O man visos spalvos patinka Gyvai dar nemačiau šių blizgių, bet pažiūrėjus swatch'us manau, kad visus atspalvius susipirksiu po truputį
Cia kazkas rase, kad to blizgio idomus sepetukas, tai jis cia specialiai prisitaikantis prie lupu formos skaitos
Isigyjau ir as sio blizgio 02 spalva My favourite Milkshake. Sepetelis nepatogus man Mano lupos platesnes, manau prie siauresniu gal ir atitinkamai pritaikytas bet kentet galima
Gal kas nors naudoja šį?
Labai domintų atsiliepimai.
Labai domintų atsiliepimai.
pagriebiau šiandien porą naujųjų blizgių:
#02 My Favourite Milkshake
ir #03 Candy Bar
antrojo spalva išties lb graži , o šiaip abu labai malonūs, tiesa, aplikatorius netolygiai tepa (siauroms lūpoms gal jis pritaikytas ), bet blizgis pats labai gražiai pasiskirsto. žodžiu, jamsiu ir kitų spalvyčių
Dar noriu paliaupsinti rožinį blakstienų tušą. pastaruoju metu naudojau L'oreal'io lash archtect 4D, o šiandien išbandžiau Essence. tai šis L'oreal'į gerokai pralenkia
Lash architect - antroje dienos pusėje byra, toks jausmas, kad net nuteka, gumuliukai ir t.t., vakare norisi kuo greičiau nusivalyti, Essence - sakyčiau kokybė identiška MF masterpiece max, tik vat tikiuosi, kad nepradės byrėti blakstienos, kaip nuo MF
Šiaip kas pasakytų- nepatikėčiau, bet savo kailiu patyriau, kad daaaauug pigesnis produktas gali ne tik lygintis, bet ir pralenkti brangesnį.
#02 My Favourite Milkshake
ir #03 Candy Bar
antrojo spalva išties lb graži , o šiaip abu labai malonūs, tiesa, aplikatorius netolygiai tepa (siauroms lūpoms gal jis pritaikytas ), bet blizgis pats labai gražiai pasiskirsto. žodžiu, jamsiu ir kitų spalvyčių
Dar noriu paliaupsinti rožinį blakstienų tušą. pastaruoju metu naudojau L'oreal'io lash archtect 4D, o šiandien išbandžiau Essence. tai šis L'oreal'į gerokai pralenkia
Lash architect - antroje dienos pusėje byra, toks jausmas, kad net nuteka, gumuliukai ir t.t., vakare norisi kuo greičiau nusivalyti, Essence - sakyčiau kokybė identiška MF masterpiece max, tik vat tikiuosi, kad nepradės byrėti blakstienos, kaip nuo MF
Šiaip kas pasakytų- nepatikėčiau, bet savo kailiu patyriau, kad daaaauug pigesnis produktas gali ne tik lygintis, bet ir pralenkti brangesnį.
QUOTE(-Jzh- @ 2011 05 21, 17:15)
Isigyjau ir as sio blizgio 02 spalva My favourite Milkshake. Sepetelis nepatogus man Mano lupos platesnes, manau prie siauresniu gal ir atitinkamai pritaikytas bet kentet galima
Ir kaip šita spalva, kur pirkai? Norėčiau išbandyti, bet šitos spalvos dar niekur neužtikau
O dėl šepetuko aš irgi jungiuosi, kad nepatogus man, bet kleckinu kleckinu ir iškleckinu kažką, man visai prie lūpų formos tada netinkamas
QUOTE(blaze @ 2011 05 22, 09:44)
Ir kaip šita spalva, kur pirkai? Norėčiau išbandyti, bet šitos spalvos dar niekur neužtikau
O as kaip tik sia ir kelias tas violetiskesnes uztikau, nebuvo taviskes tos grazios koralines Pasiemiau sita ir isties jauciuos neprasovus. As siaip ryskesniu spalvu megeja, o ne pienisku, taciau si yra tokia pieniskai kremine, man labai patiko, bus pats tas ypac prie smoky eyes makiazo
Cia swatchas is interneto:
My favourite milkshake
O Klaipėdoje kas nors matėt šiuos naujuosius blizgesiukus? Pravažiavau kelis Eurokosus, bet neužtikau
gal kuri este isbandziusi kaip laikosi sia seseliai? ir gal kaina kas pasakytu bent apytiksliai
QUOTE(Kristalė* @ 2011 05 23, 18:19)
gal kuri este isbandziusi kaip laikosi sia seseliai? ir gal kaina kas pasakytu bent apytiksliai
Va siti ir mane domina.. ta toki pilka lygina su MAC nauju shimeriu kur sirdute viduri..
QUOTE(Kristalė* @ 2011 05 23, 17:19)
turiu alyvinę spalvą. super laiko, ir šiaip tikrai kokybiški.
kainos nepamenu, bet, kaip ir viskas iš essence - po pigiam