Įkraunama...
Įkraunama...

Essence kosmetika

QUOTE(metamorphosis @ 2011 07 23, 07:53)
O jis jums tiek ilgai laikosi? biggrin.gif Man laikėsi valandą ilgiausiai... na, nemoku aš su blizgiais gyvent biggrin.gif

Na man tai tas blizgis išvis 15min. biggrin.gif Matyt suvalgau aš jį ir pati nepajuntu...biggrin.gif
Atsakyti
Merginos, o kiek maždaug laiko nuo atidarymo dienos jums tarnauja Essence tušai?
Atsakyti
QUOTE(Märchen @ 2011 07 25, 16:18)
Merginos, o kiek maždaug laiko nuo atidarymo dienos jums tarnauja Essence tušai?

turiu siuo metu ta rausva multiaction, tai nusipirkau ji geguzes pabaigoje , dar ji naudoju , vis dar puikiai dazo , manau koki menesiuka dar datemps smile.gif tiesa naudoju ne kiekviena diena, iseina kas antra diena mazdaug
Atsakyti
QUOTE(Märchen @ 2011 07 25, 16:18)

kas 6 mėn bet kokiu atveju keičiu tušą, Essence dar būna nepasibaigęs ax.gif
Atsakyti
Kokią kompaktinę pudrą duoda perkant du produktus?

http://www_eurokos_l...bb48b05d_b1.jpg

Tokią šviesią?

Tikėjausi, kad tą šviesią duoda kaip paveiksliuke visur. Nuėjau į BIG Eurokos, pasiėmiau du tušus, kad gaučiau tą pudrą pabandymui, o pudrą man kažkokią rudą pradėjo kišti doh.gif tai ir nesupratau g.gif
Atsakyti
Man davė Matt cashmere 06 numerį. Bet keista, kad ji man labai tiko nors esu šviesi, spalvos beveik nesuteikia tik padaro matinę odą.
Atsakyti
Gavau tokią
user posted image

Spalva 06 Matt Cashmere (Essence tinklapyje tokios neradau g.gif )

Bandžiau vos porą kartų, spalvos, berods, nesuteikia. Pastebėjau, kad turi nedaug smulkių blizgučių, kurie matosi tik laaaabai jau įsižiūrėjus. Kaip už 1 ct tai nieko, sunaudosiu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aurums: 25 liepos 2011 - 20:54
QUOTE(aistuliaa @ 2011 07 25, 20:31)
Kokią kompaktinę pudrą duoda perkant du produktus?

http://www_eurokos_l...bb48b05d_b1.jpg

Tokią šviesią?

Tikėjausi, kad tą šviesią duoda kaip paveiksliuke visur. Nuėjau į BIG Eurokos, pasiėmiau du tušus, kad gaučiau tą pudrą pabandymui, o pudrą man kažkokią rudą pradėjo kišti  doh.gif  tai ir nesupratau  g.gif

Sviesoka gan jinai, o koks pas tave atspalvis? smile.gif
Atsakyti
Man davė tokią, kaip mineral būdavo. Lygiai tokia pat tik kažkodėl vietoj "mineral" parašyta "mattifying". Gal čia kokia nauja biggrin.gif Irgi Matt cashmere 06.
Atsakyti
QUOTE(Olivia. @ 2011 07 25, 21:53)
Sviesoka gan jinai, o koks pas tave atspalvis?  smile.gif

Neėmiau, nes buvau įsitikinusi, kad kitur duoda tą labai šviesią biggrin.gif

Bet man irgi siūlė kaip aurums įdėjo blush-anim-cl.gif
Atsakyti
ir as cashmere spalvyte gavau, man tiko ir patiko thumbup.gif
Atsakyti
nusipirkau šiandien tris dalykiukus Essence:
Smokey eyes tušą. Turiu, nežinau, jis man ir patinka, ir nelabai. Šiek tiek patrupa dienos bėgyje (vakare), bet blakstienas išraiškingas padaro. Be to, buvo nepadoriai gera kaina, tai nesusilaikiau laugh.gif

nusipirkau išgirtąjį Stay with me 03 Candy bar . Dar nebandžiau, bet buvo stende likęs vienintelis irgi už gerą kainą, tai čiupau. Gundžiausi ir kitais, bet nenorėjau pirkt nebandžius, o jei pasiseks ir dar bus, kai išbandysiu, tai gal ir čiupsiu kitų smile.gif

ir jau antrą Eye liner brush . Superinis teptukas, su juo dažau antakius. Man ultra super patinka bigsmile.gif
Atsakyti