Įkraunama...
Įkraunama...

Essence kosmetika

as patenkita savo vakar dienos pirkiniais:
mineraline kompaktine pudra thumbup.gif
sun club ombretto glamour to go palete

mascara volume stays on and on tusas kaip lengvai nusiplove bigsmile.gif thumbup.gif thumbup.gif
dar papirkau limited edition backtage balerine seseli thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(ZBITKA @ 2011 07 25, 22:51)
as patenkita savo vakar dienos pirkiniais:
mineraline kompaktine pudra thumbup.gif
sun club ombretto glamour to go palete

mascara volume  stays on and on tusas kaip lengvai nusiplove bigsmile.gif  thumbup.gif  thumbup.gif
dar papirkau limited edition backtage balerine seseli thumbup.gif

Jau kažkur yra nauja kolekcija?
Atsakyti
QUOTE(HopeInTheJar @ 2011 07 26, 11:44)
Jau kažkur yra nauja kolekcija?

Zbitka Italijoje gyvena.
Atsakyti
sakot patinka teptukas?gal verta pabandyti.. tik as geliniui pravedimui naudociau g.gif as irgi turiu stay with me candy bar,bet pasigailejau kad buten ta atspalvi paemiau. Nu per ryskus man,grynai ne mano spalva..
Atsakyti
QUOTE(koko_sa @ 2011 07 26, 11:04)
sakot patinka teptukas?gal verta pabandyti..  tik as geliniui pravedimui naudociau g.gif as irgi turiu stay with me candy bar,bet pasigailejau kad buten ta atspalvi paemiau. Nu per ryskus man,grynai ne mano spalva..

man labai patinka ir man antakiams kaip tik buvo, dydžiu, kirstumu. aš pasiėmiau antrą tam, kad pabandyt pravedimui naudot, tai žiūrėsiu, kaip pagal paskirtį seksis smile.gif o blizgio dar nebandžiau, bet va kaip tik gal šiandien ir pabandysiu prieš darbą, tai žiūrėsiu ar bus potraukis lėkt pirkt kitų spalvų, ar ne laugh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Almost: 26 liepos 2011 - 13:27
QUOTE(Almost @ 2011 07 26, 14:26)
man labai patinka ir man antakiams kaip tik buvo, dydžiu, kirstumu.

O antakių šešėlius essence naudojat? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Cherry_ @ 2011 07 25, 19:24)
turiu siuo metu ta rausva multiaction (...)

QUOTE(dontstop @ 2011 07 25, 20:06)
kas 6 mėn bet kokiu atveju keičiu tušą, Essence dar būna nepasibaigęs  ax.gif

O, labai neblogai. Ačiū už atsakymus!
-------
Beje, kurie Essence nagų lakai tikrai nepalieka ruoželių lakuojant?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Märchen: 26 liepos 2011 - 19:09
QUOTE(metamorphosis @ 2011 07 26, 13:09)
O antakių šešėlius essence naudojat? smile.gif

naudojau seniau juos, bet palikau Lietuvoj. turiu dabar rinkinį iš Primark'o, naudoju jį (su šešėliu ir vašku). Patinka smile.gif
Atsakyti
Tušas multi action smokey eyes labai patiko bigsmile.gif jau po nepatikusio žaliojo bijojau ir be pirkti,bet tikrai vertėjo.Labai gražiai atskiria,nesulipina,blakstienos tokios purios atrodo biggrin.gif žodžiu neapsunkina visai thumbup.gif

Nagų lakas show your feet,perkant lakus davė kažkada dovanų g.gif Turiu raudoną,spalva dengiasi gražiai,skystokas (keista net,nes kiti lakai man tokie tirštoki iš essence atrodo), bet nulakuoja labai lygiai ir dailiai.Vienas minusas,kad labai jau prastai laikosi,net ir su apsauginiu laku.

Multi dimension lakas,su spalva just shout visai nepatiko schmoll.gif Sunkiai dengiasi,išdžiuvus nusiburbuliuoja doh.gif O va spicy spalva labai net gražiai atrodo.Bet šiaip ar taip catrice lakai man labiau patinka ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *charite*: 27 liepos 2011 - 10:25
QUOTE(aurums @ 2011 07 25, 21:53)
Gavau tokią
user posted image
Spalva 06 Matt Cashmere (Essence tinklapyje tokios neradau  g.gif )
Bandžiau vos porą kartų, spalvos, berods, nesuteikia. Pastebėjau, kad turi nedaug smulkių blizgučių, kurie matosi tik laaaabai jau įsižiūrėjus. Kaip už 1 ct tai nieko, sunaudosiu.

man ji nepatiko schmoll.gif nelabai ji duoda to matiskumo, sakyciau labai trumpam laikui rolleyes.gif , bet kai gavau uz 1 ct tai kazkaip ir negaila bus jos atsikratyt rolleyes.gif

kiek ziurinejau is nauju kolekciju tai 50;s girls reloaded turetu atsirast transparentine pudra kuri, nesuteiks spalvos bus perregima taciau turetu islaikyti matiskuma.. bus idomu isbandyt bigsmile.gif bigsmile.gif jei si kolekcija atkeliaus iki musu

Atsakyti
user posted image

mergaitės, jūs apie šitus antakių šešėlius kalbat..? nu blembački, visi taip juos giria, o man taip negražiai atrodo, nenatūraliai, kažkokie miltuoti antakiai gaunasi.. doh.gif gal nemoku naudoti g.gif
Atsakyti
QUOTE(first @ 2011 07 27, 17:05)
mergaitės, jūs apie šitus antakių šešėlius kalbat..? nu blembački, visi taip juos giria, o man taip negražiai atrodo, nenatūraliai, kažkokie miltuoti antakiai gaunasi..  doh.gif gal nemoku naudoti  g.gif

Apie šituos apie šituos, tai jei miltuoti, gal pabandykit sudrėkinti šepetėlį? Na, man gana natūraliai atrodo, bet naudoju kitą šepetėlį, nes esantis rinkinyje man nepatinka ax.gif
Atsakyti