Įkraunama...
Įkraunama...

Essence kosmetika

QUOTE(HopeInTheJar @ 2011 07 21, 15:07)
Aš naudoju tik base coat'ą. Ir kuo puikiausiai išsilaiko savaitę. Dažniau nagai paauga ir tenka nuvalyt nei nutrupa smile.gif

Cia tiek atlaiko, atliekant visus namu ukio darbus rankomis bigsmile.gif ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pikciurna_: 21 liepos 2011 - 15:14
Turiu klausimą apie Smokey eyes tušą ax.gif
gal kas žino kokį efektą duoda tas šepetėlio plokštumas? blush2.gif
ir kaip reiktų braukti per blakstienas - plokščiąją, ar normalia puse? blush2.gif
sorry už kvailus klausimus, bet rytoj turiu gerai atrodyt, o bus pirma diena šio tušo bandyme, ir eksperimentams laiko neturėsiu doh.gif
iš anskto dėkoju už ats 4u.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laumė*: 21 liepos 2011 - 16:52
QUOTE(Pikciurna_ @ 2011 07 21, 15:13)
Cia tiek atlaiko, atliekant visus namu ukio darbus rankomis  bigsmile.gif ?

Kokius būtent ūkio darbus turite omeny? smile.gif Namų ruošos darbai mane ramina, o nagų lakas visą tai atlaiko smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Laumė* @ 2011 07 21, 17:51)
gal kas žino kokį efektą duoda tas šepetėlio plokštumas?  blush2.gif
ir kaip reiktų braukti per blakstienas - plokščiąją, ar normalia puse?  blush2.gif
sorry už kvailus klausimus, bet rytoj turiu gerai atrodyt, o bus pirma diena šio tušo bandyme, ir eksperimentams laiko neturėsiu  doh.gif
iš anskto dėkoju už ats  4u.gif

Tai iš vakaro papraktikuokit mirksiukas.gif Mūsų pasakojimai menkai tepadės, manau g.gif Šiaip aš net nežiūriu kuria puse tepu. Tepu ir tiek, ir visada gražiai gaunasi ax.gif
Atsakyti
Man yra lakų kurie ir apie savaitę laiko viską darant, na matomai nepatiko mano nagams šis lakas, bet vien dėl spalvos tai tikrai sunaudosiu smile.gif arba reiks pasiieškoti kokio gero base coat smile.gif
Atsakyti
QUOTE(metamorphosis @ 2011 07 21, 18:59)
Tai iš vakaro papraktikuokit mirksiukas.gif Mūsų pasakojimai menkai tepadės, manau g.gif Šiaip aš net nežiūriu kuria puse tepu. Tepu ir tiek, ir visada gražiai gaunasi ax.gif

ačiū už nuomonę 4u.gif
ale vat nepraktikuoju vakarais makiažo doh.gif maloniausias reikalas grįžus vakare namo - jį nusivalyt biggrin.gif
o šiaip tai, manrods natūrali reakcija tą šepetėlį pamačius - "tai kaip čia dabar dažytis????? g.gif "

anyway. išbandžiau šįryt jį visais rakursais. rezultatas geras. mano išvada - plokščioji pusė visą gerąjį darbo padaro, o ilgesnieji šereliai labai tinka prašukavimui, jei kur koks kuokštelis susimetė smile.gif
Atsakyti
Uzsukau ir as padeti pliuso My favorite milkshake blizgiui thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Karalajte @ 2011 07 22, 14:13)
Uzsukau ir as padeti pliuso My favorite milkshake blizgiui thumbup.gif

mane irgi jis laabai maloniai nustebino wub.gif
Atsakyti
Nors pasidazius ir praejus pusei dienos pradejo dirgint lupu kampucius g.gif
Atsakyti
QUOTE(Karalajte @ 2011 07 22, 19:32)
Nors pasidazius ir praejus pusei dienos pradejo dirgint lupu kampucius g.gif

O jis jums tiek ilgai laikosi? biggrin.gif Man laikėsi valandą ilgiausiai... na, nemoku aš su blizgiais gyvent biggrin.gif
Atsakyti
Ar geras essence liquid eyeliner? kaip breziasi ,laikosi? ar imanoma normaliai nubrezt neigudusia ranka? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(metamorphosis @ 2011 07 23, 07:53)
O jis jums tiek ilgai laikosi? biggrin.gif Man laikėsi valandą ilgiausiai... na, nemoku aš su blizgiais gyvent biggrin.gif

Oj tikrai nelaiko tiek, kelis kart daziausi biggrin.gif
Atsakyti