems kaltę suversti...
Naudojant MF taip pat buvo... ar tik neteks pereiti prie kitos firmos tušo g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laumė*: 29 liepos 2011 - 13:51
QUOTE(Laumė* @ 2011 07 29, 14:51)
pasidalinsiu kai kuriais pastebėjimais
panaudojau porą mėnesių rožinį Multi action tušą. dabar porą savaičių naudoju oranžinį.
prieš kokį mėnesį akivaizdžiai pradėjo krist blakstienos  unsure.gif t.y. valant makiažą ant vatos po 1-3 blakstienas iš kiekvienos akies  unsure.gif  kas vakarą unsure.gif makiažo valiklius kokius 4 pakeičiau, nes bandžiau jiems kaltę suversti...
Naudojant MF taip pat buvo... ar tik neteks pereiti prie kitos firmos tušo  g.gif

Galbūt jums netinka kokia sudedamoji dalis, kuri yra ir Essence, ir MF? Manau, kad reikėtų pasidomėti. Visko gali būti! Tada žinotumėt, kokios medžiagos reikia vengti, ir išsirinktumėt tinkamą tušą.
Atsakyti
QUOTE(picco @ 2011 07 29, 00:05)
Nusipirkau naująjį Ballerina Backstage blizgį rožinį 01 nr, tai labai fainas. Lipnus, bet ilgai laiko, gražiai spindi, suteikia švelnų, rožinį atspalvį smile.gif

O tai jau yra LT ši kolekcija?
Atsakyti
Yra. :} Turbūt dar ne visose parduotuvėse, bet kur jau žvalgiaus, ten buvo. Klausiau dėl "50's girls reloaded" kolekcijos, kurią norėčiau pamatyt stende, bet sakė, kad nėra ir jei gaus, tai tik rugpjūtį. :/
Atsakyti