Įkraunama...
Įkraunama...

Essence kosmetika

O man visos spalvos patinka wub.gif Gyvai dar nemačiau šių blizgių, bet pažiūrėjus swatch'us manau, kad visus atspalvius susipirksiu po truputį biggrin.gif
Atsakyti
Man šita labai graži spalva (#07 Kiss Kiss Kiss) wub.gif ir ant storų lūpų efektas koks bigsmile.gif
user posted image

O šita kolekcija laikina?
Atsakyti
Cia kazkas rase, kad to blizgio idomus sepetukas, tai jis cia specialiai prisitaikantis prie lupu formos skaitos 4u.gif
Atsakyti
Isigyjau ir as sio blizgio 02 spalva My favourite Milkshake. Sepetelis nepatogus man schmoll.gif Mano lupos platesnes, manau prie siauresniu gal ir atitinkamai pritaikytas mirksiukas.gif bet kentet galima biggrin.gif
Atsakyti
Gal kas nors naudoja šį?
user posted image
Labai domintų atsiliepimai.
Atsakyti
pagriebiau šiandien porą naujųjų blizgių:
#02 My Favourite Milkshake
user posted image
ir #03 Candy Bar
user posted image
antrojo spalva išties lb graži wub.gif , o šiaip abu labai malonūs, tiesa, aplikatorius netolygiai tepa (siauroms lūpoms gal jis pritaikytas rolleyes.gif ), bet blizgis pats labai gražiai pasiskirsto. žodžiu, jamsiu ir kitų spalvyčių bigsmile.gif

Dar noriu paliaupsinti rožinį blakstienų tušą. pastaruoju metu naudojau L'oreal'io lash archtect 4D, o šiandien išbandžiau Essence. tai šis L'oreal'į gerokai pralenkia blink.gif
Lash architect - antroje dienos pusėje byra, toks jausmas, kad net nuteka, gumuliukai ir t.t., vakare norisi kuo greičiau nusivalyti, Essence - sakyčiau kokybė identiška MF masterpiece max, tik vat tikiuosi, kad nepradės byrėti blakstienos, kaip nuo MF unsure.gif
Šiaip kas pasakytų- nepatikėčiau, bet savo kailiu patyriau, kad daaaauug pigesnis produktas gali ne tik lygintis, bet ir pralenkti brangesnį. thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laumė*: 21 gegužės 2011 - 19:45
QUOTE(-Jzh- @ 2011 05 21, 17:15)
Isigyjau ir as sio blizgio 02 spalva My favourite Milkshake. Sepetelis nepatogus man  schmoll.gif  Mano lupos platesnes, manau prie siauresniu gal ir atitinkamai pritaikytas mirksiukas.gif  bet kentet galima biggrin.gif

Ir kaip šita spalva, kur pirkai? Norėčiau išbandyti, bet šitos spalvos dar niekur neužtikau doh.gif

O dėl šepetuko aš irgi jungiuosi, kad nepatogus man, bet kleckinu kleckinu ir iškleckinu kažką, man visai prie lūpų formos tada netinkamas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(blaze @ 2011 05 22, 09:44)
Ir kaip šita spalva, kur pirkai? Norėčiau išbandyti, bet šitos spalvos dar niekur neužtikau doh.gif

O as kaip tik sia ir kelias tas violetiskesnes uztikau, nebuvo taviskes tos grazios koralines verysad.gif Pasiemiau sita ir isties jauciuos neprasovus. As siaip ryskesniu spalvu megeja, o ne pienisku, taciau si yra tokia pieniskai kremine, man labai patiko, bus pats tas ypac prie smoky eyes makiazo bigsmile.gif
Cia swatchas is interneto:

My favourite milkshake
user posted image
Atsakyti
O Klaipėdoje kas nors matėt šiuos naujuosius blizgesiukus? Pravažiavau kelis Eurokosus, bet neužtikau g.gif
Atsakyti
gal kuri este isbandziusi kaip laikosi sia seseliai? ir gal kaina kas pasakytu ax.gif bent apytiksliai
user posted image

Atsakyti
QUOTE(Kristalė* @ 2011 05 23, 18:19)
gal kuri este isbandziusi kaip laikosi sia seseliai? ir gal kaina kas pasakytu ax.gif  bent apytiksliai
user posted image

Va siti ir mane domina.. ta toki pilka lygina su MAC nauju shimeriu kur sirdute viduri.. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Kristalė* @ 2011 05 23, 17:19)
gal kuri este isbandziusi kaip laikosi sia seseliai? ir gal kaina kas pasakytu ax.gif  bent apytiksliai
user posted image

turiu alyvinę spalvą. super laiko, ir šiaip tikrai kokybiški.
kainos nepamenu, bet, kaip ir viskas iš essence - po pigiam smile.gif
Atsakyti